Inclusief Ouderschap

In inclusief ouderschap gaat Diego González-Clark in gesprek met ervaringsdeskundigen, experts en belangenbehartigers over alle vormen van ouderschap die buiten de norm vallen.

De norm wordt hierin beschouwd als een man en vrouw die samen een kind krijgen, zonder extra inspanningen of interventies. Zelf ervoer Diego hoe complex het is als je een ouderwens hebt, maar je afhankelijk bent van anderen om deze in vervulling te laten gaan. Inclusief ouderschap gaat over het hebben van een ouderwens, adoptie, pleegzorg, IVF, IUI, draagmoederschap, co-ouderschap, en alle andere vormen van ouderschap die je je kunt voorstellen en meer.

Diego hoopt dat de zoektocht van zijn luisteraars overzichtelijker of zelfs makkelijker wordt, terwijl zij hun weg vinden in het landschap van procedures, regels en wetgeving, op zoek naar een manier om hun ouderwens in vervulling te laten gaan. Daarnaast wil Diego met deze podcast meer inzichten en begrip creëren voor omstanders van aspirant ouders zodat ook zij weten waar iemand doorheen gaat wanneer er een mogelijk traject doorlopen wordt.

Streams / Plays
Luisteraars

Volgers podcast
Duur per aflevering
Categorie
Nederlandse hitnoteringen

10.000 p/mnd
5.000 p/mnd
1.000 fans
45 minuten
Ouders
Ouders

Recente afleveringen

Collaborations

Voor samenwerkingen kunt u een mail sturen naar management@ilvy.com.

De volgende mogelijkheden biedt ‘Inclusief Ouderschap’:

  • Commercials (preroll/postroll)
  • Program sponsor
  • Sponsored episode

Affiliate campagnes behoren niet tot de mogelijkheden.

http://inclusiefouderschap.nl