Hannelore in je Oren

Wekelijks gaat Hannelore in gesprek met een vriend(in) of expert over een onderwerp dat haar persoonlijk bezighoudt, onder de drie pijlers ‘Fit, Fun & Fabulous’. Ja, natuurlijk is ‘Fit’ een belangrijk thema voor haar, maar net zo belangrijk is de ‘Fun’ in deze podcast. En hebben we niet allemaal wat meer glans en glitter nodig in ons leventje? Juist, dat is Fabulous!

Iedereen kent haar stem. Ze houdt al jarenlang miljoenen mensen op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld als voice-over en radionieuwslezer op diverse landelijke radiozenders en maakte o.a. de ochtendradio op 538 weer vrouwvriendelijk!

Sinds 2021 kruipt ze in jouw oren met haar eigen podcast ‘Hannelore in je Oren’. Duizenden luisteraars volgen op Instagram Hannelores avonturen achter de schermen, daar is ze goudeerlijk en deelt ze de herkenbare strijd, waar zo’n beetje èlke vrouw over kan meepraten in Nederland. Regelmatig maakt ze een solo-aflevering over haar ervaringen in de media, haar loopbaan, haar blik op het ondernemerschap én haar ervaringen als moeder.

“De bekendste radiostem van nederland”

Streams / Plays
Luisteraars

Volgers podcast
Duur per aflevering
Categorie
Nederlandse hitnoteringen

30.000 p/mnd
15.000 p/mnd, 82% vrouw, 70% = 35-60jr
10.000 fans
30 minuten
Entertainment, Beroemdheden
Toppodcasts 200, Entertainment, Personal Stories

Recente afleveringen

Collaborations

Voor samenwerkingen kunt u een mail sturen naar management@ilvy.com.

De volgende mogelijkheden biedt ‘Hannelore in je Oren’:

  • Commercials (preroll/postroll)
  • Program sponsor
  • Sponsored episode

Affiliate campagnes behoren niet tot de mogelijkheden.

http://hanneloreinjeoren.nl