maandag 23 mei 2022
No menu items!
No menu items!

De toys van september 2021

De toys van september 2021
D

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Blush Avant Dildo’s en Plugs

Prachtige, kleurrijke dildo’s die meteen in het oog springen! Dat zijn de speeltjes van Blush Avant absoluut! Het materiaal is stevig en voelt tegelijkertijd heel aangenaam aan. De dildo’s zijn robuust en toch ook plooibaar. Echt alles wat je wil dus!

Je vindt in de Avant-reeks echt heel veel verschillende modellen. Van kleine speelse speeltjes tot grote dildo’s met stevige ribbels. Ben je beginner of hou je niet zo van het inbrengen van grotere toys? De kleine modellen zijn echt ideaal. Wel liever wat meer “inhoud”? Probeer dan zeker eens een model met grotere ribbels!

Alle Avant Dildo’s hebben trouwens een fantastische zuignap (de buttplugs niet, maar dat lijkt me eerder logisch). De zuignappen zijn zó krachtig dat je de dildo eender waar kunt bevestigen! En de kleuren geven het al aan: deze speeltjes zijn voor iedereen, welk lichaam je dan ook hebt!

FeelzToys FemmeGasm

Van speeltjes die voor iedereen zijn naar een merk dat hun speeltjes altijd duidelijk maar voor één soort geslachtsdeel maakt: de FeelzToys FemmeGasm. Duidelijk helemaal gemaakt voor de clitoris!

De FemmeGasm werkt met de luchtdruk-techniek, waarbij de clitoris als het ware bewogen wordt aan de hand van luchtdrukgolven. Maar omdat het speeltje ook gebruik maakt van vibratie en het een heel ondiep tuutje heeft om de clitoris te raken, is het toch echt een heel ander speeltje dan alle luchtdruktoys die al op de markt zijn.

Het bolletje binnenin tikt en kietelt dus de clitoris. Of, dat zeggen ze bij FeelzToys zelf: eender waar op je lichaam. Het gevoel is bijzonder en vooral: helemaal nieuw! Altijd leuk, als er een nieuw soort technologie op de markt komt.
Bovendien kan je de achterkant van de FemmeGasm ook nog gebruiken als vibrator. Echt een heel multi-inzetbaar speeltje dus!

“Eerste Keer” Kits

Je eerste ervaring met seksspeeltjes is vaak best een uitdaging. Je kan er wat over lezen of naar een winkel gaan, maar de angst om het verkeerde te kiezen blijft vaak toch groot. Daarom hou ik wel van deze Eerste Keer Kits! Je hebt een kit voor “eerste keer seksspeeltjes”, een “eerste keer koppelspeeltjes”, een “eerste keer anaal” en ook nog een “eerste keer bondage”.

Ik ga zeker niet beweren dat de producten in deze verschillende kits van top-kwaliteit zijn, maar elke kit biedt wel enkele leuke toys aan, waarmee je kan gaan experimenteren en uitzoeken wat werkt voor jou/jullie. Je krijgt enkele verschillende speeltjes en ook glijmiddel en/of toycleaner en enkele accessoires. Er zit ook steeds een boekje bij met wat uitleg. En dat allemaal verpakt in een hele leuke en kleurrijke, maar toch ook best subtiele box.

Strap-on-me Dildo

Nog meer dildo’s deze maand? Jep! Strap-On-Me is al jaren een behoorlijk gekend en geliefd merk dat nu eindelijk ook makkelijker in Europa te verkrijgen is. De speeltjes zijn, je raad het al, ideaal om als strap-on dildo’s te gebruiken. Dat wil zeggen dat ze goed in een harnas passen bijvoorbeeld, en dat je ze dus kan gebruiken om op die manier mee te penetreren.

De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Hoe je je ook identificeert of welke geslachtsdelen je ook hebt: iedereen kan genieten van deze prachtige speeltjes. Je hebt heel wat verschillende formaten, kleuren, vormen, … Sommige dildo’s voelen ook echt aan als een soort “huid”. Als je er op drukt zijn ze licht indrukbaar en het bovenste deel van het materiaal lijkt mee te bewegen met je vinger.

Naast de dildo’s heeft Strap-On-Me ook een prachtig gamma aan broekjes waar je je dildo in kan schuiven, zodat je ze kan gebruiken als pegging-dildo, bijvoorbeeld. Echt top-kwaliteit en zeker het uitproberen waard!

Nexus Cesto Vibrerende Aluminium ButtPlug

Speeltjes van aluminium hebben een aantal leuke voordelen. Het materiaal is super glad en glijdt dus makkelijk naar binnen. Het is makkelijk afwasbaar en nog makkelijker netjes te houden. Doordat het materiaal wat harder is, voel je alles ook beter. Heel wat ideale eigenschappen voor een anaal speeltje dus!

Maar: de meeste aluminium speeltjes vibreren niet (want het materiaal is hard en stevig en moeilijker om vibratie in te verwerken). Deze Nexus Cesto vibreert wel! En met een afstandsbediening!
Daardoor kan je de controle doorgeven aan je partner, mocht je dat willen, maar kan je vooral ook zelf de touwtjes in handen houden en zelf je vibratiesnelheid kiezen.

Een Buttplug is Unisex: echt iedereen kan ze gebruiken en ervan genieten. Gebruik steeds veel glijmiddel bij het inbrengen en zorg ervoor dat je de plug altijd grondig reinigt.

Bondage Tape

Een Bondage Tape lijkt vaak heel erg op duct tape, maar is het gelukkig niet. Het is een soort van uitrekbaar materiaal, waarmee je makkelijk kan gaan spelen. Vastbinden, jezelf helemaal inpakken,  bepaalde dingen aan elkaar bevestigen, het kan allemaal! De tape plakt niet, maar toch kan de het uiteinde vastzetten aan een ander stuk tape. Door het soort materiaal, trekt het zichzelf als het ware aan. Echt heel leuk!

Je kan de tape op de gewenste lengte knippen, of gewoon in z’n geheel laten. Achteraf kan je alles gewoon weer oprollen en je kan de Bondage Tape dus makkelijk hergebruiken!

je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van september 2021

HomeILVY MagazineRecensieDe toys van september 2021

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com