De toys van september 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Butt Plugs met Diamantjes

Buttplugg met diamanten

Ook voor de tijd dat ik zelf begon met reviews schrijven spraken ze me al aan: Butt Plugs met diamantjes in het uiteinde. Ze zijn gewoon echt heel shiny en het lijkt alsof ze zo geweldig tussen mijn billen zullen passen. Bovendien heb ik steeds het idee dat mijn partner hier wel heel erg blij mee zou kunnen zijn.

Zijn ze goed?

Qua gevoel zou ik zelf altijd kiezen voor een gladder materiaal, zoals roestvrij staal, maar je kan natuurlijk ook best voor silicone gaan als je dat zelf prettiger vindt. De vorm van zo’n Butt Plug, maakt het heel makkelijk om het speeltje in te brengen. Het glijdt stukje bij beetje van dun naar wat dikker en dan weer naar dunner. Daardoor heeft je anus tijd om te wennen aan het speeltje en te ontspannen.

Ik wil wel graag even waarschuwen voor dit soort plugs met diamantjes (en gewoon deze vorm van plug in het algemeen). Let er altijd op dat het uiteinde van je Butt Plug, het deel dat tussen je billen komt, groter en breder is dan het deel dat je inbrengt. Je anus went namelijk aan de grootte van het speeltje dat je inbrengt en zou zo wel eens de hele plug naar binnen kunnen “zuigen”. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een plug met hartje: de hoekjes van het hartje hebben een andere vorm en lijken daardoor wat veiliger.

Heb je deze getest?

Er staan al verschillende reviews op mijn site van Butt Plugs.

Satisfyer Curvy 2+

Satisfyer Curvy 2+

De luchtdrukspeeltjes van Satisfyer zijn zo mogelijk bijna nóg bekender dan die van Womanizer. Denk maar aan de Pro 2 of de schattige Penguin. Toch komt Satisfyer regelmatig met nieuwe modellen.

Hun laatste nieuwe modellen zijn de Curvy 1 en 2+. Beiden speeltjes die met luchtdrukgolven werken, die dus als het ware gaan zuigen aan je clitoris. Leuk aan deze nieuwe toys is dat ze ook bestuurbaar zijn met een App!

Duur?

Voor mij staat Satisfyer gelijk aan het kopiëren van andere merken. Maar het lijkt alsof ze in dit geval toch zelf creatief geweest zijn: het speeltje heeft een unieke vorm en kleur.

Daarnaast zijn veel andere App-bestuurbare speeltjes echt heel erg duur. En voor amper €50 kan je met deze Curvy-speeltjes eigenlijk echt niet sukkelen!

Wat vind je er zelf van?

Na de eerste testen kan ik rustig zeggen dat ik enthousiast ben. Het speeltje heeft veel opties en de App lijkt behoorlijk goed te werken.

Sliquid

Sliquid glijmiddel

Gek genoeg is glijmiddel een product waar nog meer taboe op lijkt te liggen dan op seksspeeltjes. Als ik iemand glijmiddel aanraad, krijg ik 9 op de 10 keer het antwoord: “oh, maar dat heb ik niet nodig hoor!” Kan natuurlijk altijd zo zijn, maar heel vaak is dit een beetje een geval van ego-talk.

Probeer eens voor het betere handwerk te gaan met wat glijmiddel. Succes gegarandeerd!

De inwendige vochtigheid van de vagina kan verschillen en is afhankelijk van verschillende factoren. Daarnaast wordt ook niet iedereen meteen even nat als we opgewonden worden. Dat is gewoon zo, dus niets om je beter of slechter over te voelen.

Twijfel je toch nog steeds of weet je niet hoe je glijmiddel kan binnenbrengen in je relatie? Probeer eens voor het betere handwerk te gaan met wat glijmiddel. Succes gegarandeerd!

Glijmiddel vs glijmiddel

Het 1e glijmiddel is het andere niet. Zo goed als alle toytesters zijn het erover eens dat Sliquid 1 van de beste glijmiddelen heeft op de markt. Of je nu kiest voor de gewone waterbasis of toch liever met een smaakje, of de siliconebasis omdat die echt super lang glijdt: Sliquid is echt top.

De flesjes zijn kleurrijk, makkelijk in gebruik en niet eens zoveel duurder dan de typische glijmiddelen die je in de supermarkt kunt kopen.

Ik schreef zelf eerder al twee Sliquid-reviews, die kan je hier lezen.