De toys van oktober 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Lora DiCarlo

Lora DiCarlo

Een merk dat voor best veel ophef zorgde in de wereld van de sextoys, maar ook daar buiten! Een aantal jaar geleden won de Osé van Lora DiCarlo de prestigieuze CES prijs voor Robotica. Om niet veel later te horen te krijgen dat ze de prijs toch niet kregen. Want een sextoy kan toch geen award winnen als het over een knap staaltje techniek gaat? Wel dus! Na veel marketing en klachten en de hele sextoy-wereld die een beetje wild werd, kregen ze uiteindelijk toch de CES-prijs voor robotica.

Lange tijd waren de Lora DiCarlo speeltjes niet verkrijgbaar in Europa, maar sinds enkele weken dus wel! Wauw!

Wat is er zo bijzonder aan?

Momenteel zijn er 5 verschillende Lora DiCarlo speeltjes verkrijgbaar. De meest bekende is uiteraard de Osé, waar intussen al een 2e versie van uit is. Het speeltje is echt heel erg groot en ja, ze wonnen niet voor niets een technologie en robotica prijs: de Osé lijkt absoluut op een robot-achtig ding. Het klinkt behoorlijk mechanisch, maar heeft een ribbel die echt heel erg goed ontworpen lijkt te zijn om de G-spot te stimuleren. Bovendien is het speeltje heel erg flexibel, je kan het echt alle kanten op draaien en keren. Het grote stuk vooraan dient dan weer om je clitoris te stimuleren met luchtdruk.

De andere 4 speeltjes zijn variaties op de Osé, het meest bekende model. Je hebt een speeltje voor inwendige stimulans en dan nog 3 andere die je uitwendig kunnen stimuleren. Best bijzonder dus!

Is het wat?

Ik wacht vol ongeduld op mijn eigen test-exemplaren! Tot nu toe hoor ik verschillende verhalen uit verschillende hoeken: absoluut geweldig of net helemaal niets.

Wat zeker is, is dat de Lora DiCarlo speeltjes gebruik maken van een knap staaltje techniek en dat ze vernieuwing brengen in de verder vaak nogal eentonige wereld van de sextoys. Benieuwd hoe dat gaat evolueren!

Teasers Pair Vibe

Satisfyer Curvy 2+

De Teasers Pair Vibe is een model van seksspeeltje dat je tegenwoordig wel vaker ziet terugkomen. Je krijgt het bijvoorbeeld ook als je de adventskalender van Pabo.nl zou aanschaffen. Ondanks het feit dat je het vaker ziet terugkomen is het eigenlijk beste en speciaal speeltje. Het is leuk als je een penis hebt, maar ook voor de vagina. Het kan samen gebruikt worden in welke combinatie dan ook: penis en vagina, penis met penis en ook vagina met vagina. Leuk!

Werkt het ook?

Mijn review van dit speeltje staat nog niet online, maar ik geef je graag al een kleine preview. Het is op zich een leuk speeltje: je kan het inbrengen, vaginaal of anaal, samen of alleen. En je kan de ring rond de penis gebruiken tijdens penetratie of masturbatie. De vibraties zijn krachtig en je hebt een motor in het lange deel en in de ring. Maar hoewel de vibraties krachtig zijn, zijn ze jammer genoeg niet erg diep van gevoel (vergelijk het met een hele diepe hommel, dit speeltje heeft eerder iets weg van een vervelende mug).

De Teasers Pair Vibe kan heel leuk zijn om samen te gebruiken, maar ik raad hem niet echt aan voor beginners. Het lange deel is eerder aan de lange kant, waardoor je een behoorlijk diepe penetratie krijgt. Je kan het speeltje bijvoorbeeld gebruiken bij dubbele penetratie: penis en Pair Vibe tegelijk in de vagina of 1tje in de vagina en het andere anaal. Maar door de lengte van de Pair Vibe is het wel wat opletten dat de penetratie niet te diep en daardoor pijnlijk wordt.

Best oké dus, maar er zijn absoluut betere speeltjes te verkrijgen!

deze dildo is echt dé beste dildo ooit

Njoy Pure Wand

Njoy Pure Wand

Dat is me wel wat, die Njoy speeltjes! Volledig gemaakt van roestvrij staal, zwaar en best indrukwekkend als je ze de eerste keer in je handen krijgt.

Ik herinner het me alsof het gisteren was, dat ik er eentje kreeg. Best ongerust was ik, want wat doe je met zo’n ding? Heel veel reviewers en winkels en mensen in het algemeen zijn hier echt enorm enthousiast over: de beste G-spot dildo ooit!

En?

Als je de Njoy Pure Wand wil gebruiken is het eerste wat opvalt dat het metaal erg koud aanvoelt. Dat is wel even wennen. Maar door de bijzondere halve boog van de dildo, kantel je de bol (ik neem meestal de kleine bol, maar je kan uiteraard kiezen of je klein of groot wil gebruiken) erg makkelijk tegen je G-spot aan. Zoals een hefboom dus. Mijn angst om mijn G-spot niet helemaal goed te kunnen vinden was meteen verdwenen. Je weet het echt meteen: dit is het! En dat koude gevoel is al minstens even snel vergeten: het metaal warm super snel op door je lichaam.

Als je op ontdekking wil naar je lichaam, of je je G-spot nu al dan niet al gevonden hebt, de Njoy Pure Wand is een echte aanrader! Bovendien kan je hem ook perfect anaal gebruiken, mocht je dat willen. Het lijkt misschien in eerste instantie een wat vreemd model, maar deze dildo is echt dé beste dildo ooit!

Als je graag mijn review hierover wil lezen, dan kan dat hier.