De toys van november 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Een eerste speeltje!

Op zoek naar je eerste vibrator? Vaak wil dat dan ook zeggen dat je op zoek bent naar een speeltje waar je veel mee kan en dat niet overdreven veel kost. Heel veel winkels en webshops proberen je dan ook een erg goedkope vibrator aan te raden. Meestal beloven die speeltjes veel: veel verschillende standjes, flexibel, degelijke materialen, … Maar kan dat ook? Voor amper €25?

Kan dat?

Een speeltje waarvan we niet helemaal zeker kunnen zijn dat het echt van degelijke siliconen is gemaakt, kan poreus zijn. En poreuze speeltjes, die nemen je lichaamsvocht op, iedere keer als je ze gebruikt. De bacteriën van in je vagina krijgen op die manier kans om zich te ontwikkelen in een andere omgeving: in je speeltje dus. Als je je speeltje erna weer gaat gebruiken, breng je die bacteriën weer bij jezelf naar binnen. En daar kan je dus schimmels en infecties van krijgen.

Daarnaast heeft een goedkoper speeltje vaak ook hele slechte vibraties, slechte knopjes, het werkt op batterijen, … Allemaal dingen die je eigenlijk liever wil vermijden. Maar wat doen je dan als je graag een goedkoop eerste speeltje wil?

Bijvoorbeeld de EasyToys Lily Vibe?

EasyToys Lily Vibe

Grote merken of webshops zoals EasyToys hebben vaak een eigen erg goedkope lijn. Die speeltjes zijn vaak redelijk ok, maar in de meeste gevallen is het ook echt alleen maar dat. Redelijk ok. Dat is ook zo met de Lily Vibe. Het speeltje heeft veel mogelijkheden en functies, maar naar mijn gevoel hadden ze dit beter wat beperkt. Veel functies voor weinig geld? Hm, dat kan eigenlijk gewoon niet.

Wat je dan best wel kunt kiezen? Spaar nog een klein beetje langer en koop een speeltje van rond de €40 a €50. Het verschil is echt heel groot en merkbaar met speeltjes van onder de €30.

Lees hier mijn review van de Lily Vibe.

En een goedkope aanrader is bijvoorbeeld de Romp Jazz. Waarvoor ook een review op misspoppie.be heb staan.

Massagekaarsen van Exotiq

Massage kaarsen

De dagen worden korter, buiten wordt het steeds kouder en corona zorgt er ook voor dat we meer en meer thuis moeten blijven. Ondanks dat het een beetje een vreemde periode is, is het ook ideaal om jezelf en elkaar wat extra te verwennen. Een massagekaars is daar ideaal voor! Je laat ze een paar minuten branden en dan heb je heerlijk warme massageolie.

De kaarsen van Exotiq ruiken bovendien echt heerlijk! Al is dat uiteraard afhankelijk van wat je graag ruikt.

Aanrader?

Jep, absoluut! De kaars wordt niet té warm en geeft een onmiddellijk ontspannend effect. Ik zelf vind het heerlijk om de olie op mijn lichaam te voelen en er gewoon al heerlijk mee in gewreven te worden. Een echte aanrader, voor iedereen!

Mijn review van de Exotiq Massagekaarsen lees je hier.

Womanizer Duo

Van lekker goedkope speeltjes en gadgets, naar één van de duurste speeltjes die er zijn: de Womanizer Duo. Op het eerste zicht heeft dit speeltje enorm veel weg van een alien-spaceship-achtig ding. Met een langer deel eraan dan. Dat je inwendig kan gebruiken. Best bijzonder dus!

De Womanizer Duo is een speeltje dat op luchtdruk werkt: je plaatst het over de clitoris en de luchtdrukgolven trekken en bewegen die clitoris dus. Het is echt heel efficiënt voor de meeste lichamen!

Zelf vind ik het leuker om de luchtdrukgolven te combineren met iets inwendig. En daarvoor is deze Womanizer Duo echt geweldig! Je hebt uitwendige luchtdrukgolven en inwendige vibratie. En dat voelt echt heel erg goed!!

Zo duur!

Jep, met z’n €199 is het best een duur speeltje. Maar een normale Womanizer begint eigenlijk ook al vanaf een €100, en dan heb je een relatief basis model. De kwaliteit en innovativiteit van de Womanizer speeltjes is echt heel goed, dus je weet met dit bedrag wel zeker dat je een speeltje hebt dat jaren zal meegaan.

Moet ik het hebben?

Naar mijn gevoel wel! Het is een speeltje dat eigenlijk altijd in mijn nachtkastje ligt. En dat wil wel dat zeggen als je over de 100 speeltjes hebt. 😉