De toys van mei 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

Cuties!

Het is een ideale periode om op zoek te gaan naar een eerste vibrator. Het is lente, het is warm en we hebben met z’n alle best wel wat meer zin in seks. Bovendien is het nog steeds veiliger om voor een speeltje te kiezen, dan te veel mensen te zien.

Hoe kies je een eerste speeltje?

Welk speeltje het best bij jou past, is erg afhankelijk van je lichaam. Maar ik raad meestal aan om toch meteen te kiezen voor een speeltje van goede kwaliteit. Zo voorkom je dat je binnen de paar maand alweer op zoek moet naar iets anders.
Omdat je bij een eerste speeltje meestal nog niet zo heel goed weet wat je precies leuk vindt, is het best om iets te kiezen waar je meer mogelijkheden mee hebt. Zodat je zowel inwendig als uitwendig kan proberen te stimuleren.

Deze cuties zijn echt super! Ze hebben leuke kleurtjes, toffe vormen, verschillende vibratie-standjes én ze zijn oplaadbaar. Helemaal ideaal als eerste speeltje.

Welke kies je?

Dat mag je echt helemaal zelf kiezen! Ik raad je niet aan om als eerste speeltje een te zotte vorm te kiezen. Ga eerder voor een meer basis model. Blauw of geel lijkt me het meest ideaal!

Ik heb de Cuties zelf nog niet mogen testen, maar ik heb er wel al hele goede reviews van gelezen! Je kan ze ontdekken op de website van Easytoys

Je kan ze ontdekken op de website van EasyToys.

Satisfyer Penguin

Dit is zo stilaan echt een iconisch speeltje! Het is schattig en erg efficiënt. Je zet het open mondje van de Penguin over je clitoris (best met een beetje glijmiddel) en het speeltje zuigt aan je clitoris. Dat geeft bij heel veel mensen echt een bijzonder snel orgasme.

Hoe werkt dat dan?

De Penguin werkt met luchdrukgolven. Die zuigen als het ware aan je clitoris en laten weer los. Ik vergelijk het altijd graag met het aftrekken van een penis. De beweging is vergelijkbaar. Best een speciaal gevoel!


In het begin is het wel wat opletten dat het orgasme niet té snel komt, want dat is ook niet altijd fijn. Maar je leert wel snel hoe je je orgasme kan opbouwen en doordat het speeltje de clitoris niet raakt, is het ook makkelijker om meerdere orgasmes na elkaar te krijgen.

Vind iedereen dit dan leuk?

Ik schat het meestal in als: 90% vindt het geweldig, 10% vindt het maar niets. Ik behoor zelf jammer genoeg tot die 10%. Soms vind ik het leuk, soms vind ik er echt niets aan. Meestal bevalt het me beter in combinatie met iets inwendig (zoals een dildo of een penis).
Maar de meeste mensen met vulva zijn hier echt laaiend enthousiast over! En geef toe: het is een super schattig speeltje! En voor de prijs kan je ook niet sukkelen!

Mijn volledige review van de Penguin lees je op mijn blog

Swirl Touch

De Swirl Touch is best bijzonder. Het is een speeltje dat je inwendig gebruikt, in de vagina, en waar je eigenlijk voornamelijk je G-spot mee stimuleert. Er zijn er veel speeltjes op de markt die dat beloven, maar bij de Swirl Touch werk het behoorlijk goed. De vorm is ideaal, met het gebogen kopje, om goed bij de G-spot te kunnen.

Dit ziet er toch maar als een gewoon speeltje uit!

Ja, de Swirl Touch lijkt niet veel bijzonder. Maar schijn bedriegt! Ik schrok me een ongeluk toen ik het speeltje de eerste keer aanzette. Dit is namelijk geen gewone vibrator, maar eerder een rotator. Het kopje draait in bijzonder snel tempo cirkeltjes. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de eerste keer een beetje bang was om de Swirl Touch uit te proberen, zo snel draaide het hoofdje!

Is het leuk?

Absoluut! Tegen alle verwachting in is dit echt een geweldig speeltje. Je hoeft niet echt veel moeite te doen om ervoor te zorgen dat het je G-spot raakt. En de bewegingen die in eerste instantie nogal groot leken, blijken echt ideaal te zijn hiervoor.

De volledige review van de Swirl Touch lees je hier!