De toys van december 2020

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

Arcwave Ion

Het eerste speeltje voor de penis dat werkt met luchtdrukgolven om zo voornamelijk de eikel te stimuleren. Soms wou ik dat ik een penis had!

Net zoals de FUN Factory Sundaze?

FUN Factory is de enige sextoy-fabrikant die alle speeltjes nog volledig ontwikkeld in Europa. Top-kwaliteit dus! Ze komen maar enkele keren per jaar met iets nieuws en dat is nu dus de Sundaze! Het is echt een uniek speeltje dat heel veel verschillende dingen kan en de vagina op verschillende manieren kan stimuleren.

De Sundaze kan een stootbeweging maken, dus snel (of traag) in en uit bewegen. Je kan het speeltje ook gewoon laten vibreren en dan heb je ook nog een soort van kloppende functie. Door de vorm kan je de Sundaze inwendig of uitwendig gebruiken. Een echt multifunctioneel speeltje dus.

Gaia Eco Vibrator

Tegenwoordig komen er steeds meer speeltjes op de markt die ecologisch zijn, net zoals deze Gaia Eco Vibrator. Meestal wil dat zeggen dat het materiaal waarvan deze speeltjes gemaakt zijn, makkelijker biologisch afbreekbaar is. Zo is silicone, waarvan de meeste speeltjes tegenwoordig gemaakt worden, gemaakt uit zand (net als glas). Het is zeer ecologisch om te maken, maar moeilijk om terug volledig en ecologisch af te breken.

Een Eco-vibrator kan dus een goed alternatief zijn, maar let daarbij wel op dat het materiaal zeker lichaamsveilig is, zodat je je eigen inwendige eco-systeem een beetje in orde houdt. Deze Gaia Eco Vibrator is gelukkig gemaakt van materialen die je rustig inwendig mag gebruiken. Persoonlijk vind ik het dan weer erg jammer dat het speeltje werkt met batterijen. Dat vind ik dan weer alles behalve ecologisch.

Lelo Sona

Het nieuwste speeltje uit de Lelo-collectie. Klein en stijlvol, werkt met luchtdrukgolven. Werkt super efficiënt voor ongeveer 80% van de clitorissen. Jammer genoeg hoort de mijne daar meestal niet bij.

Kissmass Body

De Kerstperiode komt eraan en dat zal dit jaar sowieso een beetje een andere periode worden dan we gewend zijn (dankje, Covid-19…). Genieten van jezelf en van elkaar is dus absoluut de bedoeling. Dit Kerst-lingeriesetje zal je vermoedelijk wat moeilijker kunnen dragen in familiale kring, maar íémand zal er in elk geval heel erg blij mee zijn! 😉

OhMyG G-spot vibrator Duo

De OhMyG gebruik je inwendig voor de G-spot. Het bolletje beweegt in en uit het speeltje en stimuleert daardoor de G-spot door er lichte druk op te zetten. Je G-spot ontdekken is een echte ervaring en de beweging die deze OhMyG maakt, lijkt echt ideaal om dit plekje op de juiste manier te stimuleren. Als je erg gevoelig bent voor geluid, laat je deze wel beter links liggen. Het speeltje maakt best een bijzonder geluid als je de spieren in de vagina aanspant (wat al wel eens durft gebeuren als je opgewonden raakt).

Satisfyer Love Breez

De Love Breez is een klein en schattige luchtdruk-speeltje. De luchtdrukgolven stimuleren de clitoris. Satisfyer is intussen heel gekend voor hun kwalitatieve luchtdruk-speeltjes voor een klein prijsje. Ikzelf kies liever voor een ander soort speeltje, maar ik vind het echt super dat er steeds meer luchtdruk-mogelijkheden zijn!

Satisfyer Penisringen

Van Satisfyer kunnen we de komende maanden (en jaren) nog heel wat verwachten! De nieuwe reeks penisringen is bestuurbaar met een App en de vorm stimuleert het lichaam van beide partners.

Een penisring draag je aan de basis van de penis (tegen de balzak aan). Doordat de ring spant, zorgt het ervoor dat alles net een beetje intenser wordt. Als partner krijg je extra stimulatie door de vibratie.

Svakom Emma Neo

Een leuke Wand-vibrator met opzetstukken en een heerlijke verwarmende functie. Met een Wand kies je voor diepere en sterkere vibraties, die je hele lichaam kunnen stimuleren. De vibratie blijft niet beperkt tot het topje van de clitoris, maar stimuleert je ook inwendig.

Bruikbaar op alle mogelijke lichamen en App bestuurbaar.

Svakom Phoenix Neo

Ook Svakom zet tegenwoordig in op App-bestuurbare speeltjes. Deze Phoenix is prachtig rood en kan je dragen terwijl je op date gaat. Best spannend, als je geen idee hebt wanneer het speeltje aan springt. Geef je volledig over aan je partner!

De Phoenix stimuleert de vagina inwendig, wat voor de meeste vrouwen niet meteen voor een orgasme zal zorgen. Maar de spanningsopbouw is echt zalig en dat zorgt achteraf sowieso voor stomende momentjes!

Womanizer en We-Vibe met nieuwe kleuren

Womanizer en We-Vibe krijgen heel wat nieuwe kleuren voor de feestdagen!

Zo heeft Womanizer, de uitvinder van de luchtdrukspeeltjes, een fantastische samenwerking met Lily Allen: de kleine Liberty is nu ook beschikbaar in knalroze met oranje.
En de Womanizer Duo (1 van mijn persoonlijke favorieten) is er nu ook in roze en koningsblauw.

We-Vibe is dan weer meer gekend voor hun speeltjes die op afstand en met App bestuurbaar zijn. De Moxie (ook 1 van mijn persoonlijke favorieten :)) kan je nu ook kopen in het zwart.
En de Jive, een speeltje dat je inwendig gaat gebruiken terwijl je het met een App kunt besturen, is nu ook te verkrijgen in donker roos.

Ideale feestdagen-cadeautjes dus.