maandag 23 mei 2022
No menu items!
No menu items!

De toys van augustus 2021

De toys van augustus 2021
D

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Tenga Premium Cups

Tenga is een Japans merk dat hele leuke speeltjes maakt voor de penis. En ze zijn daar best bijzonder in: geen nagemaakte poesjes met valse lippen en clitoris, wel een neutrale toy die super goed is in een soort van vacuüm zuigkracht te creëren.


Deze nieuwe reeks heeft 5 verschillende modellen, met elk een ander gevoel en manier van stimuleren. Binnenin zitten ribbels of bobbeltjes. De cup errond zorgt ervoor dat de zuigkracht verschilt van model tot model. En met het ene model kan je al wat meer druk zetten op de penis dan met het
andere.

Daarnaast kies je in het begin best voor een neutraler model. De duo cup kan bijvoorbeeld erg leuk zijn als je wat verschillende dingen wil uitproberen. Een Soft Case Cup zorgt er dan weer voor dat je zoveel druk kunt zetten op de penis als je zelf wil. Lekker experimenteren dus!

FUN Factory Clit Kit

Een kit voor de Clit! Dat is de FUN Factory Clit Kit! In de doos vind je 2 speeltjes, stickers, tatoeages en nog meer kleine leuke vulva-dingen. De speeltjes zijn geweldig. Je krijgt de gloednieuwe Stronic Petit. Dat is een stotende toy, dus een speeltje dat een stotende pulserende beweging maakt in plaats van te vibreren. Het is een kleine variant van de grotere al bestaande Stronics en volgens mij is daar echt wel vraag naar. Niet alles moet altijd maar groter en harder gaan, toch? De Stronic Petit is speciaal ontworpen om de clitoris langs de binnenzijde te stimuleren. Want ja, ook langs de vagina kan je de clitoris extra stimuleren. De beentjes van dit wonderlijke orgaan bevinden zich redelijk aan de ingang van de vagina.

Het andere speeltje is de Volita. Een klein speeltje met vibrerende flapjes. Niet het allerbeste speeltje, maar wel ideaal om je clitoris langs buiten extra te verwennen.
De Volita in combinatie met de Stronic Petit zorgt echt we voor vuurwerk!

Dame Products Eva II

Dame is een fantastisch merk. Ze maken speeltjes waar duidelijk over nagedacht werd: door vrouwen voor vrouwen. Hun Eva is 1 van de meer bekendere modellen, speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens penis-in-vagina-seks. Je plaats het speeltje tussen de schaamlippen, tegen de clitoris en dat blijft daar handsfree op z’n plaats. Heel handig dus!

Uiteraard is ieder lichaam anders en werkt dit soort speeltje al beter voor de ene persoon dan voor de andere, maar de uitvoering en het idee er achter is echt heel leuk. De Eva II komt trouwens ook niet in de typische paars, roos en zwarte kleuren, maar wel in het donker groen en in het wit. Leuk!

IOBA OhMyC

Ioba is intussen al redelijk gekend voor hun innovatieve G-spot speeltje, de OhMyG. En nu komen ze dus ook met een OhMyC voor de clitoris. Het idee erachter is redelijk gelijklopend: een bewegend element in het speeltje zelf dat op een krachtige manier gaat stimuleren. Heel anders dus dan de standaard vibrator.

Het is een klein speeltje dat er heel bescheiden uit ziet. Het bewegende deeltje inwendig maakt een op-en-neer gaande beweging en bootst zo een vingerbeweging na. Ik ben hier erg benieuwd naar, want dat soort bewegingen lukken niet altijd even goed in een sextoy. Uiteindelijk is het vaak nog het meest interessant om als speeltjes-maker iets te doen wat je niet zelf kunt met je vingers/handen/tong. Dat vind ik zelf nog steeds het leukst.


Maar! Deze OhMyC ziet er super schattig uit en het is ook echt fijn dat er nog eens een hele nieuwe manier van stimuleren op de markt komt!

Svakom – Sam Neo

Een App-bestuurbare masturbator die je kan besturen met een App. Best leuk, want zo kan je de controle doorgeven aan je partner! Iets wat tot nu toe vooral voor de vulva/vagina uitgevonden was. De Sam Neo heeft een hele verfijnde vorm met een speciale en aangename vorm van stimulatie binnenin. In de binnenkant heb je noppen en ribbels. Verwacht je niet aan een “echte vagina” ervaring, maar wel aan een apart gevoel: iets helemaal anders. Dankzij die 5 vibratie standen, krijg je ook nog eens een echt aparte vibratie-ervaring. Super tof en best toegankelijk voor deze prijs!

Secret Pleasure Chest

Wel interesse om eens wat meer de kinky kant op te gaan, maar geen idee waar te beginnen? Dan is deze Secret Pleasure Chest echt een ideaal instap model! Je krijgt een mooie box met daarin verschillende items waar je veilig mee kan experimenteren en uitproberen. Je krijgt polsboeien, een halsband met leiband, een flogger-zweepje, een paddel, blinddoek en mondknevel met balletje.

Je kan hierdoor perfect op je eigen tempo beslissen wanneer je waar klaar voor bent en stukje bij beetje uitproberen. Of natuurlijk gewoon meteen all the way gaan! De kwaliteit van de box is best goed voor de behoorlijk lage prijs. Hierdoor kan je de spulletjes eigenlijk redelijk lang gebruiken. Tot je binnen je spel nood begint te krijgen aan meer natuurlijk. Want: alles is leuk en de kwaliteit best goed, maar uiteraard is dat niet te vergelijken met het “echte werk”. Zo doet het flogger-zweepje best weinig. Ideaal om mee ui te proberen en te testen, maar minder ideaal als je al wat ervaring hebt.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van augustus 2021

HomeILVY MagazineRecensieDe toys van augustus 2021

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com