De toys van augustus 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Romp

Romp Toys

Ik zag ze al op een grote beurs in oktober vorig jaar en het was echt liefde op het eerste gezicht: de nieuwe Romp speeltjes. Romp is het nieuwe merk van Wow-tech, de producent achter We-Vibe en Womanizer. En met Romp hopen ze een jonger publiek te kunnen aanspreken met wat minder budget.

Zijn ze goed?

Uiteraard kan je van een speeltje van een kleine €30 tot €50 niet hetzelfde verwachten als hun grote zussen van €200. Maar de Romp speeltjes zijn wel verrassend beter dan verwacht! De vibraties zijn echt heel goed, ze zijn volledig waterdicht en oplaadbaar. Daarnaast zijn ze zo mooi en kleurrijk dat je ze wel allemaal zou willen hebben!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat zo’n luchtdruk-speeltje nu precies doet? Die van Romp hebben dezelfde technologie als de echte Womanizers, maar kosten echt een heel pak minder!

Heb je deze getest?

Zelf heb ik momenteel de Romp Beat (die rechte paarse) en de Rom Jazz (de rode met 2 delen) in huis en beide bevallen ze me echt heel goed! Vooral de beat is meteen een nieuwe favoriet geworden en ligt heel vaak op mijn nachtkastje. En dat voor €24,90, wie had dat gedacht!?

De review van de Beat en de Jazz komen heel binnenkort op mijn blog MissPoppie.be

Lelo Soraya Wave

Lelo Soraya Wave

Van de hele goedkope speeltjes naar de belachelijk dure: de LELO Soraya Wave. Al enige tijd kon ik mijn nieuwsgierigheid moeilijk bedwingen over hoe die Wave zou voelen inwendig. Dit speeltje maakt namelijk een soort van “kom hier” beweging met het lange deel. In plaats van vibreren beweegt het lange stukje op en neer en dat zou zo dus je G-spot moeten stimuleren.

Duur?

Met zijn €249,90 is deze vibrator het duurste speeltje dat ik heb. Is het slecht? Nee, absoluut niet, je kan er zeker een orgasme mee krijgen. Is het heel goed? Nope, dat dus ook niet. En voor €249,90 wil ik eigen enkel mind-blowing speeltjes. Dat is deze LELO Soraya Wave dus echt niet naar mijn mening.

Moet ik hem kopen?

Nee dus. Tenzij je €250 hebt liggen en echt niet weet waar je het aan moet uitgeven. Maar dan nog raad ik je eerder aan om eens naar een leuke sexshop te gaan of online wat rond te neuzen: er is echt heel veel leuks op de markt en voor €250 kan je echt een mooie collectie samenstellen!

Mijn review van de LELO Soraya Wave lees je hier.

Anal August!

Njoy Plug

Augustus is standaard een maand waarin er extra aandacht wordt besteed aan anaal. Ik vind dat zelf echt heel goed, want anaal is iets waar veel onwetendheid over is. Veel mensen zijn er best wel nieuwsgierig naar, maar experimenteren ermee zonder eigenlijk goed te weten wat goed is voor hun lichaam. En als we het uit de porno moeten halen, dan komen we ook al niet veel verder.

Ik raad graag aan om je anale avontuur met een leuke plug te beginnen. Een anaal speeltje (en eigenlijk alles anaal) breng je in met heel veel glijmiddel. Anaal maak je namelijk geen vocht aan, zoals bijvoorbeeld de vagina wel doet. Beter te veel dan te weinig glijmiddel dus.

Waar let je op als je een anale plug wil kopen?

Een vrij belangrijk weetje van je anus is toch wel dat de anus vacuüm zuigt na een 15 a 20cm. Dat wil simpelweg zeggen dat als je iets anaal gebruikt waar geen uiteinde aan is, dat je dat kunt “kwijt raken” in je lichaam. En dat komt er dus niet zomaar weer uit.

Je kiest dus best voor een echte goede plug in plaats van voor huis, tuin & keukenmateriaal. De grootte of de vorm die je kiest hangt af van wat je ermee wil bereiken. Maar een echte Butt Plug heeft dus altijd een groot en stevig uiteinde. Dat past tussen je billen en zorgt ervoor dat de plug niet weg kan in je lichaam.

2 hele fijne plugs die ik absoluut kan aanraden zijn de Casanova plug van Miss.V en de prachtige stalen plug van Njoy.