donderdag 18 augustus 2022

Getest: De Duo van Womanizer.

Het inwendige gedeelte zou de G-spot moeten stimuleren volgens Womanizer

Getest: De Duo van Womanizer.
G

Seksspeeltjes zien er vaak mooier uit dan dat ze functioneel zijn. Wanneer we de kans krijgen test het testpanel van ilvy de mooiste producten om erachter te komen welke niet mogen ontbreken aan jouw collectie. Dit keer ontvingen wij de nieuwe Duo van Womanizer.

Womanizer DUO
Womanizer DUO

De hype rondom de Womanizer, is er eentje die ik altijd wat aan me voorbij laat gaan. Mijn ervaring, maar dat is er eentje die voor iedereen anders is, is dat het geen product is voor mij. Als het orgasme komt met een Womanizer, is het er heel snel en is het ook heel snel weer weg. Te snel wat mij betreft. Toch werd mijn interesse gewekt toen Womanizer kwam met het bericht dat ze in Maart een nieuw product zouden lanceren. Samen met We-Vibe gingen ze een samenwerking aan. De aankondiging van het nieuwe product van Womanizer werd redelijk groot uitgepakt, voor zover ze dat doen met seksspeeltjes.

De Duo van Womanizer zou op twee manieren werken: je brengt hem deels in je vagina als een vibrator (met verbeterde technologieën van We-Vibe) en tegelijkertijd wordt je clitoris gestimuleerd op de manier waarop een Womanizer dit doet: door middel van luchtdruk stimulatie. Het inwendige gedeelte zou de G-spot moeten stimuleren volgens Womanizer.

De verwachtingen bij het ontvangen van de Duo waren dan ook hoog, ook al vond ik de normale Womanizer niet zo mind blowing als zoveel andere vrouwen dat wel zo ervaren.

Bij het uitpakken vond ik de kleur van het product en het materiaal prachtig. Het toont chique en stijlvol. Fijne materialen blijven voor mij essentieel in het beoordelen van wat dan ook: kleding, lakens, handdoeken, maar zo dus ook seksspeeltjes. Hij voelt stevig en zacht. Maar, hij is ook vrij groot en zwaar. De verpakking is prachtig, inclusief de opberghoes en het reserve tuitje voor op het uitwendige gedeelte.

Het liefst wil ik bij het krijgen van een speeltje gelijk aan de slag, maar helaas: hij moest opgeladen worden en bovendien zaten er meerdere knopjes op waardoor ik toch echt even goed moest kijken welke knopjes waarvoor dienden. Doe mij maar gewoon een aan en uit knop, harder en zachter. Bovendien gaat de Duo pas aan als hij je huid raakt, wat ietwat verwarrend is als je wil kijken of hij al is opgeladen en je op de aan en uit knop blijft drukken.

DUO Womanizer
DUO Womanizer

Eenmaal erachter waar de knopjes voor dienden, maakte ik het me zelf gemakkelijk op bed. Gezien de omvang van het speeltje, de verschillende knopjes en de beloofde beloning die het zou brengen, koos ik ervoor om het alleen te proberen.

Zonder glijmiddel kon ik de Duo inbrengen in mijn vagina en terwijl ik het inbracht merkte ik hoe fijn hij in de hand lag. Ik vroeg me ook gelijk af of dat zou zijn als je het met zijn tweeën zou proberen, of dat de Duo van Womanizer echt is gemaakt voor soloseks, ofwel seks in je eentje.

En hoewel ik skeptisch was, merkte ik gelijk dat het prettig voelde. Zowel de inwendige als de uitwendige stimulatie. Het voelde minder overweldigend dan mijn eerdere ervaringen met een Womanizer en dat was in dit geval prettig. Ook hoefde ik niet zo te zoeken waar mijn clitoris dan gestimuleerd zou moeten worden, omdat het uitwendige deel al op de juiste plek zat door het inbrengen van de Duo.

De Duo van Womanizer is een product dat elke vrouw zou kunnen gebruiken. Echter, het is niet een product dat elke vrouw zou kunnen of willen betalen. Het is een mooi product, waarbij goed is nagedacht over de vormgeving en het ook nog eens erg prettig voelt, maar het is ook een heel duur product. Als je nog nooit een Womanizer hebt gehad, is het misschien goed om eerst een instapmodel aan te schaffen. Mocht je fan zijn van jouw eigen Womanizer en net iets meer willen? Dan is dit product waarschijnlijk wel wat voor jou. Maar let wel, de Duo is nu als heel prettig ervaren tijdens soloseks. Veel vrouwen gebruiken eigenlijk alleen maar speeltjes als ze met hun partner zijn en het is lastig in te schatten in hoeverre je partner iets kan bijdragen aan een extra stukje genot met het gebruik van dit product.

Bekijk ook hieronder de review video van Tess Tesst

je hebt op ilvy.com gelezen:

Getest: De Duo van Womanizer.

HomeILVY MagazineGetest: De Duo van Womanizer.

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com