dinsdag 17 mei 2022
No menu items!
No menu items!

De liefde weer leren waarderen: The Undateables

De liefde weer leren waarderen: The Undateables
D

Als het gaat om programma’s maken, zijn de Engelsen er erg goed in om het simpel, puur en echt over te laten komen. En dat komt bij dit programma heel mooi tot uiting. Al eerder heb ik mee mogen werken aan het opzetten van de Nederlandse versie en er verschenen andere programma’s zoals The Undateables, maar ik kwam nu per toeval via Netflix terecht bij de Engelse variant uit 2014. Het raakte me ontzettend hoe deze mensen spraken over de liefde. Wat het voor hen betekende, hoe ze het zich voor stelde en wat het zou kunnen toevoegen aan hun leven. Vervolgens is het prachtig om te zien hoe ze uiting geven aan dat stukje geluk als ze er iets van mogen proeven. Anderzijds is het verdrietig om te zien dat zovelen het zo graag willen ervaren, maar dat ze het nog nooit hebben meegemaakt en wellicht ook nooit zullen meemaken.

Waarschijnlijk is het goed voor een ieder om eens een stukje te zien: om te zien wat liefde kan betekenen, om te beseffen dat het gras niet altijd groener is bij de buren, maar ook hoe de hoop om liefde te vinden eruit ziet. Te zien op Netflix!

je hebt op ilvy.com gelezen:

De liefde weer leren waarderen: The Undateables

HomeILVY MagazineDe liefde weer leren waarderen: The Undateables

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com