Een nieuw begin

‘De kick-off. Een column voor ilvy schrijven. Een grote eer. Ik besluit een door mij beproefde methode toe te passen: gewoon beginnen, dan komt het vanzelf tot een woordenstroom. Dus: beginnen en doorpakken Rockland!

Een nieuw begin. Zoals het stelletje dat van het vrijen een opwindend feestje heeft gemaakt. Dan even uithijgt, elkaar lachend aankijkt en aan elkaars twinkelende ogen ziet, dat er nog wel een tweede ronde in zit. En hopla, daar gaat ‘ie weer. Ratel de ratel doen mijn vingers op het toetsenbord.

Een nieuw begin. Ik ben ooit opnieuw begonnen. Ik was werkzaam in de mode-industrie, maar voelde steeds intenser, dat ik op eigen benen wilde staan. Zelf iets opzetten en dan proberen die ballon in de lucht te houden. En dat werd 210th. Een luxe erotisch lifestyle-merk. Nu ben ik van mezelf geen haaiebaai, maar me zomaar omver duwen, dat lukt anderen gelukkig niet meer. Je leert er een heleboel bij als je in erotische zaken gaat. Doorzetten bijvoorbeeld!

‘Door communicatie maak je van je liefdesspel een ware experience’

Ik ben op het idee gekomen om 210th te beginnen, nadat een relatie van mij op de klippen liep. Met name het overleg over het liefdesleven kwam tekort. Ik heb mij toen verdiept in de erotische industrie en kwam tot de conclusie, dat het niet anders kon dan iets eigens te beginnen. Juist communicatie is iets waar men zich in de reguliere seksindustrie niet mee bezighoudt. De slogan van 210th is dan ook ‘Closer Together’. Door met elkaar eerlijk en open te praten, kom je dichter bij elkaar en maak van je liefdesspel een ware ‘experience’.

Als vrouw, werkzaam in de erotische business, maak ik ook telkens een nieuw begin. Het vergt veel netwerken om je zaak op te bouwen. Soms kijken mensen me met verbazing aan. Ze hadden niet gedacht dat er een modieus geklede vrouw zou verschijnen. Hadden ze gedacht, dat ik in een te kort rokje en bijpassend decolleté mijn opwachting zou maken? Ik verschijn in nette werkkleding. Hun blikken toveren een glimlach op mijn gezicht. Communicatie, met humor, that’s me! En ook een beetje charme in de strijd gooien mag. Mits met klasse!

Het liefdesspel is ook steeds een nieuw begin. Vrijen moet niet steeds op dezelfde manier verlopen. Ik heb een hele serie speelse opdrachten bedacht, die meegeleverd wordt bij elk aangekocht product. Ze zetten aan tot uitdagen, verleiden, overleggen, lachen en dus tot een nieuw begin. Natuurlijk wil ik graag dat mijn merk nog bekender wordt, maar vooral dat ik liefdespartners tot een nieuwe, heerlijke vrijpartij kan uitdagen. Prachtig nietwaar?’