dinsdag 17 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Erotische dromen vertaald

Erotische dromen vertaald
E

Misschien dat je het al wist, maar veel, zo niet alles van wat je ziet in je dromen heeft met jezelf te maken. Bijna alle dromen zijn symbolisch, terwijl dit op het eerste oog niet altijd zo lijkt. Dromen waar seks in voorkomt kunnen vaak verwarrend zijn. Jacqueline Voskuil neemt ons mee in de wondere wereld van seksdromen en zal proberen wat duidelijkheid te scheppen in de erotische verwarring. Om te beginnen een kleine introductie van hoe ogenschijnlijke schandalige dromen zich kunnen ontplooien tot betekenisvolle scenario’s.

De gradatie binnen seksuele dromen is groot. Zolang je met je partner vrijt in je dromen, is er vaak geen reden tot zorgen. Maar als je met je zwager vrijt of met de beste vriendin van je partner kan het een stuk complexer voelen. Gelukkig hoef je je geen zorgen over deze dromen te maken. Het zijn namelijk jouw eigen mannelijke en vrouwelijke krachten die zich laten zien, en niet jouw onbewuste liefde voor je zwager en/of de beste vriendin van je partner. Vrouwelijke krachten zijn verzorging en elegantie. Mannelijke krachten zijn doelgerichtheid, daadkracht en doelgerichtheid. Wanneer deze vrouwelijke en mannelijke

‘Vrij je er lustig op los met je zwager? Mooi, het betekent dat jij in balans bent!’

krachten bij elkaar komen ben jij in balans, te zien in dat jij in de droom seks hebt met een man als je een vrouw bent of als je seks hebt met een vrouw als je een man bent. Stel, je bent een vrouw en je vrijt er lustig op los met je zwager. Mooi, het betekent dat jij in balans bent. Jouw mannelijke krachten (jouw zwager in de droom) en jouw vrouwelijke krachten (jijzelf in de droom) zijn bijeen gekomen. Stel, je bent een man en je vrijt er lustig op los met de beste vriendin van je partner. Mooi, ook nu betekent het dat jij in balans bent. Jouw vrouwelijke krachten (de beste vriendin van je partner in de droom) en jouw mannelijke krachten (jijzelf in de droom) zijn bijeen gekomen.

Zelfbevrediging kan ook al zo verwarrend zijn, iets waar sommige zich zelfs voor schamen. Jammer eigenlijk, want jezelf bevredigen in de droom heeft niets anders te betekenen dan dat je in het dagelijkse leven (iets) meer aandacht wil voor wat jij belangrijk vindt.

Iets complexer wordt het wanneer je droomt dat je met iemand seks hebt gehad en je komt er in je droom achter dat je zwanger bent. Zeker als je weet dat je broer de verwekker is. Ook nu is het beeld vervelender dan de uitleg. Zwanger zijn in een droom betekent dat je bijvoorbeeld zwanger bent van een idee. Je hebt dan de daadkracht van jouw mannelijke krachten (het is jouw broer in de droom) nodig om dit idee om te zetten in actie.

Oftewel, seksuele of erotische dromen dragen vaak een hele andere betekenis met zich mee dan dat je aanvankelijk zou denken. Voel je niet schuldig als je droom niet oké voelde, maar ga eens te raden bij jezelf wat het zou kunnen betekenen en laat deze teksten daarbij helpen. Elke maand zal worden ingegaan op een specifiek thema. Heb jij een droom waarvan je graag wil weten wat deze kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@ilvy.com.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Erotische dromen vertaald

HomeILVY MagazineAchtergrondErotische dromen vertaald

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com