vrijdag 22 januari 2021

Pelvicum Fysiotherapie

Pelvicum Fysiotherapie
P

Winny Hartman, Bekkenfysiotherapie

Winny Hartman, Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapeut Winny Hartman heeft zich vanaf 1989 verdiept in de bekkenbodem en na het doorlopen van het officiële registratie traject, werd Winny in 2008 geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Naast haar werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut, is ze ook altijd actief geweest bij het vormgeven van werkgroepen en faciliteren van cursussen.

Specialisaties

  • Zwangerschapsklachten
  • Verzakkingsklachten bij vrouwen
  • Problemen met plassen
  • Problemen rond seksualiteit bij mannen en vrouwen
  • Problemen rond ontlasting
  • Pijnklachten in het genitale gebied en in de buik bij volwassenen
  • N.B. Behandelt geen kinderen!

Werkervaring

Winny heeft een verscheidenheid aan cursussen gegeven in de periode 1989 -2006, waaronder “Pre en postnatale educatie” (in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis), “Omgaan met chronische pijnklachten” en “Reumazwemmen” via de Thuiszorg Nieuwe Waterweg Noord (tegenwoordig Careyn).

Van 2000-2018 bekleedde ze verschillende functies binnen de Bekkenbodemwerkgroep Rijnmond, een werkgroep waar ze zich toeleggen op bekken- en bekkenbodem gerelateerde klachten.

Van 2003 tot 2010 was zij docent aan het Nederlands Paramedisch Instituut waar zij het vak ‘functie en functiestoornissen van de bekkenbodem’ onderwees.

Huidige werkplek

Winny Hartman is als bekkenfysiotherapeut in praktijk Pelvicum Schiedam en Pelvicum Maasluis werkzaam, maar is ook een samenwerking aangegaan met het Sint Franciscus Gasthuis – Vlietland, waarbij zij samenwerkt met een gynaecoloog en uroloog binnen het Bekkenbodem Centrum.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Pelvicum Fysiotherapie

Home Vrienden Zorgverlener Pelvicum Fysiotherapie

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

AANRADERS

Vriendinnen over ‘Kerstmis’

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze ilvy podcast in gesprek met drie van haar beste vriendinnen: Jenn, Lies en Daan. In deze aflevering praten Nynke en haar vriendinnen over: Kerstmis! En de uitdagingen, teleurstellingen, moetjes en mooie momenten die daarbij komen kijken.

Seks met: Mignon Nusteling!

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze aflevering in gesprek met Mignon Nusteling (@mignonnus) over Seks, Relaties en Liefdes!

Sextoys binnen je relatie

In deze aflevering bespreken we alles op gebied van sextoys binnen je relatie. Hoe begin je erover en maakt het je seksleven...

Vluggertjes

Vluggertjes, de ramp van het huwelijk, enkel voor stiekeme romances, of een heerlijk intiem momentje dat ook binnen goede relaties prima mag?...

Seksspeeltjes Testen als Job

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze aflevering in gesprek met de Vlaamse professioneel seksspeetjes tester Miss Poppie (@miss-poppiess_poppie_reviews) .

De toys van november 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat...

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com