donderdag 27 januari 2022

Amerpodia

Amerpodia
A

De Nieuwe Liefde is het huis voor taal in de ruimste zin van het woord, gelegen op de Da Costakade, Amsterdam. We voeren je mee naar zowel de schoonheid van de taal als haar maatschappelijke weerklank. Van spoken word-concerten tot een reis langs de poëzie van ver gelegen gebieden, van het naspelen van literaire scènes op het podium tot het geven van een stem aan ongehoorde perspectieven.

Met programma’s zoals Het Rode Oor op 31 maart, een avond vol erotische verhalen, Digi-taal: Emoji op 24 maart over de taal die we online spreken en programmareeksen zoals De Andere Lees!club (waarbij we telkens een klassieker met een moderne bestseller bespreken) en Expeditie Poetry (een reis rond de wereld via de poëzie) ben je bij De Nieuwe Liefde altijd welkom voor een gezellige, leerzame avond.

Meer weten over Het Rode Oor? Het is de meest sexy schrijfwedstrijd van Vlaanderen en Nederland, terug voor de derde keer! We krijgen opnieuw een avond vol erotiek, voordracht, live muziek en onze trouwe gastheer Lucas De Man. Corine Koole (schrijver ‘De Zeven wetten van de liefde’) is dit keer speciale gast tijdens de finale. Voor mee info en tickets: Het Rode Oor.

Foto genomen tijdens What ISH Gender
Foto genomen tijdens What ISH Gender

Het Compagnietheater (a.k.a. CT) is een Amsterdams huis voor theater, dans, film, muziek, expo’s, talks, en vaker wel dan niet: feest. Onze roots liggen overal, we identificeren ons nadrukkelijk als queer, en houden van onze stadscultuur. Bij CT vind je de kunst van morgen: nieuwe perspectieven en onvertelde verhalen van vaak jonge, onbekende makers.

Aankomende programma’s zijn Amsterdam’s Finest: KC The Funkaholic op 14 maart, een gesprek met Kees Heus, nachtcultuurbouwer en programmeur bij Paradiso, Uniform, een dansperformance over de kracht van zelfontplooiing op 26 maart, en CLUB_QUIZ @ CT Café op vrijdag 28 maart, een gratis avond met een leuke quiz over club scene feitjes, snacks en beats.

Met ruim 650 evenementen per jaar heeft Amerpodia de juiste kennis en ervaring in huis om van jouw evenement een succes te maken. Ze hebben vaste producers, technici, programmamakers en een vast horeca-team in dienst. Ondanks dat er vier locaties zijn, zijn ze één hele prettige organisatie. Je kunt dus met een vast contactpersoon al jouw evenementen in al hun verschillende locaties regelen.

Elke locatie heeft een eigen uitstraling, is gelegen aan de Amsterdamse grachten en goed bereikbaar. Daarnaast steun je de culturele programmering als je de locaties van Amerpodia huurt.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Amerpodia

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com