Vrienden van ilvy

ilvy zet zich in om Nederland een stukje seksueel en relationeel gezonder te maken. Om dit te doen ondernemen we verschillende activiteiten zoals het onderhouden van deze website, het opnemen van video’s die te zien zijn via ons YouTube kanaal, het geven van voorlichtingen op onderwijsinstellingen, of het trainen van zorgprofessionals op het gebied van seksualiteit. Daarnaast ondersteunen we kleinere initiatieven op het gebied van seksualiteit en werken we in een praktijk voor relatietherapie en seksuologie.

Wil jij de activiteiten van ilvy steunen en er samen met ons voor zorgen dat we seksueel en relationeel gezonder worden? Zorg dan dat jij Vriend van ilvy wordt. Vrienden van ilvy is het sponsorprogramma van mensen zoals jij, mensen die ilvy willen steunen om te blijven doen wat ze doet.

Maar daarnaast kan jij je ook als partner aan ons verbinden, zodat mensen meer over jou te weten komen en je beter zichtbaar wordt. Ben je werkzaam als Seksuoloog NVVS, Consulent Seksuele Gezondheid NVVS, Relatietherapeut, Medische Specialist of Paramedisch Specialist? Heb jij een evenementen bureau dat erotische feesten organiseert?  Ben je leverancier van producten binnen de seks industrie, programmamaker, of heb jij een bedrijf dat bijdraagt aan de seksuele of relationele gezondheid? Ben je auteur van erotische verhalen, of maak jij prachtige erotische kunst?

Dan willen we je graag als Vriend van ilvy een plekje geven binnen ilvy.

Wat wij bieden: een eigen bedrijfspagina, product reviews, video’s, artikelen en interviews. Alle andere vormen van content kan in overleg worden besloten.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op via nynke@ilvy.com en dan maak ik graag kennis met je.

Lieve groet,

drs. Nynke Nijman

Oprichtster & hoofdredacteur van ilvy,

Seksuoloog NVVS-CSG, Relatietherapeut,

EMDR Master Practitioner, Psycholoog.

Memidis Pharma, Women's health, Vriend van Ilvy     

Pelvicum FysiotherapiePsycoaching - praktijk - seksuologie

Sensucare

Seksworkshop.nl