zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Seks met: Janice Blok!

Seks met: Janice Blok!
S

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze aflevering in gesprek met Janice Blok (@janiceblok) over Seks, Relaties en Liefdes! 

Janice kennen we als professioneel influencer met ruim 100.00 volgers en ze deed ongeveer 10 jaar geleden 2x mee aan X-Factor.

Deze mooie en intelligente dame omschrijft zichzelf als “een raar meisje met ADHD”. Ze is sinds enige tijd samen met haar liefde Donny Roelvink en onlangs zijn ze zelfs gaan samenwonen in Amsterdam.

Nynke is erg blij dat Janice met haar wil praten over samenwonen, seks, schaamte, onzekerheid, leeftijdsverschil én monogamie…

#036: S02 EPISODE 15 © Podcasts Pro™ & Nynke Nijman.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Seks met: Janice Blok!

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com