zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Seks met: Donny Roelvink!

Seks met: Donny Roelvink!
S

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) praat in in de rubriek “Seks met…” dit keer met Donny Roelvink (@donnyroelvink).

Donny kennen we als model, acteur en door zijn tv-optredens in verschillende programma’s als Temptation Island, Expeditie Robinson, Dancing On Ice en enkele reality series met zijn vader en broer, Dries en Dave Roelvink. Op instagram zien bijna 400.000 volgers dagelijks zijn healthy lifestyle en gelukkige momenten met zijn vriendin Janice Blok.

Nynke gaat met Donny in deze aflevering praten over: de ware liefde, seks binnen een relatie, intimiteit, verleidingen, én monogamie…

Zie ook: RTL Boulevard over deze podcast aflevering.

PODCAST #039: SEASON 02 EPISODE 18 © Podcasts Pro™ & Nynke Nijman.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Seks met: Donny Roelvink!

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com