zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Seks met: DJ Jean!

Seks met: DJ Jean!
S

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze aflevering in gesprek met DJ Jean (@djjeanofficial) over Seks, Relaties en Liefdes!

In de rubriek “Seks met…” praat Nynke dit keer met de bekendste house-deejay van Nederland: DJ Jean. DJ Jean je natuurlijk onder andere van de de hits “The Launch”, “Love Come Home” en “Every Single Day”.

Jean is nog steeds een van de meest geboekte DJ’s van Nederland, hij draait doorgaans op alle grote festivals en heeft met zijn optredens de hele wereld gezien. Hij trad op voor de Madonna’s van deze tijd tot en met prive feestjes bij Pablo Escobar’s familie.

DJ Jean ziet seks als hobby, heeft het bed gedeeld met een paar duizend vrouwen en ziet zichzelf niet als partner in een relatie. Nynke wil hier uiteraard alles over weten.

Deze podcast is powered by: Pabo.nl(klik hier)

#033: S02 EPISODE 12 © Podcasts Pro™ & Nynke Nijman.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Seks met: DJ Jean!

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com