zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Geslacht doet er voor mij niet toe [persoonlijk]

Geslacht doet er voor mij niet toe [persoonlijk]
G

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze ilvy podcast in gesprek met Shanice (@shanicegillet). Shanice kwam er rond haar 13e  achter dat ze op vrouwen viel, om er vervolgens achter te komen dat ze ook echt op mannen kan vallen.

Ze valt meestal op vrouwen, maar eigenlijk doet geslacht er helemaal niet toe.

En net zoals haar seksualiteit fluïde is, gelooft ze ook dat haar kijk op het gebied van liefde, seks en relaties fluïde is. Afhankelijk van met wie zij is en hoe dat voelt, gaat zij op zoek naar de vorm die daar op dat moment het beste bij past.

Deze podcast is powered by: Pabo.nl(klik hier)

je hebt op ilvy.com gelezen:

Geslacht doet er voor mij niet toe [persoonlijk]

HomeILVY PodcastsSeks, Relaties en Liefdes!Geslacht doet er voor mij niet toe

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com