zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Biologieles: Homoseksualiteit & Diversiteit

Biologieles: Homoseksualiteit & Diversiteit
B

Relatietherapeut drs. Nynke Nijman (@nynkenijman) gaat in deze aflevering in gesprek met bioloog Dennis Vink (@plantbased_dennis) over seksuele diversiteit, homoseksualiteit, biologie, evolutietheorie én Fred van Leer.

Dennis is gedragsbioloog, gespecialiseerd in dierenwelzijn en -ethiek. Hij woont samen met zijn vriend in Rotterdam en hij houdt zich bezig met “een duurzame, gezonde vegan lifestyle”. Hij is connector bij Rotterdamse Nieuwe én Raadslid in de Raad voor Dierenaangelegenheden.

In september 2020 gaf Dennis in teken van Rotterdam Pride een serie lezingen over homoseksualiteit in het dierenrijk en de evolutionaire perspectieven op homoseksualiteit bij mensen. 

Dit vond Nynke zó interessant, dat zij Dennis heeft uitgenodigd om elke twee maanden bij te praten over alles op het gebied van seksuele diversiteit, het dierenrijk en actualiteit.

Lees meer over Dennis op: plantbaseddennis.nl

Deze podcast is powered by: Pabo.nl(klik hier)

#028: S02 EPISODE 07

je hebt op ilvy.com gelezen:

Biologieles: Homoseksualiteit & Diversiteit

HomeILVY PodcastsSeks, Relaties en Liefdes!Biologieles: Homoseksualiteit & Diversiteit

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com