maandag 23 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Nynke en/of Ilvy in de media

Nynke en/of Ilvy in de media
N

Nynke Nijman is de oprichter van ilvy.com en daarnaast is zij vooral psycholoog, systeemtherapeut en consulent seksuele gezondheid NVVS. Met name omdat zij werkt als relatietherapeut en seksuoloog is zij met regelmaat te zien in de media.

Bijna wekelijks wordt Nynke benaderd door een dagblad, magazine, radio- of televisieprogramma met het verzoek om commentaar of een bijdrage te leveren op een vak-gerelateerd onderwerp. Veelvuldig slaat zij dit af, omdat het meestal niet direct bijdraagt aan haar persoonlijke doel, namelijk: voorlichting en hulp bij relationele en seksuele vraagstukken. Een onderwerp over onzekerheden bij mannen over grote/kleine piemels, waarbij mannen naakt in beeld komen met een zak over hun hoofd (dit was een oprecht verzoek), heeft voor haar onvoldoende toegevoegde waarde om het op deze manier in beeld te brengen.

Gelukkig zijn er tal van serieuze onderwerpen waarvoor ze haar bezigheden wel opzij wil zetten om een bijdrage te leveren. Deze bijdragen proberen wij op ilvy.com zoveel mogelijk te bundelen. Het is namelijk best wat en nog informatief ook!

Alle door ons verzamelde bijdragen vind je hier, in de categorie In De Media. Let op: dit is niet alles. Mis je iets, neem dan even contact met ons op zodat we het archief kunnen aanvullen.

Zoals je ziet schrijft Nynke dus zelf ook voor diverse andere offline/online media, ze wordt regelmatig geïnterviewd, ze is lid van de mediacommissie NVVS, maakt YouTube video’s en ze heeft haar eigen wekelijkse Podcast: Seks, Relaties & Liefdes! welke je terug kunt vinden bij Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en nog een aantal andere bekende streaming muziek-/podcastdiensten.

Nynke geeft ook nog les binnen enkele (Universitaire) opleidingen, ze is auteur van het boek ‘De Relatie APK’ en heeft nog een aantal vaste opdrachtgevers waarvoor ze regelmaat specifieke content maakt.

Heb jij een verzoek voor Nynke? Neem dan contact met ons op en je hoort doorgaans binnen een werkdag van ons.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Nynke en/of Ilvy in de media

HomeOver ILVY™ZakelijkNynke en/of Ilvy in de media

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com