dinsdag 17 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Tijd voor Max (14-02-2020, NPO)

Tijd voor Max (14-02-2020, NPO)
T

Valentijnsdag: een liefdevolle uitzending

Te gast: Nynke Nijman, Jamai, Jaap Robben, Monique Klemann, Robèrt van Beckhoven en Anouk, Gilbert, Hester, Wilma, Bert en Paula Vogelzang.

Het is Valentijnsdag! Er schuiven twee bijzondere stellen aan die op latere leeftijd de liefde bij elkaar vonden. Beide koppels kennen elkaar via een relatiebemiddelingsbureau dat niet via internet werkt, maar persoonlijk mensen aan elkaar koppelt.

Relatietherapeut Nynke Nijman schreef het boek De Relatie APK. Ze vertelt dat we onze relatie moeten zien als iets dat continu onderhoud nodig heeft, zo blijven we veel relationele problemen voor. In haar boek geeft ze praktijkvoorbeelden en bruikbare tips.

De Alliantie Digitaal Samenleven, een initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, voert op 14 februari op station Utrecht Centraal actie om het belang van echt contact te benadrukken. Presentator en zanger Jamai Loman is ambassadeur van #échtcontact en vertelt hoe de actie is verlopen.

Dichter Jaap Robben heeft voor deze dag van de liefde de mooiste valentijnsgedichten uit het poëziearchief opgediept.

Monique Klemann komt binnenkort met haar derde solo-album ‘Lovers In Motion’. Daarop bezingt ze de liefde op alle mogelijke manieren. Op deze dag van de liefde geeft ze alvast een voorproefje!

In de keuken staat de winnaar van Heel Holland Bakt: Anouk! Meester Patissier Robèrt van Beckhoven vergezelt haar.

Bekijk het programma hier.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Tijd voor Max (14-02-2020, NPO)

HomeOver ILVY™In de mediaTijd voor Max (14-02-2020, NPO)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com