maandag 23 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Early Birds (28-02-2020, Slam!)

Early Birds (28-02-2020, Slam!)
E

Vroeg in de ochtend belde Slam! DJ Joey van der Velde met onze eigen Nynke Nijman. Hij wilde graag weten of je je relatie kunt redden wanneer één van de twee is vreemdgegaan. Natuurlijk vroeg hij dat niet voor zichzelf, maar ‘voor het algemeen belang’.

Halverwege het gesprek kwam Joey erachter dat hij (naar eigen zeggen) dé Nynke Nijman aan de telefoon had… je weet wel, de auteur van De Relatie APK.

Het was een erg leuk gesprek en Joey sprak met Nynke af dat hij haar vaker mocht bellen als ‘men’ met een vraagstuk zak om gebied van relaties en/of seks.

Helaas geen audiofile online beschikbaar!

  • Vind meer artikelen over het onderwerp:
  • SLAM!
je hebt op ilvy.com gelezen:

Early Birds (28-02-2020, Slam!)

HomeOver ILVY™In de mediaEarly Birds (28-02-2020, Slam!)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com