zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Ga je schamen!

Ga je schamen!
G

Jos dacht een 47-jarige heteroseksuele man te zijn, waarvan hij er 28 jaar getrouwd was met een vrouw. Nu dat hij gescheiden is merkt hij dat hij zoveel meer is dan dat en misschien nog wel het minste van alles heteroseksueel. 

Na 47 jaar ben ik erachter gekomen dat mijn hele huwelijk van 28 jaar het filmscript had kunnen zijn van een slechte film. Mijn toenmalige vrouw walgde van alles dat te maken had met seksuele diversiteit of onderzoekend gedrag. Dat juist haar gedrag abnormaal was ontdekte ik ook pas in het afgelopen jaar.

Tijdens ons huwelijk had ik een seksueel probleem. Alleen omdat zij mijn eerste seksuele partner was wist ik niet anders dan dat het bij mijn seksualiteit hoorde. Door mijn probleem draaide onze volledige seksuele relatie om haar. Ik kon namelijk heel moeilijk klaarkomen en mijn vrouw had er meestal geen zin in om door te gaan totdat ik wel klaarkwam. Jarenlang kwam ik niet klaar omdat ik dacht dat ik dat niet of nauwelijks kon.

‘Mijn vrouw en ik hebben mijn ‘seksuele ik’ volledig verwaarloost in de 28 jaar dat we samen waren.’

Nu, 2 jaar nadat mijn huwelijk is verbroken, lijk ik telkens meer door te krijgen hoe het werkelijk in elkaar zit: het probleem ligt niet bij mij. Tijdens mijn gesprekken met een seksuoloog werden mijn fantasieën voor het eerst in 47 jaar geprikkeld. Het ging voor het eerst over mij en mijn seksuele genot. Een fantasie waar ik me 28 jaar lang voor had geschaamd was er een waarin ik werd bemind door een man, of soms zelfs twee. De enkele keer dat ik dit besproken had met mijn vrouw vertelde zij mij letterlijk dat ik mij moest gaan schamen, en dus deed ik dat ook.

Als ik nu fantaseer, fantaseer ik over mannen. Soms onderneem ik zelfs stappen om die fantasie uit te laten komen, maar het is er nog nooit echt van gekomen om het bed te delen met een andere man. Wel heb ik ondertussen seks gehad met een andere vrouw en ik had geen enkel probleem met klaarkomen. De vrijheid die ik ervaar is grandioos en het genot is intens. Het is gek hoe je seksuele beleving verandert als je durft te voelen en te ervaren wat jou opwindt zonder naar het oordeel van een ander te luisteren. Ik heb geen seksueel probleem, er is niets mis met mij. Mijn vrouw en ik hebben mijn ‘seksuele ik’ alleen volledig verwaarloost in de 28 jaar dat we samen waren.  Ik houd ons er allebei verantwoordelijk voor, maar het had fijn geweest als zij wat ruimdenkender was geweest. Misschien waren we dan nu nog steeds samen met een heerlijk seksleven vol uitdagende fantasieën en orgasmen.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Ga je schamen!

HomeILVY MagazineGa je schamen!

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com