donderdag 20 januari 2022

Trio op Texel (deel 2)

Trio op Texel (deel 2)
T

Hiervoor: Eva en David liggen in bed. David fantaseert voor haar een erotisch verhaal over Aisha, de hotelbediende die handdoeken was komen brengen. Op zijn borstkas liggend geniet Eva van wat hij vertelt.

“Mmmm, wat kun jij toch lekker vertellen David, je had schrijver moeten worden.” “Het is nog niet klaar hoor. Ik ben nog helemaal niet aan bod gekomen”. “Nee, dat is waar, ik ben benieuwd, lieverd…” Ik omvat zijn penis met mijn hele hand. Ik masseer zijn dikke stam en duw zijn pyjamabroek iets over zijn bovenbenen, waardoor zijn penis de vrijheid heeft. Als ik teder zijn voorhuid over de randen van de eikel trek, zie ik hoe die glimt van zijn voorvocht. Ondertussen gaat het verhaal verder.

“Even later sta jij met Aisha te douchen. Natuurlijk kan ik het niet laten om ook de badkamer in te gaan. Het aanzicht van Aisha, met haar gladde gekleurde huid, samen met het blanke vel van mijn lief, hoe zou ik dat kunnen weerstaan? Jullie zepen elkaar in. Traag glijden jullie handen over elkaars rug, buik, borsten, billen. Het schuim volgt jullie vrouwelijke vormen als het door het douchewater naar omlaag wordt gedwongen. “Kom er maar bij, liefje”, zeg je kort, terwijl je ondeugend van Aisha naar mij kijkt. Wat een aanmoediging! M’n kleren vliegen door de lucht en dan mag ik de douchecabine binnen komen. Terwijl jullie elkaar teder aan het strelen zijn, kom ik er bij staan. “Hee lieverd, je hoeft niet zo naar ons te wijzen hoor!”, lach je me toe. Als ik omlaag kijk zie ik mijn erectie recht vooruit staan. Jullie gaan iets uit elkaar staan, zodat ik dichterbij kan komen. Met z’n drieën omarmen we elkaar. Jij steekt je tong uit naar je nieuwe vriendin. Verrast zie ik dat jullie elkaar meteen begrijpen. Het is zo’n prachtig schouwspel om jullie te zien zoenen. Zo’n nat, zo geil, zo… Ik krijg geen tijd er nog langer bij na te denken, want je duwt mij met een hand dichterbij. Het is me duidelijk dat ook ik mee dien te doen met dit tongenspel. Mijn papillen worden getrakteerd op verschillende smaken, soms apart, soms een heerlijke melange.”

“Terwijl we zo heerlijk van elkaar genieten, voel ik je vingers om mijn pik. Ik hoef niet omlaag te kijken om te weten dat het jouw hand is, die dat doet, ik herken die uit duizenden. Maar dan wordt er zachtjes in mijn ballen geknepen, door lange gevoelige vingers. “Aisha”, zoemt er door mijn brein. Mijn hersenen concentreren zich nu geheel op mijn penis en testikels. Mijn zak knijpt samen, uit opwinding. Wat een gevoel is dit. Tot ik geheel onverwacht en naar mijn zin, veel te vroeg klaar kom. Ik spuit mijn stralen sperma tegen de tegels van de douchecabine. Ze worden onmiddellijk meegenomen door het neerdalende water. Ik voel hoe mijn onderlichaam nogmaals samen knijpt en er nog een hoeveelheid zaad uit mij ontsnapt. Ik kreun tussen de gezichten van twee vrouwen in, zucht, steun, adem diep…ohhh wat een heerlijk hoogtepunt was dit!”

Nu lacht Eva hardop door de hotelkamer. “Wat kun jij lekker fantaseren liefje van me”, reageert ze opgewekt op het verhaal dat David vertelt.  “En jij kunt lekker masseren schatje. Als je zo doorgaat spuit ik het straks over je handen hoor”

“Hahaha, nou laat maar komen, geile vent. Maar is het verhaal afgelopen?”

“Nee joh, ik ben nog niet klaar, jij toch ook niet!” En zo vervolgt David zijn avontuur.

“Na het douchen ben jij op het hotelbed gaan zitten, in afwachting van wat komen gaat. Wat vind ik het spannend om Aisha af te drogen. Ik bekijk haar lichaam van top tot teen. Dat lange zwarte haar, die donkere ogen met de mystieke blik, haar slanke lijf en kleine, bijna harde borstjes, die smalle lippen tussen haar benen. Als ze naar het bed loopt bekijk ik haar elegante lopen, waarbij haar billen zo verrukkelijk heen en weer wiegen. Wat een schoonheid! Je bent languit op het bed gaan liggen en steekt je armen uit. Aisha klimt op het bed en gaat bovenop je buik zitten. Je streelt haar bescheiden boezem. Jouw volle borsten doen Aisha glimlachen. Ze knijpt er teder in. Vervolgens buigt ze voorover. Ik hoor kreunen, terwijl jullie zoenen.”

“Nu Aisha voorover gebogen zit, krijg ik een goed zicht op haar billen. Daaronder glinsteren haar schaamlippen door haar eigen vocht. Ik hoef haar maar te benaderen om gemakkelijk mijn pik bij haar naar binnen te kunnen schuiven. “Oohhh jaaaa”, hoor ik haar kreunen, als mijn penis in haar warme kutje verdwijnt. Ik zie hoe ze haar aandacht van jou afwendt, omdat het gevoel in haar onderlichaam alle attentie vergt. Ze gooit haar hoofd in haar nek. Aan het zuchten is te merken hoe ze geniet van de dikte van mijn stijve. Ondertussen ben jij onder haar vandaan gekropen. Je streelt de rug van het kamermeisje, terwijl je naar me toe buigt om me een natte tongzoen te geven. En dan voel ik hoe je mijn billen aait en in ze knijpt. Je hand gaat nog verder naar onderen, op zoek naar mijn zak. Je laat mijn ballen over je platte hand heen en weer schuiven, als ik Aisha neuk.”

Ik doe het rustig aan als ik aan de piemel van mijn lief trek. Het liefst laat ik hem komen, als hij in het verhaal ook klaar komt. Maar hoe lang gaat dat nog duren? Toch niet al te lang meer? Straks kan hij zijn orgasme niet meer tegenhouden…

“Dan kruip je over het bed naar het hoofdeind en gaat daar wijdbeens voor Aisha zitten. Zij heeft nu een prachtig uitzicht op jouw openstaande vagina, je schaamlippen, je klit. Meteen bukt ze zich om je met lange halen te likken. Haar roze tong glibbert over het knopje, waar je zo geil van wordt als het wordt aangeraakt. Ik zie dat je je billen iets optilt, waardoor je nog beter het kriebelen voelt dat Aisha bij jou veroorzaakt. En plotseling is het daar, een trio van orgasme. Ik schok als mijn ballen samenknijpen en mijn sperma met een razende vaart mijn lichaam verlaat. Aan het knijpen van Aisha’s vagina merk ik dat ook zij haar hoogtepunt heeft bereikt. Ze hijgt haar climax jouw vulva in. Dat geilt je zo op, dat ook jij voelt hoe jouw vagina verkrampt van overgave. Je kreunt, terwijl je je onderlijf hard tegen de mond van Aisha drukt. Haar tong verdwijnt diep in je kut, terwijl je klaar komt.

Steeds weer verrast door de fantasie van mijn lief reageer ik: “Wooowww, lieverd, jeeemig, jij weet ook wel wat ik lekker vind hè?” Nog heel even beweeg ik mijn hand over de stam van mijn lief. En net als ik zijn voorhuid weer over zijn eikel heb getrokken, zie ik het witte vocht uit zijn kleine gaatje omhoog komen. Het bedekt de hele kop en stroomt over mijn hand omlaag. Ik voel er de behaaglijke warmte van. “Ohhh, liefje, wat deed je dat fijn. Jij kunt er wat van hoor, jeetje dat was fijn!”

Die nacht vallen we maar zo niet in slaap. We wachten op de lichten van de vuurtoren, maar dat blijkt vergeefs. We zijn voor het eerst op het eiland en hebben geen idee dat het zoveel groter is dan andere Waddeneilanden. Toch is er de eilandsfeer als we meeuwen horen, die over vliegen. We luisteren naar de stilte, hopend dat we de zee kunnen horen. In plaats daarvan horen we het jonge stel dat zijn intrek heeft genomen in de kamer naast ons. Ze hebben het behoorlijk goed met z’n twee, zo te horen. Het is daar een zuchten en kreunen van jewelste. We besluiten aan onze kant van de muur mee te doen en neuken heerlijk. Zijn we gevieren op het zelfde moment klaar gekomen? Ik heb geen idee, zo fijn was het met mijn lief.

Aan het eind van de week verlaten we Texel, eiland vol hete herinneringen. Op de veerboot kijken we uit op het Marsdiep. De zeewind waait door ons haar. Buiten zien we de golven, maar van binnen zijn we in Azië, bij ons lieve vriendinnetje. Bij het verlaten van het hotel zien we haar nog. Ze lacht haar tanden bloot, als we naar haar zwaaien. Volgend jaar weer!

je hebt op ilvy.com gelezen:

Trio op Texel (deel 2)

HomeVerhalenErotischTrio op Texel (deel 2)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com