zaterdag 4 december 2021

Trio op Texel (deel 1)

Trio op Texel (deel 1)
T

Wat een heerlijke dag is het toch. Lekker uitgeslapen, koffie en croissants op bed. Daarna wat kleren in een koffer met wieltjes mikken en dan samen de auto in. De navigatie wijst ons de weg richting Bolsward, waar we lunchen. Gezellig praten we over ditjes en datjes. Daarna verder, over de Afsluitdijk, via Den Helder, op de veerboot, naar Texel. Bij De Koog lopen we het strand op. We worden verrast door de warmte van de voorjaarszon, daar de weersvoorspelling ons veel kilte had voorgehouden. Als we zijn ingecheckt in ons hotel en onze spullen op onze kamer hebben achtergelaten, verkennen we het dorpje, dat vergeven blijkt van de eettentjes. ’s Avonds zitten we dan ook heerlijk te eten in een restaurantje, dat bijna leeg is, nu het hoogseizoen nog de nodige maanden op zich laat wachten. Het deert ons niet. David geniet van zijn maal en praat honderd uit. En ik? Ik luister naar zijn enthousiaste verhalen. Veel daarvan ken ik allang, maar ik zie met blijdschap hoe gelukkig hij is en ik geniet van zijn levendigheid. Zo is mijn lief altijd als hij een paar daagjes vakantie heeft. In de regel betekent dat ook een heerlijke avond op onze hotelkamer, daar ken ik hem goed genoeg voor.

Het is donker en koud als we, na het tafelen, naar ons hotel teruglopen. Lichamelijk moe, maar heerlijk verliefd lopen we naar ons hotel. Het avondprogramma lokt: warm douchen en dan naar bed, we verheugen ons er op. “Hè hè”, zucht ik, als we terug zijn op onze kamer. “Moe liefje?”, vraagt David belangstellend, “dan ga je toch alvast lekker douchen?” Als ik hem aankijk zie ik zijn schalkse blik, die ondeugende lach, die ondubbelzinnige voorspelling van wat komen gaat. Hij gaat in een gemakkelijke stoel zitten, zoals hij zo vaak doet. Dan bekijkt hij mij bewonderend, iets dat ik altijd zo lief van hem vind. Nadat ik mij ontdaan heb van mijn warme trui en spijkerbroek sta ik voor hem in mijn bordeaux rode broekje en BH. “Eva, wat ben je toch mooi”, verzucht mijn vent, waarna hij er een verlekkerd “mmm” op laat volgen.

Als ik de badkamer binnen stap zie ik dat er iets ontbreekt. “Lieverd, ga je even naar de receptie, er zijn geen handdoeken!”, vraag ik David. Direct onderneemt hij actie en loopt de hotelkamer uit. Niet veel later is hij terug. “Ze komen zo”, zegt hij. Ik besluit even te wachten met verder uitkleden en dat blijkt een goede beslissing. Beide hebben we de klop op de deur niet gehoord en zo komt het dat er plotseling een jongedame haar hoofd om de opengelaten kamerdeur steekt. Ik zie haar hand, waarin de beloofde handdoeken. De vluchtige blik van haar, onze kamer in, biologeert mij. Die paar seconden leken veel langer te duren. Ik zie haar donkerbruine ogen, een verlegen, maar steelse glimlach, prachtig golvend lang haar en chique oorbellen, Aziatisch en mystiek… Kortom een heerlijk frisse verschijning. “Kijkt ze nou net zo naar mij?”, bedenk ik, “naar mijn lichaam, mijn lingerie, mijn blonde haar, mijn gezicht?” Dan neemt David de handdoeken aan en verdwijn ik in de badkamer.

Als ik later onder de stralen van de douche sta, zie ik nog steeds het gezicht van de vrouwelijke hotelbediende voor me. Ik fantaseer haar lichaam er bij. Zo mooi als dat haar gezicht en handen zijn, zo fraai zal toch ook de rest van haar verschijning zijn? Slank, kleine maar mooi ronde borsten, lange benen, licht getint en gaaf, een klein streepje schaamhaar, het beeld in mijn hoofd is dat van een opwindende jonge vrouw. Die gedachten verwarmen me en laten mijn lichaam tintelen. Daardoor iets verdoofd, droog ik mij af en loop de badkamer uit. “Jouw beurt, schatje”, lach ik David toe. Als ik in mijn nachtkleding het bed alvast opwarm, hoor ik het geluid van de douche. Het gekletter van de druppels brengt me terug bij dat meisje van zonet. Stel je toch eens voor, dat ze in onze kamer gebleven was. Dat ze me de handdoeken had overhandigd, terwijl ik al naakt onder de douche stond. En dat die aanblik maakte, dat ze zich onmiddellijk van haar hotelkostuum had ontdaan en bij mij onder de douchekop was komen staan…

De kraan gaat uit, er volgt enig gestommel achter de badkamerdeur en even later komt David volkomen naakt het bed opklimmen. Ik zie hoe zijn penis al een flink formaat heeft aangenomen. Van onder zijn kussen haalt hij zijn pyjama tevoorschijn en even later lig ik, met mijn hoofd op zijn borst, en in zijn armen naar zijn hartslag te luisteren. “Vertel eens schatje, waar zit je mee?”, hoor ik hem dan zeggen. Eigenlijk weet hij het meteen, als mijn hoofd naar iets anders staat. En daarom besluit ik hem mijn gedachten toe te vertrouwen:

“Had je dat meisje net gezien, dat de handdoeken bracht?”

“Ja hoor, ik zag haar beneden al, toen ik om ze was wezen vragen. Knappe meid. Misschien uit India, of zo, wat denk jij?”

“Zou best kunnen ja. Maar wat dacht je toen je haar zag?”

“Nou daar zou ik best eens een beschuitje mee willen eten, dat bedoel je toch?”

“En als je haar hier onder je dekbed aantrof?”

“Hooohhh, je bedoelt dat? Nou ik zou haar het bed niet uit jagen, in elk geval. Jij toch ook niet?”

“Neeeeuuu, ha ha ha, maar jij bent toch zo’n fantast? Leg eens uit, wat zou je allemaal doen?”

“Aha, ik snap het al, mevrouw wil een spannend verhaaltje voor het slapen gaan?”

Ik knik instemmend, en David begint te vertellen…

“Ik pak de handdoeken aan, maar pak haar ook bij de hand. Ze kijkt eerst verbaasd, maar als ze jou ziet, in je mooie rode lingerie, besluit te geen verzet te plegen. Daar staat ze dan: zwarte platte schoentjes, een grijze maillot onder een rokje dat net boven haar knieën ophoudt. Een rokje dat lekker strak zit en daarom de ronde vormen van haar billen etaleert. Haar witte blouse contrasteert enorm met haar getinte huid en haar gitzwarte, lange haar. Haar grote ogen zijn zo bruin, dat het lijkt alsof ook die zwart zijn. “Hi, hoe heet jij?”, vraag ik haar. “Aisha”, antwoordt ze terwijl ze naar jou toe loopt. Ik kijk toe hoe ze, bij elke pas, prachtig met haar heupen wiegt. “En jij?”, vraagt ze je, als ze vlak voor jou tot stilstand komt. Je stelt je voor, met zachte stem omdat je geïmponeerd naar de jonge vrouw voor je kijkt. Maar ook omdat je er, voor je gevoel, zo bloot bij staat. Aisha glimlacht je toe, pakt je schouders van en geeft je een tedere kus op je mond.”

Ik glimlach om wat David aan het fantaseren is. “Mmm, spannend Daaf, maar dat vind jij zelf ook mannetje, wat een tent heb je, ha ha ha” Tent… we hadden het er vanmiddag nog over gehad, dat je in de zomer je tent op mag zetten in de duinen bij De Koog. Maar deze tent, dat is andere koek. Deze tent mag niemand anders zien en vooral de inhoud ervan niet. “Ja leukerd, nou zorg jij er nou maar voor dat die tentstok niet omvalt, grapjas” Ik schuif mijn hand onder zijn pyjamabroek en streel zachtjes met mijn vingertoppen over zijn erectie. Dan vertelt David verder.

“Heb je zin om te douchen?”, vraag jij. Aisha knikt en kijkt je met haar donkere ogen vrolijk aan. En dan volgt er voor mij een heerlijk schouwspel. Eerst ontdoet ze jou van je BH. Als ze de achtersluiting los gespt, springen je borsten vrij en wiebelen lekker na. Zelf doe jij je slipje uit. Het minuscule bosje haar bekroont je uitdagende gleufje van je vagina. De striptease krijgt een vervolg als Aisha uit haar rokje en maillot stapt en ook haar blouse uittrekt. Geheel in stijl blijkt ze een wit lingeriesetje te dragen, dat sterk aftekent tegen haar gekleurde huid. Jij maakt de voorsluiting van haar bovenstukje los en houdt haar bescheiden borsten in je beide handen. “Wat lief”, zucht je en je kunt het niet laten je tong uit te steken, “zal ik ze eens lekker likken?” Je wacht niet op antwoord en even later laat jij je tong over haar harde tepels en tepelhoven glijden. Daardoor glimmen ze prachtig van je speeksel. Ik zie hoe je plagerig haar tepels tussen je lippen zuigt. Ze huivert even van genot.”

“Oh lieverd, doe dat daar ook”, zucht ze naar jou, terwijl ze met haar hoofd naar onderen knikt. Je pakt haar slipje vast, schuift het omlaag, over haar knieën en laat haar uit het broekje stappen. Je legt het op de grond terwijl je voor haar knielt. “Ohhh helemaal bloot”, zeg je verrukt, als je ziet dat haar onderlichaam volkomen kaal is geschoren. Ze gaat uitdagend voor je staan, met haar benen een eindje uit elkaar. Je steekt je tong uit en drukt de punt daarvan tussen het spleetje tussen haar buitenste schaamlippen. Aisha pakt je achterhoofd beet en duwt die tegen haar schoot. “Ohh lik me”, kreunt ze uit. Ik zie hoe de Aziatische haar onderlichaam naar voren duwt. Daardoor kun jij gemakkelijk haar genotsknopje vinden. Je krult je tong er onder en likt haar clitoris keer op keer omhoog. Nog steeds houdt ze je hoofd vast en duwt die ritmisch naar haar schaamlippen toe, als ze met jouw hoofd zichzelf heerlijk neukt. Haar vocht landt op je tong, je slikt en je likt haar glibberige schaamlippen, terwijl haar klit voluit over je tong heen en weer glijdt. Het geluid van zuchten en kreunen klinkt steeds harder en intenser. Nog krachtiger flits je met je tong haar gleuf in en uit, totdat ze haar orgasme niet langer meer uitstellen kan. “Aaaarrrcchhh”, kreunt ze langgerekt uit, terwijl ze je hoofd op haar schaamlippen drukt.

Wordt vervolgd...

je hebt op ilvy.com gelezen:

Trio op Texel (deel 1)

Home Verhalen Erotisch Trio op Texel (deel 1)

AANRADERS

Schaamte voor zijn seksualiteit

Toen hij me benaderde gaf hij aan dat hij zich erg schaamde voor zijn hulpvraag. Daarom had hij mij ook benaderd, omdat hij had gezien dat ik er al eerder eens iets over geschreven had. Hij hoopte dat als hij met mij in gesprek zou gaan, hij zich dan...

De tuin der lusten (Deel 5)

In deel 4 toont Bram aan Marije wat hij verstaat onder liefdevolle seks. Marije geniet enorm, maar op het eind vindt ze het vanille...

Liefde mogen voelen

Hij houdt oneindig veel van haar. Dat was eigenlijk al zo op het moment dat hij haar voor het eerst zag. En toch wil...

De tuin der lusten (Deel 4)

In deel 3 van dit avontuur verbaast Marije zich over het gebrek aan seksuele initiatieven van Bram, haar kersverse lover. Wat blijkt is dat...

Angst de verkeerde te kiezen

Ze is 38 jaar en weer vrijgezel. Dit keerde duurde haar relatie 6 maanden voordat ze het gevoel kreeg dat het niet oké was....

De tuin der lusten (Deel 3)

In deel 2 droomde Marije over haar onderburen. Die hadden in haar nachtelijke voorstelling onstuimige seks beleefd. Het had haar beschaamd, maar toch ook...

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com