donderdag 20 januari 2022

Het interview…

Het interview…
H

“Wat ben je aan het doen?” Gefascineerd kijkt Tim naar me terwijl ik me uit mijn slipje worstel en deze verstop in de plantenbak naast de deur. “Een voorgevoel. Ik heb het gevoel dat we deze baan eerder krijgen als ik zonder ondergoed verschijn.”

“Lisa, je hebt een overactieve verbeelding.”

“Oh ja? ‘Aantrekkelijk, sociaal koppel gezocht voor verzorging, huishouden en gerelateerde taken.’ Dat klinkt alsof ze meer in gedachten hebben dan het bijhouden van het stuikgewas en ervoor zorgen dat de papieren goederen niet op raken.”

“Nou misschien..” Tim keek bezorgd, maar ik zag dat zijn gulp in beweging kwam. “Waar zijn ze trouwens? Het is al drie uur toch?” “Tien over. Waarom bel je niet nog een keer aan?”

We hoorden de bel door de deur heen, maar hij werd vervolgd door stilte. Een vleugje wind deed mijn jurk omhooggaan, en raakte mijn pas geschoren kutje. Ik rilde van opwinding.

Tim zijn hand spande zich aan, en ontspande zich weer terwijl we wachtten.

“Rustig maar liefje.”

“Misschien is dit toch niet zo’n goed idee. Het is niet meer de jaren zeventig, maar Roger Myers en Tess Montoya zijn nog steeds berucht. Life in the fast lane. Drank, drugs, kinky seks…”

“Dat klinkt best goed.”

“Kom op nou Lisa, we zouden zo’n leven niet aankunnen.”

“Het is beter dan studieschulden en torenhoge West LA huurprijzen. Dit kan onze kans zijn om daar onderuit te komen.” Ik streelde zijn groeiende erectie. “Ik weet dat je nerveus bent, maar je bent net zo nieuwsgierig als dat ik ben.  Volledige kost en inwoning, een redelijk salaris en een adres in Bel Aire – wat hebben we te verliezen?”

Hij begon te protesteren. Ik stopte hem met een innige kus. Hij kon niet anders dan mijn kus beantwoorden. Hij stoot zijn tong in mijn keel, greep mijn kont beet, en trok mij dichter bij. Mijn jurk kroop omhoog. Ik duwde mijn naakte schaambeen tegen de bult in zijn broek. Het interesseerde me niet dat ik een natte vlek in zijn kaki broek maakte. Ik wilde alleen maar meer, meer van zijn bekende muskusachtige geur, meer van zijn mond, meer van de elektriciteit die ik door mijn ruggenwervel omhoog voelde gaan elke keer als mijn clitoris tegen zijn lichaam aan kwam.

“Meneer en mevrouw O’Connor?” Haastig gingen we uit elkaar, zwaar ademend.

“Meneer Myers?” De man in de deurpost leek onaangedaan door onze verschijning.

“ Alsjeblieft, het is Roger. Sorry dat ik jullie heb laten wachten. Kom erin.”

De bad boy filmregisseur was mooi oud geworden. Zijn wilde krullen waren mat zilver, maar het haar op zijn gespierde borstkas was nog steeds pikzwart. Hij droeg niets behalve een een los vallende katoenen broek – dat was duidelijk door zijn uitstekende halve erectie. Hij zag er voornaam uit, volwassen en gevaarlijk sexy.

Zijn hazelnoot kleurige ogen schitterde met een lach. Ik kon niet anders dan terug lachen. “Bedankt Roger. Ik ben Lisa, en dit is Tim.”

“Verrukkelijk!” Hij bekeek me van top tot teen, zonder zijn interesse in mij te verhullen. Mijn wangen en kutje gloeide beide op. “Laat jullie schoenen maar in de hal als je het niet erg vindt.”

Het huis was zalig cool. Roger leidde ons langs de terracotta tegels en zijde karpetten. De wisselende sensaties leken zich van mijn blote voeten te verplaatsen naar blote seks.

“Tess is bij het zwembad.” Roger wees naar de bar. “Kan ik iets te drinken voor jullie inschenken?” “Gewoon wat water is prima voor ons” zei Tim. “ Schat kan je nog een whisky voor me meenemen?” riep een hese stem vanaf de patio. “Maar natuurlijk liefste. Ik neem er ook een.” Roger grijnsde weer naar me, terwijl Tim ‘ik zei het toch’ naar me gebaarde.

Tim liep vanuit de duisternis naar de lichte patio voordat ik hem achterna kwam. Hij stond kort stil. Eerst dacht ik dat hij tijdelijk verblind werd. Maar toen begreep ik het.

De vrouw des huizes leunde op een chaize longue. Ze was niet helemaal naakt, maar haar doorzichtige gewaad verhulde geen van haar beroemde charmes: rijpe borsten getipt met vette kastanjebruine tepels, hartvormig zitvlak, voluptueuze dijen. Tussen die dijen groeide een krullend kastanjebruin riet, dat paste bij het rijk golvende haar op haar rug. Tess Montaya was een natuurlijke roodharige.

“Hallo,” spinde ze, terwijl ze rechtop ging zitten en haar hand uit stak. “Welkom. We zijn erg blij dat jullie geïnteresseerd zijn in de baan.”

Tim bleef genageld aan de grond staan. Ik deed mijn best om zijn ongemakkelijkheid te verbergen. “Hallo mevrouw Montoya…” Haar huid was als zijde. Ze rook naar Gardenia’s met een zoute smaak eronder.

“Alsjeblieft, niet zo formeel. Ik ben Tess en jij bent..”

“Lisa, Lisa O’Connor. En dit is mijn man, Tim.” Toen hij eindelijk over zijn traagheid heen kwam, liep Tim naar de stoel van Tess. “Hallo Tim.” Tess lachte en reek naar hem uit. Niet naar zijn hand, maar zijn rits, afgeleid door zijn enorme erectie. ‘Waarom maak je het jezelf niet gemakkelijk?” Behendig deed ze zijn rits open. Zijn gewillige pik schoot eruit. “ Mm. Wat heerlijk,” Tess graasde met haar bloedrood gelakte duimnagel over de strakke bult. Tim deed zijn ogen dicht. Mijn tepels verstijfde in sympathie. “Mag ik?”

Ze wachtte niet op een antwoord. Vooroverleunend, tuitte ze haar sensuele lippen over het gezwollen lid, en likte ze het vocht op dat lekte uit de spleet terwijl Tim kreunde. “Oh, heerlijk!”. Ze gleed van de chaise longue op haar knieën voor haar en nam zijn hele lid in haar mond.

Tim kreunde en leunde naar voren, zijn lul in Tess haar keel duwend. Het leek alsof het een welkome invasie was. Ze zoog en slurpte gulzig aan zijn vlees terwijl mijn man kronkelde. “ Oh God, ja. Oh, alsjeblieft…”

Ik keek, gefascineerd, terwijl ze hem hoger nam. Ik hou ervan om Tim te pijpen, maar ik heb nog nooit zijn gezicht gezien tijdens een pijpbeurt. Zijn vingers verstrikt in Tess haar volle haar, haar vasthoudend terwijl hij haar mond neukte. Het moet pijn gedaan hebben, maar ze genoot er overduidelijk van. Haar gespreide dijen waren besmeurd met haar eigen sappen. Ik kon strengen van vocht aan haar schaamhaar zien hangen. Ik was doorweekt.

Ik voelde warmte achter me. Geoefende handen deden mijn rok omhoog en streelde mijn blote kont. “Ze is nog steeds een geil ding he?” mompelde Roger in mijn oor. Zijn vingers dwaalden tussen mijn dijen en vonden mijn gezwollen clitoris. Ik kronkelde tegen hem aan terwijl de bliksem door me heen ging. “Eigenlijk net als jij. Geen slipje? Voor een sollicitatiegesprek?” Een van zijn vingers gleed in mijn soppige kut, daarna twee. “Je bent ondeugend he?”

Ik snakte naar adem, stotend tegen zijn hand. “ Ik… We…” Hij kneep in mijn klit tussen zijn vinger en duim. Ik gilde van het intense genot. “Maak je geen zorgen schat. Jullie twee zijn precies waar we naar op zoek zijn.”

Plotseling zat hij op zijn knieën, terwijl hij mijn billen apart trok. Hij likte mijn bilspleet van achter naar voren, en nestelde zich toen tegen mijn klit. Ik rilde van plezier, naar achter leunend om hem dieper toe te laten. Hij nam wat ik gaf, indringend, mijn plooien soppend in warm spuug, totdat ik nauwelijks nog kon staan.

Uit het niets trok hij zich terug, en stak zijn tong in mijn anus. De schok ervan duwde me bijna over het randje. Hij likte me rondom de nauwe opening, en gleed toen met opmerkelijk gemak een vinger naar binnen. “Ooh…”

“Vind je dat lekker? Houd je ervan om in je kont genomen te worden?” hij wrong zijn vinger in mijn anus, haalde hem er een beetje uit, en gleed hem weer naar binnen. “Wil je mijn lul daar, in je strakke kleine kont?”  Overdonderd door de sensatie, kon ik geen antwoord geven. Tess gaf in plaats van mij antwoord. “Wat dacht je van een d.p, lieverd? Lieve Tim is nog steeds hartstikke hard.”

Tim! Ik was hem volledig vergeten. Hij moet overstuur zijn! Maar nee, hij droeg ene enorme grijns terwijl hij op de chaise longue lag en me wenkte. Ik zuchtte van genot terwijl zijn bekende lul in mijn hongerige kut gleed. Roger was mijn kont weer aan het vingeren. Hij gleed iets glibberigs naar binnen. De top van zijn penis drukte tegen mijn hele anus. Uit reflex klampte ik me vast aan Tim totdat hij kreunde.

“Rustig maar Lisa. Vertrouw me.” Er was een pijnscheut terwijl Roger binnendrong. Terwijl hij langzaam in mijn kont heen en weer bewoog, veranderde de pijn in een donker aangenaam gevoel dat dreigde me te overweldigen.

Ik was vol, mijn gaten gevuld met lul, geneukt van voor en achter alsof ik een of andere slet uit een pornofilm ben. Ik genoot ervan! Terwijl ik mijn ogen dicht deed, concentreerde ik me op de ongelofelijke sensaties in mijn kut en kont. Ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat we allemaal zouden exploderen. Ik wilde niet dat dit zou stoppen.

Ik rook de oceaan. Tess kwam schrijlings op de chaise longue zitten, haar kut centimeters van mijn gezicht. Ze hoefde niets te zeggen. Ik begroef mijn gezicht in haar rijpe kut, zoog aan haar klit en voelde het resultaat in mijn eigen klit.

We worstelden samen, alle vier, terwijl de intensiteit te hoog werd om aan te kunnen. Roger ramde mijn ingewanden. Tim boog voorover om zijn stoten tegemoet te komen. Ik was overgelaten aan een ongekende hoeveelheid genot tussen hen in.

Ik beet hard in Tess haar klit en dat dreef haar over het randje, spastisch bewegend tegen mijn lippen. Roger bromde end spoot zijn sperma over mijn rug. Toen zwol mijn Tim nog meer op en klapte in mij. En eindelijk, eindelijk, nam mijn eigen hoogtepunt me over, wervelend door mijn lichaam, onstuimig, me rauw en gelukzalig achterlaten op Tim zijn borst terwijl hij mijn haar streelde.

Toen ik mijn ogen opende, glimlachte hij. “We hebben de baan,” fluisterde hij. Ik kuste hem zachtjes. “Life in the fast lane, baby.”

je hebt op ilvy.com gelezen:

Het interview…

HomeVerhalenErotischHet interview...

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com