zondag 16 januari 2022

Extase tussen gras en dopheide

Extase tussen gras en dopheide
E

“Kijk daar zie je er eentje”. Jim, mijn rijinstructeur wijst op een boerderij, die van onder tot boven met houten palen is gestut. Het Groningse platteland heeft veel van die gebouwen in noodverband, zij het dat de meeste schade zich voornamelijk aan de binnenkant van de panden toont. Andere monumentale panden zijn gestorven en geruimd. Dat hij me hier langs laat rijden toont zijn bijzondere inborst. Altijd vrolijk en goedlachs, maar soms ook diepzinnig en serieus. In de felle zomerzon is er soms een wolk van bezinning die over drijft. Ik voel me verbonden met hem en zie op tegen het moment dat ik voor mijn rijexamen slagen zal en hij zich niet meer, met zijn wagen, wekelijks voor mijn woning opstelt. In mijn hoofd bedenk ik hoe het dan verder moet. Of ziet hij mij slechts als de zoveelste jonge vrouw die les bij hem komt nemen?

“Wist je dat dat daar een seksboerderij was?”, vraagt hij me zomaar uit het niets. Ik schud van nee, waarop hij verdergaat, “ik ben daar al heel vaak geweest”. Ik schrik, maar voordat ik mij scenario’s in mijn hoofd ga halen die ik me niet bedenken wil, ratelt hij door met zijn verhaal. “Kijk, die dames hebben ook rijlessen nodig hahaha. In een auto bedoel ik, dus word ik wel eens gebeld door vrouwen met een bepaald buitenlands accent. Het komt voor dat zo iemand dan in natura betalen wil, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik knik bevestigend. “Daar moet je heel erg voor oppassen hoor, want een keer een roddel in het dorp over zoiets en je kunt je rijschool wel opdoeken”. Door het geluid van de auto hoort hij mijn zucht van opluchting niet.

“Dat is bij alles wat een beetje gevoelig ligt. Op een keer stond er een vrachtwagen midden op de weg stil. Het meisje dat dat ik les gaf reed zo op die kolos af. Dus ik kan niet anders dan naar het stuur grijpen en daar een slinger aan geven om die vrachtauto te ontwijken. Dat gaat in een impuls, dus ik raak per ongeluk haar borsten aan. Zegt zij ineens: “hee viezerd!”. Ik heb haar zo snel mogelijk naar de kant van de weg toe te laten rijden. Daar heb ik, toen de auto geparkeerd stond, uitgelegd dat ik niet anders kon dan in te grijpen en dat die aanraking een ongelukje was om een ramp te voorkomen”. “Wat een heftig verhaal”, zeg ik, “maar ik snap het wel. Stel je voor dat daar praatjes van komen”.

Als we terug zijn in onze woonplaats rijd ik naar mijn appartement. “Het was gezellig”, zeg ik bij het uitstappen en let op hoe hij daar op reageert. Jim lacht zijn tanden bloot en geeft hij me daar nu een knipoog, of verbeeld ik mij dat maar? Normaal gesproken loop ik dan bij de auto weg, maar nu laat ik hem uitstappen, zodat hij om de auto heen gaand, naar de bestuurdersstoel kan wandelen. Hij pakt de handgreep van het autoportier, maar snel steek ik mijn hand uit en leg die op die van hem. Heel even maar, een aai van een seconde. “Tot volgende week?”, vraag ik hem. Hij knikt en zegt mysterieus; “volgende week? Dat zeker!”. Betekent dat nu dat het ook eerder kan zijn, of is dat wensdenken? De auto rijdt weg en ik kijk die na tot het voertuig de hoek om is gereden. Het is waarschijnlijk een week wachten tot ik hem weer zie.

Op de tafel in de huiskamer staat mijn laptop. Ik klap die open en surf naar de website van de rijschool. Daarop kijkt hij me aan met zijn vrolijke lach, Jim de rijinstructeur. Hij zei er niks van, of zou hij denken dat ik zijn hand per ongeluk heb aangeraakt? Waarom heb ik niet gewoon gevraagd of we samen iets leuk kunnen doen? Is dat omdat ik les heb? Of dat zoiets niet gepast is om te doen? Bang om afgewezen te worden? Of zou hij ontsteld reageren en zeggen dat hij zo niet langer mijn instructeur kan zijn? Lastige gedachten suizen door mijn hoofd om mijn verlangen naar hem te verdoven, maar lukken wil dat niet. Ik heb al weken geleden tegen mijzelf gezegd dat ik verliefd ben, het stil houden valt mij zwaar.

Het is nog steeds warm, ook als de avond is gevallen. Mijn bed voelt bijna lauw aan, voor mij reden om enkel een laken over mij heen te draperen. Meer dan een klein slipje draag ik niet. Lange tijd staar in het half donker naar het plafond, terwijl Jim’s woorden “volgende week? Dat zeker!” in mijn gedachten repeteren. Ik draai me nog eens op de ene, dan op de andere zij, totdat dan toch de slaap invalt.

Nederland ligt aan het strand, zo warm is het. Maar Jim en ik zakken in zijn auto af in zuidelijke richting. “Het is lekker koel in het bos”, heeft Jim gezegd, “ik weet een heerlijk plekje voor ons tweeën. Heb je wel eens een gletsjerkuil gezien?” Ik schud mijn hoofd ontkennend, waarop hij vervolgt: “die heb je in Drenthe. Dat zijn een soort duinpannen, maar dan midden in het bos. In de ijstijd zijn die kuilen ontstaan. Ik heb picknickspullen achterin de auto en een koeltas vol broodjes, fruit en drinken”. Het blijken de ingrediënten voor een heerlijke middag. In mijn droom zie ik ons zitten in een kuil vol gras en heide, omzoomd door naaldbomen. Op een kleed kletsen we honderduit, eten, drinken en lachen we. We gaan helemaal in elkaar op, totdat ook de eerste zoen niet uit kan blijven. Wat heb ik ernaar verlangd om…

“Hé schatje, zal ik jou eens lekker verwennen?”, fluistert Jim in mijn oor, “je hoeft zelf niks te doen, lijkt je dat wat? Ik heb in mijn portemonnee een condoom, dus je hoeft nergens bang voor te zijn”. Bij ieder ander zou ik hevig geschrokken achteruit deinzen, maar nu, bij Jim, merk ik dat het niet alleen de zon is die mij verwarmt. Ik kijk toch even schichtig om me heen, zijn er geen wandelaars in het bos? Maar alles dat er klinkt is de stilte, en er is niemand te zien, behalve de lieve en verwachtingsvolle ogen van mijn minnaar. “Ik help je wel even”, zegt hij als hij mijn topje bij de randen beet pakt en over mijn hoofd uittrekt. “Mooi hoor”, glundert hij als mijn donkerblauwe Bh’tje onder het topje vandaan komt. Hij vormt zijn beide handen tot kommetjes en houdt zo mijn borsten vast. Vol genot bedekt hij ze met tedere kusjes, over de satijnen stof en daarboven op mijn huid. Ondertussen aai ik met mijn handen door zijn volle haardos. Een minuutje later hebben zijn handen de sluiting van mijn Bh gevonden en weet hij die na wat proberen los te krijgen. Eigenwijs steken mijn tepels vooruit, het teken voor Jim om het liefkozen van mijn borsten voort te zetten. Plagerig neemt hij mijn tepels tussen duim en wijsvinger van elke hand en knijpt er zachtjes in. Ik sidder bij zoveel uitdaging. Daaruit begrijpt mijn lover dat hij nu beter zachtjes aan kan doen. Hij neemt het knopje van een tepel in zijn mond en geeft er lange natte likken op, waarna hij dat bij de andere ook doet. Het voelt ontzettend lekker geil, ik zucht zachtjes maar wel zo dat Jim die aanmoediging hoort.

“Ga maar lekker liggen joh”, zegt hij. Hij ondersteunt mijn rug als ik op het kleed ga liggen. Weer kust en likt hij mijn borsten. Hij kan er geen genoeg van krijgen. Maar dan zakt zijn hoofd toch verder af naar omlaag. En weer gaan golven van opwinding door mijn lijf als zijn mond mijn buik heeft bereikt. Overal op mijn onderlichaam ondervind ik de warmte van zijn lippen en tong. Echt spannend is de prikkeling als hij zijn tong in mijn navel drukt en ermee rondcirkelt. Wat een bijzondere gewaarwording, dat heeft nog nooit iemand gedaan. Maar het voelt lekker apart. “Mmmmm, ja lekkerrrr”, laat ik goedkeurend weten. Het teken dat ik me helemaal aan hem overgeven zal. Dat ik de omgeving van de natuur in me heb toegelaten, net als alles wat Jim nog met me van plan is. Doe het maar, het is nu al vertrouwd, ik wil het, ik wil dat je me uiteindelijk neemt op jouw mannelijke wijze. Daarom til ik mijn heupen iets van het kleed zodat Jim mijn broekje uit kan doen. Langzaam laat hij de slip over mijn benen en voeten glijden en legt het in een prop op het kleed.

Weer zoent hij mijn lichaam, startend vanaf mijn navel naar omlaag. Heftiger worden de kussen als hij mijn venusheuvel en het smalle streepje schaamhaar bereikt. Het verlangen is in mij zo toegenomen, dat ik niet aarzel om mijn benen van elkaar te doen. Nu heeft hij volop zicht op mijn schaamlippen en het kapje waaronder mijn oh zo gevoelige clit hunkert naar meer. Er ontsnapt een kreun uit mijn mond als ik voel hoe hij mijn buitenste schaamlippen eerst kust en vervolgens likt. Zijn tong maakt vochtige rondgaande paden langs mijn diepste hunkering, mijn vulva. Was ik niet van mijzelf zo nat, dan zou die branden van verlangen. Eindelijk gaat zijn tong naar mijn clit, eerst teder en zacht, maar dan met een slap gemaakte tong er recht overheen. Deze man weet wat hij doet, hij laat me eerst wennen en dan volgt het echte werk. Lange halen over mijn clit, mijn plasgaatje en mijn binnenste schaamlippen, ze brengen mijn hoofd op hol. “Ja lieverd, toe maar, neuk me alsjeblieft”, breng ik kreunend en steunend uit, als ik zijn tong tussen mijn schaamlippen door in mijn vulva voel.

Als het likken ophoudt kijk ik op en zie hoe Jim een condoom over zijn naar voren wijzende jongeheer uitrolt. Die is van behoorlijk formaat, lekker dik en met een glanzende eikel. Vervolgens wacht ik erop helemaal gevuld te worden. Maar tot mijn verrassing doet hij dat niet, althans niet helemaal. Hij schuift zijn pik maar voor een klein deel in mijn kutje en begint dan het voorste deel van mijn vagina te neuken, schuin van onder naar boven stotend. Met lenige heupbewegingen zorgt hij ervoor dat zijn eikel steevast even mijn g-spot raakt. Daarbij voert hij het tempo van herhaald binnendringen steeds een beetje verder op. “Wow, wat ben jij lekker geil meisje”, brengt hij uit. Daar is geen letter aan gelogen. Ik spreid mijn benen zo ver ik kan, zodat hij met die geile lul mijn roze schaamspleet kan binnendringen. En dat is wat hij doet. Ineens stoot hij door tot hij niet meer verder kan. Ik voel hoe zijn ballen bij elke stoot tegen mijn billen kletsen. Het is duidelijk, Jim kan zijn beheersing niet meer houden, net als ik. Beide zuchten, kreunen en grommen we. Onze lichamen neuken elkaar, harder, sneller, steviger, tot ik als een explosie mijn onderlijf voel verkrampen tot een machtig orgasme en Jim op zijn beurt het condoom vol spuit. Maar blijkbaar is het nog niet voorbij. Door zijn piemel terug te trekken ontstaat er de ruimte om zijn wijs- en middelvinger, met de vingertoppen naar boven wijzend, in te brengen. Met zijn andere hand duwt hij op mijn venusheuvel. Zijn vingers wrijven nu uitgelaten over mijn G-spot als in een wilde dans. Ik merk een aandrang alsof ik moet plassen. Maar dat moet ik helemaal niet. Toch laat ik iedere weerstand om dat te voorkomen los, en voor het eerst in mijn leven gebeurt het; ik spuit en spuit en spuit, grote golven nattigheid landen in het gras en tussen de dopheide. “Joehoe meisje, wat heerlijk, wat top, super wat een mooi gezicht, heerlijk gewoon”, moedigt Jim mijn squirten aan, “fantastisch…” En nog een straal vocht pers ik eruit, totdat ik buiten adem mijn hoofd op het kleed laat zakken, ik kan niet meer….

Plotseling ben ik wakker en zie hoe mijn matras vol vochtplekken zit. Slaapdronken vraag ik me heel even af of ik dit nu echt was of toch een droom. Ik moet de boel gaan verschonen, zoveel is in elk geval wel duidelijk. Voordat ik opsta kijk ik nog even op mijn telefoon, die op het bedtafeltje ligt. Ik open What’sApp en lees; “morgen een drankje doen? Vier uur? Groetjes, Jim”.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Extase tussen gras en dopheide

HomeVerhalenErotischExtase tussen gras en dopheide

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com