donderdag 20 januari 2022

Erotisch Verhaal door Dominique Vera, Deel III

Erotisch Verhaal door Dominique Vera, Deel III
E

Het is twee uur later en ik sta voor het grote raam van de hotelkamer. In de weerspiegeling van het glas zie ik de contouren van mijn lichaam. Naakt, warm en nog steeds hongerig. Buiten, de lichten van de stad doorkruisen brutaal de donkere nacht, maar niemand kan ons zien. De bovenste verdieping waar onze kamer zich bevindt is vrij van inkijk. En toch, het gegeven dat ik nu helemaal naakt sta voor een groot raam, zodat de hele stad mij zou kunnen zien, maakt dat ik me behoorlijk ongemakkelijk voel.

Koude rillingen over mijn rug, mijn tepels worden harder. Achter mij verschijnt het lange, sterke gestalte van Marc. Hij slaat zijn armen om me heen en kust mijn hals. Zijn handen pakken mijn borsten vast, alsof hij mijn persoonlijke bustehouder is. Zijn duimen draaien rondjes om mijn tepel en hij knijpt ze zonder pardon fijn.  Ik kreun luid, bijt mijn onderlip en buig me naar voren, mijn borsten willen behoeden van pijn. Dat is alles wat hij wil. Hij duwt me tegen het raam aan. Spreid mijn armen, duwt mijn gevoelige borsten tegen het koude raam aan en fluistert:

‘Denk je nou echt dat ik al alles uit de kast heb gehaald, Ilona?’

In het raam zie ik zijn ogen me strak aankijken.

‘Kijk nou naar je, naakt en kwetsbaar en helemaal van mij. Stel je eens voor, dat iedereen je nu zou zien, Ilona.’

Mijn naam spreekt hij steeds langzamer en gearticuleerder uit, bijna dreigend en toch lief.

‘Nee, mompel ik terug, dat wil ik niet, dat kan niet…’

‘Stel je dan eens gewoon voor wat voor een show we ze zouden geven, al die toeschouwers, Ilona’ gaat hij rustig door.

Terwijl hij dat zegt, duw ik ongegeneerd mijn blote billen tegen zijn kruis aan. Aangenaam verrast maar niet onverwacht; ik voel hoe zijn erectie weer hard omhoog staat. Alsof er nog niets gebeurd was, alsof hij niet net een klein uurtje geleden klaargekomen was.

Het was zo geil hem te zien komen, maar heel even was ik teleurgesteld dat dit het einde van de nacht zou betekenen. Ik had niks te klagen gehad, hij had me eerst diep, langzaam en romantisch geneukt. Ik op mijn rug, mijn knieën hoog opgetrokken, Marc zijn blauwe kijkers die de mijne doorboorden met zijn intense blik vol verlangen. Zag ik daar een zwerm van het gevoel van overwinning? Het was elkaar ontdekken, op een ritmische manier, elkaar aftasten, van elkaar genieten. Lange, langzame, diepe stoten. Het ritme steeds sneller, steeds wilder. Totdat hij stopte. Vloeiend stopte hij twee vinger in mij en vingerde hij mij totdat ik klaarkwam. En vlak daarna nog een keer. En pas daarna kwam hij zelf. Keurig, allemaal. Heerlijk, maar te keurig. Een mengsel van een stukje ongemak vermengd met ingehouden geilheid.

Onze bezweten lichamen naast elkaar op de witte hotellakens hadden elkaar net ontdekt. De intimiteit van in elkaars armen liggen voelde nog wat onwennig. Echter, verre van ongewenst. Er hing een zware, diepe wens naar meer, naar echt loslaten. Onze vriendschap stond nog in de weg. Beiden wisten we dat onze vriendschap nu voorgoed veranderd is.

‘Weet je dat je erg hard-to-get was, dame’, had Marc gezegd terwijl hij twee glazen wijn aan het inschenken was. Ik had naar hem gekeken, zijn lange lijf, zijn kleine ronde billen, die warrige haren van hem altijd. Hij keek om en ik zag zijn grijns.

Is dat een triomfantelijk blik in zijn ogen?

‘Vertel, ben je altijd al gewend dat vrouwen meteen voor je vallen?’

‘Nou, nee hoor, dat valt wel mee, toch? Ok, ok, ik heb veel vrouwen gehad, ja, en veel zijn heel makkelijk te verleiden. Zo makkelijk. Maar jij, ik heb je vanaf dag één zoveel signalen gegeven, maar je deed er niks mee’, had Marc gezegd terwijl hij zijn hand met lange beweging over mijn been en heup en buik streelde.

Terwijl hij mij streelde wist ik even niet wat ik ervan moest denken. Ik werd heel even boos vanbinnen, alsof vrouwen altijd overgehaald moeten worden. Alsof ik niet zelf gekozen heb… maar dit was niet het moment om in discussie te gaan. Dat kwam nog wel. Ik was nu gewoon geil.

Ik had een slokje wijn genomen, stond op en liep de badkamer in. Ik had in de spiegel gekeken. Mijn wangen waren gloeiend rood. Mijn make-up was al aardig uitgelopen. Ik veegde wat strepen weg en keurde het goed. Mijn haar was wild, op een sexy manier.

Ik was terug de kamer in gelopen, op handen en knieën over Marc gekropen en toen mijn hoofd ter hoogte van zijn pik was heb ik hem zachtjes gekust en ertegenaan geblazen.

‘Als al die vrouwen zo voor je vallen, Marc’, terwijl ik hem met een uitdagende blik aankeek, ‘laat dan zien dat dit niet alles is wat je kan’. Ik voelde zijn ballen. Verbaasd had hij zijn hoofd achter in zijn kussen geduwd en gekreund. Ik zag dat zijn pik al harder aan het worden was. Ik had hem eventjes gestreeld en was weer gaan staan.

Voor het raam. Waar ik nu ben.

Hij pakt mijn heupen vast en duwt zelf zijn erectie hard tegen mijn billen aan. Zijn hand streelt mijn heup, mijn rechter bil en glijdt tussen mijn billen door:

‘Even voelen of jij er ook weer klaar voor bent, schatje.’

Alsof ik door een geilheidsbliksem getroffen ben voel ik hoe ik weer supernat word. Zijn vingers glijden moeiteloos mijn kutje in, zo warm en week onder zijn aanraking.

‘Je dacht toch echt niet dat dit alles is wat ik kan. Maak je borst maar nat, Ilona. Ik kan heel lang doorgaan. En ook al kom ik klaar, ik word altijd weer hard.’

Marc staat heel dicht tegen me aan. Ik wankel op mijn benen. Ik ben er zo klaar voor.

‘Eens kijken hoe lang jij door kan gaan, en hoe lang je me nog zal voelen, morgen en overmorgen.’

Ik duw weer mijn billen een stukje naar achter en dit keer penetreert hij me genadeloos en snel. Hij neukt me een paar keer hard en net als ik een gilletje geef van opwinding trekt hij zich terug en duwt hij me weer plat tegen het raam op. Ik zucht dat ik hem een plaaggeest vind, hij lacht en trekt mijn billen weer tegen zich aan. Duwt mijn benen uit elkaar en penetreert me weer snel en diep. Dit herhaalt hij een paar keer totdat ik voel dat we nu een ritme te pakken hebben. Hij neemt nu niet meer alleen mij, dit is…wij neuken samen. Mijn onwennigheid, of zelfs mijn angst om gezien te worden, is compleet verdwenen. Ik wil alleen hem, nu. Ik wil alleen Marc voelen, dieper en harder en nog meer, en nog dieper. Mijn geilheid giert door mijn lichaam, met iedere stoot lijkt het alsof ik nog geiler word.

Mijn kutje is zo hongerig.

Zijn pik is zalig.

Mijn kut staat werkelijk in brand en ik vind het heerlijk.

Ik wil nog meer.

Maar dan stopt hij. Zijn pik diep ik mij. Ik met beide handen tegen het raam, mijn billen naar achter. Ik zie ons in de weerspiegeling van het glas. Twee naakte mensen, met elkaar verbonden in een enorme staat van opwinding.

‘Kun jij komen als ik je neuk’, vraagt Marc.

Ik denk even na. Het liefst wil ik dat hij doorgaat. Maar ik wil ook het zeker voor het onzekere nemen.

‘Meestal alleen als ik er bovenop mag’, zeg ik.

In een soepele beweging trekt Marc ons beiden het bed op. Hij gaat op zijn rug liggen en zwaait met zijn pik. ‘Rijd me maar.’

Ik kruip boven op hem en ik voel hoe zijn eikel zich moeiteloos  een weg baant tussen mijn opgezwollen lipjes. Ik laat me zakken en mijn lichaam wordt overspoeld door de geweldige sensatie van zijn pik diep in me. Ik krom mijn rug en gooi mijn lange haren naar achter. Alsof hij het al wist, pakt hij mijn heupen vast en samen bewegen we op en neer. Sneller, steeds sneller, het ritme intensiveert.

Ik kreun ongegeneerd en houd mijn borsten vast.

Ik voel het aankomen. Het komt steeds meer dichterbij.

Ik laat me eronder dompelen.

Uit mijn tenen laat ik een diepe kreun los als mijn orgasme als een onstuimige zee over heel mijn lichaam golft.

Vlak daarna komt Marc ook.

Uitgeput liggen we naast elkaar op het bed. Het onwennige gevoel is weg. We liggen een tijdje zo naast elkaar, tegen elkaar aan, plakkerig, moe en tevreden. Maar ik voel nog steeds onrust in mijn lijf. Prettige onrust. Mijn kutje is gevoelig, dat voelt eigenlijk heerlijk aan. Ik kijk Marc aan en ik lach. Hij lacht terug en pakt weer de fles wijn die nog steeds bijna vol is en schenkt er wat bij. We hebben nog niet veel gedronken. Te druk met andere dingen.

‘Ik heb altijd geweten dat wij erg goed in bed zouden zijn samen’, lacht hij. Ik giechel een beetje, misschien door de wijn. Misschien omdat ik niet wil toegeven dat het waar is. Hij buigt zich voorover, zoent me passioneel op mijn mond en geeft me daarna een zachte kus op mijn voorhoofd.

Dat laatste laat zoveel tederheid zien. Een soort contrast met de player die hij is. Toch?

‘Marc, wat weet Diane van je affaires?’

Hij kijkt me verschrikt aan. Hij vertelt me dat Diane, zijn vriendin met wie hij nu al een jaar of 5 samen nu niet beter weet dan dat ze monogaam zijn.

‘Geloof het of niet, ik heb maar een enkele keer een scheve schaats geschaatst sinds ik bij haar ben. En het stelde werkelijk niks voor. Maar met jou is het echt anders. Ik ben me bewust van de risico’s. Jij bent getrouwd, jij hebt kinderen, ik ken je man. Een beste kerel, Johan. Maar …ik wil je al zo lang, Ilona. Bovendien, met Diane wil ik oud worden, maar de seks is tammetjes. Altijd zo geweest. Ik hou van haar.’

Ik vecht tegen het gevoel om me gevleid te voelen. Het gekke is, is geloof hem, of ik wil hem graag geloven. Lastig om daar een onderscheid in te vinden. Maar ik voel dat ik voor hem niet zomaar een scheven schaats ben. En toch…

‘Wat nu, als Diane de seks thuis met jou ook tammetjes vindt. En ook op zoek gaat naar een minnaar?’

Marc kijkt me aan alsof hij een spook heeft gezien. Hij neemt een slok van zijn glas en denkt na.

‘Als zij het doet zonder dat ik daar iets van weet, prima. Good for her. Maar ik kan dat niet dulden. Ik ben een man, zij is mijn vrouw, ik zou er niet tegen kunnen om te weten dat ze meer wil en krijgt van een ander.’

Ik kijk naar mijn glas en voel hoe een groot gevoel van teleurstelling zich in mij nestelt als een kat die zwaar en sloom op mijn schoot kruipt. Ik wist het. Meten met twee maten.

‘Wat vind je dan van mij?’ vraag ik hem en hij kijkt me weer verschikt aan.

‘Maar Ilona, dat is anders. Tussen ons is er een geweldige aantrekkingskracht. Ik weet dat je je gezin niet op het spel wil zetten. En ik ken Johan, je man. Ik geloof dat hij mans genoeg is je tevreden te houden. Dit is tussen ons.’

Ik zucht. Ja, mijn man is mans genoeg. Niet alleen om mij tevreden te houden, maar ook om open over verlangens en seks te praten. Ik denk even na. Nee, het is te vroeg. Ik zeg niks.

We kletsen en we drinken wijn. We vertellen over onze studietijd, we roddelen wat over de mensen die wij kennen. En voor we het weten rollen we weer door het bed, zwetend en opgewonden en in elkaar verstrengeld door geilheid.

Het is inmiddels erg laat. Marc brengt me met zijn auto naar het station. We wachten even op de laatste trein en ik stap in. Het is maar een kort ritje. Johan zal wel slapen als ik thuis ben.

En ook al weet ik dat hij verder niets hoef te weten, weet ik nu al dat als ik straks bij hem in bed stap dat hij me vast zal pakken en slaperig in mijn oor fluisteren: “Ik hoop dat je het fijn hebt gehad met Marc”.

Heb jij de eerste twee delen van Dominique Vera al gelezen?

je hebt op ilvy.com gelezen:

Erotisch Verhaal door Dominique Vera, Deel III

HomeVerhalenErotischErotisch Verhaal door Dominique Vera, Deel III

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com