donderdag 20 januari 2022

Erotisch verhaal door Dominique Vera, Deel II

Erotisch verhaal door Dominique Vera, Deel II
E

De tram dendert langzaam met alle vermoeide lijven en zware tassen door het centrum. Het is avondspitsuur. Ik ben blij dat ik een zitplek heb. Mijn hoge hakken glanzen aan mijn voeten. Mijn rok voelt strak en sexy aan. Mijn ademhaling gaat alle kanten op. Ik heb wel honderd keer naar de klok gekeken vandaag; de uren kropen heel langzaam voorbij. Tijdens de twee vergaderingen had ik grootste moeite om echt ergens inhoudelijk op te reageren. Wat een gezeur! Ik ben wel tien keer naar de wc geweest. In de spiegel gekeken. Mijn haar netjes gedaan. De laatste keer werkte ik mijn make-up bij. Bad snel dat het niet heel hard ging regenen of waaien om alles te verruïneren. En hier zit ik nu. Nog een halte te gaan. Het was gelukkig droog.

Ik stap uit en steek het plein over. Daar is het grand café waar we afgesproken hebben. Van de zenuwen struikel ik bijna over mijn schoenen. Ik loop naar binnen en kijk hoe laat het is. Ik ben een beetje vroeg, Marc is er nog niet. Ik zoek een tafel en ga zitten. Maar zodra ik omhoogkijk staat hij voor mij.

‘Sorry’, zegt hij, ‘was je er al lang?’ En hij buigt zich naar mij toe en kust me net te lang op mijn wang.

We bestellen twee glazen rode wijn. Hij zit tegenover mij. Hij lijkt me te onderzoeken. Zijn ogen schitteren. In de manier waarop hij naar me kijkt schuilt een soort bewondering vermengt met gulzigheid. Maar ik zie aan hem dat hij ook zenuwachtig is. Dat verbaast me bijna. Hij. Marc. De player. Ik kan het aantal meiden waar hij mee samen is geweest niet eens meer tellen en dat is alleen maar van de meiden waar ik van weet. Ik moet toch een beetje glimlachen. Ik vraag me af wat mij bezielt om nu toch hier te zitten, met hem. Niet echt verstandig dit. Maar de aantrekkingskracht is groot. Dit voelt rete-spannend en ook veilig. Het is Marc. Hij is ook een lieverd.

‘Ilona, je weet toch net zo goed als ik dat het vanavond niet alleen bij glaasjes wijn blijft?’

Hij pakt mijn hand, staat op, en gaat op het bankje naast me zitten. Zijn hand glijdt over mij strakke rok, over mijn heup en omhelst me. Zijn nabijheid is overweldigend. Wij zoenen en heel even vergeten we alle mensen in het café. Als we weer loslaten voel ik hoe rood ik ben aangelopen. Mijn wangen gloeien, mijn lippen snakken naar meer. Mijn lichaam kan ik niet beheersen zo dicht bij hem. Marc pakt een bruine lok van mijn haar die verwilderd voor mijn gezicht valt en duwt het langzaam achter mijn oor. Zijn vingers strelen daarna mijn kaaklijn, mijn hals, een stukje decolleté. ‘Hiernaast is een hotel. Ik heb al een kamer gereserveerd. Op de bovenste verdieping. Ga je mee?’

Als we over het plein lopen houdt hij mijn hand vast. Het regent al een beetje, het is al behoorlijk donker; toch denk ik dat iemand ons zou kunnen zien. Hem kan het niets schelen. Ik weet dat ik niets te vrezen heb maar toch. Het hotel is aan de andere kant van het plein. We lopen langzamer door mijn hoge hakken. Marc is lang. Ik voel me vrouwelijk en zelfverzekerd op mijn hakken naast hem. Alle spieren in mijn lijf zijn gespannen. Ik voel me aangenaam licht in mijn hoofd. Ik kan alleen maar denken aan flarden van berichtjes die we elkaar de afgelopen dagen gestuurd hebben. Sinds die avond in Amsterdam zijn we niet te houden geweest. Ik voelde me vaak erg afgeleid op kantoor, maar kon het niet laten. Mijn man grapte dat ik wel erg vrolijk was de laatste tijd. Ik werd rood. En ik ging door met appen. De grapjes werden serieuzer. Zorgen over de vriendengroep werden weggeveegd. Over onze relaties zeiden we niet zo veel. Ik liet hem de leiding nemen in het gesprek. Verlangens werden blootgelegd. Fantasieën werden gedeeld.  En nu was het allemaal echt.

Marc loopt naar de balie. Ik blijf achter in de lobby, kijk om me heen. Marmer, designbanken, fantastische kroonluchters. Ik ben eerder under-dressed, hier zou ik met een prachtige avondjurk kunnen rondlopen. Dat zou een stuk sexy-er zijn. Marc loopt naar me toe en samen lopen we naar de lift. De deuren gaan open, we stappen als enige in. Spiegels overal. Marc drukt op de bovenste knop. Draait zich naar me toe en pakt me vast. Zijn lippen gulzig op de mijne, zijn handen over mijn gladde groene blouse, ik streel zijn borstkast, hij hijgt in mijn oor en ik voel rillingen van opwinding door heel mijn lichaam. De lift stopt. Er stappen twee oudere mensen in en ik fatsoeneer me snel. Het stel stapt een verdieping later weer uit. Dit lijkt zo’n Amerikaanse film waarbij je spanning tussen de hoofdpersonen voelt en je niets liever wil dan dat ze elkaar de kleren van het lijf kunnen scheuren. De liftdeuren gaan weer dicht. Marc pakt mijn schouder vast, laat zijn hand over mijn rok glijden en boven mijn venusheuvel duwt hij zijn vingers ertegenaan. ‘Hier waren we laatste keer gebleven.’ Mijn buik trekt samen, ik snak naar adem. Hij staat zo ongedwongen, maar verschrikkelijk aantrekkelijk voor mij.  Gierend van opwinding lopen we eindelijk naar onze kamer toe.

De kamer is mooi, met een waanzinnig groot raampartij en schitterend uitzicht over de stad. Ik zet mijn tas neer en trek mijn jas uit. Ik voel de brandende blik van Marc op mijn rug en draai me om.  Hij staat recht voor mij, pakt de bovenste knop van mijn bloesje en maakt het open. En nog een. Onder het groen verschijnt het zwarte kant van mijn bh. Ik hoor hem zuchten en zijn beide handen pakken mijn borsten vast en tillen ze op. Hij streelt ze, hij kneedt ze, en met één beweging maakt hij mijn bh los.

‘Dat doe je soepel,’ lach ik. Hij mompelt iets dat het zijn specialiteit is. Ik grap terug dat ik hoop dat dat niet zijn enige is.  Mijn borsten zijn bevrijd en zonder te aarzelen kust hij ze. Zijn tong draait om mijn rechtertepel heen en hij zuigt eraan. Daarna mijn linker. Ik slaak een zucht van opwinding en wankel op mijn hakken. Marc stopt en doet een stap terug. Ik sta voor hem, een beetje verward, hunkerend naar meer. Hakken, panty, strakke rok en blote borsten. Hij kijkt me strak aan. Hij verorbert me met zijn blik. Er verandert iets in mij. Ik wil niet meer afwachten. Ik voel me zo geil en machtig, ik stap naar voren en duw hem tegen te muur.  Mijn lippen vinden zijn mond, onze tongen spelen wild met elkaar. Er zit zoveel opwinding in dit moment. Ik voel mijn clitoris opzwellen, het vocht in mijn slipje glijden. Dit is wat ik wil. Ik wil hem. Ik trek zijn hemd uit zijn spijkerbroek en voel daaronder zijn strakke buik. Hij trekt zijn hemd uit. Hij is slank, maar zijn torso en armen zijn duidelijk het resultaat van jaren trainen in de sportschool. Heel even twijfel ik aan mijn zachte buik en rondingen, maar dan voel ik weer hoe hongerig zijn blik is. Mijn lichaam is niets meer dan een tikkende seksbom. En dan grijpt hij weer zijn kans. Hij gooit me op het bed, komt boven op mijn liggen en pakt mijn armen vast. ‘Heb je zin in mij, mevrouw?’ En terwijl hij dat zegt duwt hij zijn kruis tegen mijn buik aan en ik voel hoe hard zijn erectie is.

Hij trekt in een keer mijn rok uit. Mijn hakken vallen op de vloer. Ik lig op het bed en voel hoe Marc likjes afwisselt met kusjes op mijn enkels, mijn kuiten, mijn dijen. Oh, iedere aanraking voelt als een kwelling. Ik wil meer dan dit. Ik ben inmiddels zo geil, dat mijn string plakt tussen mijn benen en ik wil niets liever dan zijn erectie hard en diep tussen mijn benen te voelen. Hij blaast zachtjes tegen mijn kutje aan en duwt zijn neus tegen mijn string aan. Instinctief trek ik mijn benen een beetje op. Kom op nou… en ik pak zijn hoofd en duw hem nog meer tegen mijn warme kut aan.

‘Ben je echt zo ongeduldig? Dit is nu even van mij en ik ga er zo lang mogelijk van genieten”, gromt hij. Met een vinger duwt hij mijn string opzij en met een lange haal likt hij mij van onder tot boven. Hij draait rondjes met het puntje van zijn tong om mijn clit. Mijn lipjes springen open van opwinding. Hij ziet de glinstering van mijn sappen en boort zijn tong diep daar tussenin. En nog eens. En nog eens. Ik kreun, mijn handen spelen in zijn haar en ik duw zijn hoofd nog dieper tegen me aan. Dit is tergend plagerig. Ik word hier zo opgewonden van. Ik kan niet meer nadenken. Ik wil zijn vingers in me voelen. Ik wil geneukt worden. Ik wil zijn pik diep in me. Ik ben zo geil dat ik het bijna uitschreeuw ‘neuk me, alsjeblieft’.

Marc grinnikt. Hij staat even op en trekt zijn riem los. Zijn broek valt naar beneden. Daaronder een mooie boxer, donkerrood. Hij trekt het uit en zijn pik staat meteen rechtovereind. Hij komt op me liggen. Zijn erectie plagerig tegen mijn natte kut aan. Ik voel zijn eikel en ik ben om op te vegen zo geil en nat. Hij kijkt me weer aan en zegt ‘Ik kan me nu ook niet meer inhouden. Maar dit, schatje, is nog maar het begin. Ik ga je de hele avond zo vaak en diep neuken zoals je nog nooit geneuk bent.’ Hij pakt mijn knie vast, duwt mijn benen nog meer opzij, kijkt me strak aan en met een grote haal stoot hij in één keer in me…

je hebt op ilvy.com gelezen:

Erotisch verhaal door Dominique Vera, Deel II

HomeVerhalenErotischErotisch verhaal door Dominique Vera, Deel II

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com