zondag 16 januari 2022

Dagdromen bij de dickpic van een verre lover

Dagdromen bij de dickpic van een verre lover
D

“We Skypen hè?”, roep ik Joseph na in de vertrekhal van Schiphol. Als hij wegloopt branden er tranen achter mijn ogen, maar ik houd me groot. Daar gaat hij dan. Hij draait zich nog eenmaal om voor een zwaai en lacht voluit naar mij. Maar dan is hij verdwenen. Zijn lachende gezicht staat in mijn hersenen gegrift, als ik in mijn autootje naar huis rijd. Het was zo heerlijk met hem. Wat heb ik hem veel van Nederland laten zien, mijn grote donkere Amerikaan, wat hebben we gelachen, gedronken en gevreeën. Maar nu de vakantie voorbij is blijven slechts de herinneringen. En voor ons beiden het vervolg van onze studies. Een hele oceaan tussen ons in, want zal het na weken vol hoogtepunten wennen zijn. Die gedachten maken me enerzijds melancholiek, maar aan de andere kant: we hebben de afspraak gemaakt dat ik met Kerst weer de grote overtocht zal maken, net als toen die eerste keer. Die keer dat wij elkaar ontmoetten. Ik moet goed op de weg letten, maar kijk toch stiekem af en toe naar het fotootje dat ik eerder op het dashboard plakte. Daarop kijkt Joseph me aan met een glimlach van oor tot oor.

Thuisgekomen loop ik de trap op naar mijn appartementje en tref de rommel aan die we met zijn tweetjes hebben gemaakt. We hadden vooral tijd voor elkaar, van opruimen kwam niet veel. Zelfs de vaatwasser staat nog vol en het aanrecht is bezaaid met herinneringen aan de voorbije tijd. Alles dat gewassen moet worden kwak ik op een hoop in de badkamer, ik doe een groot deel van de afwas met de hand terwijl de vaatwasser draait, de stofzuiger gaat door de huiskamer, en nieuwe hoeslakens en dekbedovertrek (en een open gezet raam) moeten weer frisse lucht geven. Als laatste pak ik een stel big bags voor de was. Die gaan vanmiddag mee in het autootje naar mijn moeder. Door alle drukte heb ik het vertrek van Joseph wat achter me gelaten. Het is tijd voor een boterham. Ik wil daar kaas op en daarom loop ik naar de koelkast. Als ik de kaas daar uit heb gepakt klap ik de deur van het apparaat weer dicht en dan zie ik het pas… de foto! “4U” staat er met een dikke viltstift op gekalkt. En dat over een onvervalste dickpic. Wat hebben we samen genoten op het moment waarop we die foto maakten.

We liggen in een deuk van het lachen. Joseph komt geheel naakt de douche uitlopen en staat naast ons bed met een enorme erectie. Zijn donkere piemel steekt naar voren als een aanwijsstok. Niet dat hij zo’n enorm ding heeft als in pornofilms blijkbaar de standaard is bij donkere mensen, maar toch genoeg om van onder de indruk te zijn. “Wacht”, schater ik het uit terwijl ik mijn telefoon van het nachtkastje pak, “ik wil je op de foto!” En dan begint hij poses aan te nemen alsof hij een modeshow loopt en later als in een bodybuilders contest. Hij lacht zijn grote rij hagelwitte tanden bloot. Onderwijl neem ik de ene foto na de andere. “Weet je wat?”, ga ik verder, “ik wil wat dickpics van je”. Nu is het helemaal een jolige boel. Joseph gaat naast mij op het bed zitten en ik buig me naar hem toe met mijn telefoon. Van alle kanten leg ik zijn penis digitaal vast.

“Shall I hold it for you?”, stelt Joseph mij voor. Hij grijpt zijn piemel onderaan de schacht vast. Daardoor lijkt die nog stijver dan hij al is. Flits, doet mijn telefoon. “Nu alleen je eikel”, stel ik voor. Joseph pakt die harde kop vast en schuift de voorhuid naar omlaag, tot onder de rand van zijn eikel. Wat ik zie is prachtig en uitdagend. Zijn eikel glanst van het voorvocht en lijkt het uit te schreeuwen van goede zin. Ik maak foto’s van de boven- en onderzijde, van opzij, van onder naar boven en andersom. En close-up van dat piepkleine openingetje waaruit het zaad zo gulzig stromen kan. “Nu je ballen nog”, moedig ik mijn lover aan. “Really?”, grinnikt hij, terwijl hij zijn piemel tegen zijn buik duwt en ik plaatjes kan maken van zijn volle, netjes geschoren, zak. Twee grote zaadballen liggen gebroederlijk naast elkaar op het bed. Ik klik en klik, alles moet er op, want als hij straks weer naar huis moet, heb ik nog veel om naar te kijken en van te genieten. Voor dat laatste neem ik nu de tijd als ik mijn telefoon weer wegleg.

Daar ligt hij dan, mijn grote Amerikaan. Op zijn rug en zijn piemel fier overeind. Ik kruip naar hem toe en pak die lul in mijn hand. Die voelt hard, maar ook fluweelzacht aan. Zijn voorhuid, ondertussen naar boven gekropen, duw ik weer omlaag. Met de tip van mijn tong raak ik de randjes van zijn eikel en probeer daar precies onder te likken. Dat heeft zo te zien effect, als zijn hele stam van opwinding zachtjes heen en weer beweegt op zijn hartslag. Zo laat ik mijn tong langs heel die eikel gaan, eindigend bij dat meest gevoelige plekje, het toompje. Ik maak mijn tong plat en laat er flink wat speeksel op landen. Vervolgens leg ik zijn eikel op mijn smaakorgaan en kietel het sensitieve spiertje een poos. Joseph laat met zijn kreunen weten hoe geil dit is. Dan grijp ik zijn staaf met mijn hele hand en tik teder zijn piemel op mijn tong. Pets, pets, pets gaat het zachtjes. Elke keer begeleid door een diepe, donker klinkende zucht van mijn zogenaamde slachtoffer. Verder plagend verleg ik de aandacht naar het kleine gaatje aan het uiteinde van zijn lul. Ik lik het met flitsend snelle bewegingen. Keer op keer glijdt mijn tong over dat minieme gleufje. Totdat ik mijn tong spits en stevig tegen dat openingetje aanduw. Een grommend geluid vult de kamer. Joseph’s lichaam schokt en schudt. Maar ik ga door. Geen genade. En weer duw ik, alsof ik mijn tong zijn piemel in wil duwen. “Owwww honey”, weeklaagt hij.

Ik besluit om hem weer te laten ontspannen en neem nu zijn pik teder in mijn mond. Heel ontspannen zuig ik er een beetje op en druk mijn lippen net onder zijn eikel om de schacht. Een seconde zuig ik zijn penis vacuüm, maar direct daarna ontspan ik mijn mond weer. Weer zuig ik eventjes stevig, waarna ik er weer snel mee ophoud. Zo veroorzaak ik kleine schokjes door zijn lichaam, die bij zijn piemel beginnen en hem uiteindelijk naar het hoofd stijgen. Dat enige tijd volgehouden hebbend, neem ik zijn lul weer uit mijn mond en lik de hele lengte ervan met zoveel speeksel als mogelijk is. Zijn donkere, van opwinding kloppende, staaf glimt nu van alle kanten. Alsof die zeggen wil: ruk me dan, ik verlang naar meer en meer en meer. Dat is dan ook wat ik besluit te doen.

Met zijn eikel weer in mijn mond grijp ik zijn piemel stevig vast en ruk eraan dat het een aard heeft. “Ohhh yesss”, hoor ik boven mij, ten teken dat ik het blijkbaar goed doe. Mijn hand in een stevige greep masseert in een heftig tempo, terwijl mijn andere hand aan Joseph’s ballen de opgebouwde spanning voelt. Door zijn zak heen lijkt het wel alsof ze hard als steen zijn geworden. Ik knijp er zachtjes in, dan de ene bal, dan de andere. Zo help ik mijn lover over het randje. Er klinkt een dierlijke schreeuw door de kamer, als ik een stroom romig zaad op mijn tong voel landen. Joseph spuit in stralen zijn warme sperma in mijn mond. Hoe geil is dat! Als het laatste restje zijn eikel heeft verlaten, doe ik mijn mond open. Daardoor glijdt het witte vocht mijn mond uit en stroomt over de langzaam zachter wordende piemel van mijn vriend. Traag stromend vormt het sperma een opwindend kleurcontrast met zijn donkere pik. Die is inmiddels in flexibele staat. Dat mag dan zo zijn, maar nu ben ik aan de beurt.

“Nou jij van achter, in doggy-style”, laat ik Joseph weten. Ik zit nog steeds op handen en knieën. Mijn lover richt zich op en kruipt naar mijn omhoog gerezen billen. “Oh honey, you’re so wet, you’re making me so horny”, hoor ik achter mij. Dat ik kleddernat ben, dat voel ik zelf uiteraard ook wel en dat komt goed uit. Zo kan vriendlief zijn half slappe piemel, die nog glimt van zijn eigen zaad, gladjes bij mij naar binnen schuiven. Het gevoel is hartverwarmend, zo zacht en teder ik word gevuld. En dan begint hij traag te stoten. Hij duwt daarbij zijn onderlichaam stevig tegen mijn billen zodat zijn piemel niet uit mijn kutje floept. Weer een stoot en een duw verder, merk ik dat er iets in mij begint te veranderen. De eerst zo flexibele lul begint zijn hardheid terug te winnen. Zoveel volume in mijn vagina, heerlijk is dat. Maar ook de wetenschap dat ik mijn man zo kan opwinden dat hij er weer helemaal klaar voor is.

Joseph kan nu niet meer vertragen, zo goed ken ik hem inmiddels wel. Nu moet hij door naar het eind. “Doe met me wat je wil schat”, moedig ik hem aan. En dat is wat hij doet. Achter mij hoor ik een sabbelend geluid en even later een drukkend gevoel op mijn sterretje. Joseph duwt een kletsnatte duim in mijn kontgaatje. Het voelt alsof er nu twee mannen mij aan het neuken zijn, zeker nu hij die duim langzaam in en uit mijn ster laat glibberen. En ondertussen neukt hij me, hij naait me, hij voost me, in een stampend tempo. Wie weet horen de buren mij, maar ik kan het niet tegenhouden. Ik zucht en steun, jammer en kreun, helemaal als Joseph me bij mijn haren grijpt en mijn hoofd iets in zijn richting trekt. Ik ervaar het als zo verschrikkelijk opwindend, nu ik niet meer aan zijn macht kan ontsnappen.

Die houdgreep, die ritmisch in mijn kut ronddansende piemel, die zak die steeds weer tegen mijn clit botst, die duim die mijn kont penetreert, mijn borsten die met elke harde stoot mee wiebelen, het wordt me te veel. Ik wacht op het hoogtepunt dat niet lang meer op zich kan laten wachten. En dan gebeurt het. Al die prikkelingen in mijn lijf, ze klonteren samen, laten mijn vagina verkrampen, maken mijn onderlijf heet en broeierig tegelijk, laten mij terug dansen op die harde pik, maar vooral: laten mij al mijn fatsoen verdampen. Met een langgerekte schreeuw kom ik hartgrondig klaar. Mijn sterretje knijpt keihard in Joseph’s duim, mijn vagina doet hetzelfde met zijn piemel. Joseph laat mijn haren los, zodat ik de ruimte heb om voluit te hijgen, te schokken met mijn lijf, mijn borsten vast te pakken omdat ze zo tintelen. Ik tril ervan. Tot ik merk dat Joseph zijn duim en piemel uit mij heeft gehaald. Ik hoor soppige geluiden achter mij, daarna gegrom en even later voel ik de landing van warm sperma op mijn billen. En twee grote handen die het spul als een warme gloed over mijn billen masseren. Terwijl ik uitgeput zo nog even blijf liggen voel ik hoe hij met zijn grote natte tong mijn sterretje, al likkend, tot rust brengt. Zo ontspannen, zo zacht, zo teder…tot we besluiten samen te gaan douchen.

“Wow, dat was lekker”, dagdroom ik, als ik naar de foto op de koelkast kijk. Joseph heeft er een printje van gemaakt en er iets bij geschreven. Voor mij. Ik zal straks kijken of zijn vliegtuig al is geland. En is hij weer thuis dan zullen we Skypen. Ik heb er nu al weer zin in. We hebben afgesproken dat we zullen Skype-seksen. Dat we zullen masturberen alsof we bij elkaar zijn. Ik zal eens op internet naar leuke lingerie kijken. En wat speeltjes kunnen ook van pas komen. En dan zal ik zijn piemel ook weer zien. Die prachtige, lekkere, geile lul, jammie, die mis ik ook… nu al!

Jan

je hebt op ilvy.com gelezen:

Dagdromen bij de dickpic van een verre lover

HomeVerhalenErotischDagdromen bij de dickpic van een verre lover

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com