Getest: TENGA – Spinner Masturbator Hexa.

TENGA masturbatorSeksspeeltjes of producten zien er vaak mooier uit dan dat ze functioneel zijn. Wanneer we de kans krijgen test het testpanel van ilvy de mooiste producten om erachter te komen welke niet mogen ontbreken aan jouw collectie. Dit keer een product voor de mannen: een Tenga Spinner Masturbator Hexa. 

En of dat wij een speeltje voor een man wilde proberen! We zijn al even op zoek naar fijne producten voor een man, maar we vinden het erg lastig om iets te vinden. Na het gebruik van het klassieke TENGA eitje, waar we niet zo goed raad mee weten, wilden we dit product absoluut gebruiken!

Het product was fijn in gebruik: daar waar het kleine ei te klein is en regelmatig van de penis afglipt, was dit product langer. Het wijst zich vanzelf hoe je het moet gebruiken, er zit immers maar 1 gat in waar de penis in erecte toestand in moet. Er zit een zakje glijmiddel bij wat fijn is, want dan weet je direct dat je dat erbij moet gebruiken. We wisten niet direct of dat in het gat moest of op de penis, maar we besloten het een beetje op beide te doen. Het was even frunniken om het ei (product, speeltje..) om te doen, maar vervolgens voelde het al heel snel heel fijn. Er is meer grip en dus kan je het ook steviger vastpakken. Door de spiraal is er een extra stimulans. Volgens mijn vriend voelde het alsof je echt in iemand zit.

Het was lekker om gewoon iets extra’s bij de man te kunnen doen en zeker als je bedpartner niet heel vaardig is met aftrekken, dan kan dit net een manier zijn om het lekkerder te maken. Of als penetratie niet mogelijk is bij de vrouw, dan komt dit qua gevoel wel wat meer in de buurt dan wanneer je alleen met je hand wordt afgetrokken.

Ook kunnen we ons voorstellen dat een man dit product alleen zou kunnen gebruiken, gewoon voor de variatie.

Voor het moment van klaarkomen vragen we ons even af of je ook kan klaarkomen in het product of dat het eerst af moet. We besluiten het om te houden.

Voor de variatie is dit zeker een leuk product om eens te proberen bij de man! We hebben het zo goed als we konden schoongemaakt en zullen het zeker nog een keer proberen, want je zou het product meerdere keren kunnen gebruiken. Jammer alleen dat er maar 1 zakje glijmiddel bij zat, want het had wel fijn geweest als we dit spul voor een volgende keer ook weer kunnen gebruiken. Niet alle glijmiddelen zijn immers even fijn of reageren goed op de combinatie met een speeltje.

Related