dinsdag 17 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Schaamteloos Genieten: Wanderlust

Schaamteloos Genieten: Wanderlust
S

Dat een open relatie alleen weggelegd is voor de extraverte op seks beluste mensen onder ons, wordt in deze serie volledig weerlegd. We zien een stel, van goede volwassen leeftijd met drie kinderen, op een onhandige manier hun weg vinden in de wereld van relationele vrijheden. Hij is een docent, zij is relatietherapeut. Het lukt hen niet meer om elkaar te vinden in de intieme en seksuele relatie, maar doen wel een poging om dit met anderen op te zoeken.

De serie gaat over seks, maar hij schreeuwt geen seks. De spanningsboog is wellicht niet voor iedereen even pakkend, maar toch kan het leerzaam zijn voor velen die meer vrijheden in hun relatie zouden willen: het aangaan van een open relatie door seksuele en intieme contacten aan te gaan met anderen, is lang niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Je komt in de knoop met je eigen gevoel, dat van je partner, maar ook met dat van de personen die je erbij betrekt. Zelfreflectie is noodzakelijk en communicatie met je vaste partner net zo goed.

Wanderlust is nu te zien op Netflix.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Schaamteloos Genieten: Wanderlust

HomeILVY MagazineSchaamteloos Genieten: Wanderlust

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com