vrijdag 19 augustus 2022

Getest: Power Vibe van EasyToys

Getest: Power Vibe van EasyToys
G

Seksspeeltjes zien er vaak mooier uit dan dat ze functioneel zijn. Wanneer we de kans krijgen test het testpanel van ilvy de mooiste producten om erachter te komen welke niet mogen ontbreken aan jouw collectie. Ditmaal testen we de Power Vibe van EasyToys, een realistisch uitziende vibrator.

Na een lange werkdag lag er een verassing voor me klaar om uit te testen, de Power Vibe van EasyToys. Nieuwsgierig als ik ben heb ik hem meteen uit de verpakking gehaald, die overigens heel rustig en niet schreeuwerig was. Eindelijk tijd voor een momentje voor mezelf vandaag!

Getest - Power Vibe van EasyToys
Getest – Power Vibe van EasyToys

De Power Vibe die ik heb ontvangen heeft een fel roze kleur, wat ik zelf heel leuk vind, maar hij is ook in het zwart beschikbaar. De look van de vibrator is een mengeling tussen speels en realistisch. Zodra ik hem in mijn handen had voelde ik ook hoe zacht hij was, zowel een genot om naar te kijken als om aan te raken. Ik had spontaan nog meer zin om hem uit te testen.

Ik heb er meteen 2 AA batterijen in gestoken die ik uit mijn oude vibrator had gehaald. Helaas waren die na veelvuldig gebruik al aan het einde van hun leven en werkte de Power Vibe niet helemaal zo als hij zou moeten werken. Dit ontdekte ik pas na een half uur uitvogelen waarom ik maar 1 trilstand kreeg, wat een lichte domper was. Gelukkig deed het product na een set nieuwe batterijen precies wat het moest doen.

Ik was er klaar voor en had mezelf op bed genesteld. Door het zachte oppervlak was het inbrengen geen enkel probleem. Het enige nadeel vond ik dat het product niet buigzaam was. Ik ben gevoelig aan de binnenkant van mijn vagina en harde speeltjes kunnen soms voor pijn zorgen naderhand. De bediening was erg simpel, er zit namelijk maar 1 knop op. Met die knop, aan de onderkant, wissel je tussen de 10 verschillende standen.

Normaal zou ik meteen een extra vibrator erbij nemen voor op mijn clitoris, omdat ik zonder die stimulatie moeilijk klaar kan komen. Deze keer heb ik echter de tijd genomen om alle vibratie standen te voelen. Wat ik mistte was de optie om de vibratie harder of zachter te zetten, in de verschillende standen zat vooral een verschil in ritme. Ik kan me voorstellen dat deze vibrator niet het fijnste product is voor vrouwen die erg gevoelig zijn. De verschillende ritmes waren daarentegen wel erg prettig. Ik wisselde door de makkelijke bediening zo naar een ritme waar ik heel erg blij van werd. Het heeft, samen met mijn extra vibrator die ik er na een tijdje bij heb gepakt, tot een prettig hoogtepunt geleid.

Ik heb nadien helaas wel een branderig gevoel ervaren omdat het product niet buigzaam is en ik een redelijk hoge bekkenbodemspierspanning heb. Hierdoor zou ik hem niet aanraden aan vrouwen die hier ook snel last van hebben. Los van dat raad ik de Power Vibe zeker aan! Het is een mooi product wat fijn in de hand ligt, goed te bedienen is, en doet wat het moet doen. Eentje waar ik zeker nog vaker plezier van ga hebben.

Wil jij de Power Vibe van EasyToys ook proberen? Bestel hem dan nu!

je hebt op ilvy.com gelezen:

Getest: Power Vibe van EasyToys

HomeILVY MagazineGetest: Power Vibe van EasyToys

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com