Getest: Pelottes van Vagiwell.

Een kleine introductie wat betreft mijn lichamelijk conditie is met deze review wel handig: de afgelopen jaren is er een hele reeks aan ongelukkige dingen gebeurd en gedagnosticeerd, waardoor de relatie met mijn vulva flink is aangetast. Ik vond seks altijd heerlijk, mocht graag verschillende bedpartners hebben en ik kan me de ongeremdheid ervan herinneren. Maar, nu ik dat schrijf, lijkt het een eeuwigheid geleden dat ik me zo voelde. 4 jaar later is het beeld van mijzelf als seksueel wezen heel anders: ik kreeg door domme pech herpes genitalis van mijn vaste partner. Hierdoor kreeg ik zeker in het begin hele intensieve en langdurige uitbraken. Ik was mijn hele leven al gevoelig voor blaasontstekingen en in combinatie met anti biotica leidde dit dus regelmatig tot vaginale schimmels. Tot overmaat van ramp scheurde ik volledig uit tijdens een onschuldige vrijpartij met mijn vriend. Ik schrok me rot! Maar wat een ellende: nog meer pijn, nog meer afstand tot de mogelijkheid tot seks, nog meer dokters, nog meer herstel. Toen dit herstel langer duurde dan de artsen als gunstig zagen, werd er ook nog eens Lichen sclerosis gediagnosticeerd. Dit is een auto immuun ziekte die mijn huid aantast. Deze is net als de herpes in periodes actief, maar zorgt voor veel pijnklachten, ook zonder dat er seks is. Doordat ik nu een aantal jaren zoveel medische onderzoeken heb gehad en pijnklachten, is de spanning in mijn bekkenbodemspieren toegenomen. Hierdoor is geslachtsgemeenschap pijnlijk.

vagiwellpelotes- ilvy

Wat is dit een pracht pakketje om te ontvangen. De producten, pelottes van Vagiwell, zijn niet direct een seksspeeltje, maar het zijn ontzettend vrouwvriendelijke hulpmiddelen die verschillende doelen kunnen hebben. Er is ook een zakje glijmiddel bij de pelottes geleverd en een handige op berg etuis. Bij glijmiddel vind ik ontzettend lastig om te bepalen welke glijmiddel goed is voor mijn huid. Bij de pelottes wordt een zakje van het merk van Memidis Pharma meegeleverd, Animee. Dit zou een hormoon vrij glijmiddel zijn dat ik ook op mijn gevoelige huid kan gebruiken. De etuis vind ik prachtig, want op deze manier kan ik ze overal laten rond slingeren of meenemen, zonder dat ik me hiervoor hoef te schamen.

Pelottes zijn als het ware buisjes die je in je vagina kan brengen. De pelottes zoals ik ze ken zijn van hard plastic gemaakt, grof in grootte en voelen niet fijn. Ze komen altijd erg medisch op me over. Deze pelottes van Vagiwell komen in verschillende zachte kleuren, groottes die goed te overzien zijn en bovendien zijn ze van prachtig siliconen materiaal gemaakt.

Ik ben positief verbaast over de vorm, het gevoel, de kleur en simpelweg het handige ontwerp. Als ik lig kan ik de pelottes goed inbrengen en mijn vinger rust op de bovenkant van de pelotte. Het is voor het eerst dat ik geen onmogelijk beweging hoef te maken om er goed bij te kunnen en om vervolgens grip te hebben op de pelotte.

Dit is zoveel mooier dan vorige ontwerpen. Het voelt zelfs alsof ik een intiem momentje ermee kan beleven, in plaats van een functioneel en mogelijk op medisch advies moment.

Ik gebruik de pelottes om mijn vagina te masseren, met stappen een telkens grotere pelotte in te brengen, om weer gewend te raken aan aanraking en zo weer wat bekend te raken met mijn vulva. Zoals al gezegd: de pelottes zijn geen seksspeeltjes, waarmee je ongekende orgasmen kan bereiken. Maar voor mij is het een stap in de goede richting om uiteindelijk weer optimaal te kunnen genieten van seksualiteit.

Wil jij ook de pelottes van Vagiwell proberen? Ga dan naar Vagiwell.nl. Je kan kiezen uit drie verschillende pakketten. Er zijn in totaal 5 verschillende groottes. In 1 pakket zitten ze alle vijf, in de andere 2 zitten de drie kleinste of de drie grootste pelottes.

De pelottes van Vagiwell zijn een product van een vriend van ilvy, Memidis Pharma. Op hun eigen vriend van ilvy pagina, kan je zien welke producten zij nog meer hebben.

Related