woensdag 8 december 2021

Getest: De Matcha van Iroha.

Getest: De Matcha van Iroha.
G

Seksspeeltjes zien er vaak mooier uit dan dat ze functioneel zijn. Wanneer we de kans krijgen test het testpanel van ilvy de mooiste producten om erachter te komen welke niet mogen ontbreken aan jouw collectie. Dit keer is het de beurt aan de Matcha van Iroha. 

De Matcha uit de lijn van Iroha (onderdeel van Tenga) is een mooi klein formaat. Het ging wel wat stroef met installeren. De batterijen die erbij zaten deden het niet. Met andere batterijen had ik wat moeite om hem te sluiten en vervolgens deed hij het niet. Absoluut niet wat je wil als je je net voor genomen hebt om even een moment voor jezelf te nemen. Na meerdere keren de dop eraf en erop deed hij het uiteindelijk.

Matcha - iroha

Toen ik de Matcha uit de verpakking haalde viel mij direct het materiaal op. Dat voelde prettig aan, de zachte bovenkant, en de ribbels. Praktisch dat hij klein van formaat is en dat er 1 knop op zit, dat zorgt voor niet teveel poespas. Op de verpakking staat een korte omschrijving dat hij 3 standen heeft en een interval en dat hij waterproof is, dat vind ik altijd prettig om te weten wanneer de wens is om hem onder de douche te gebruiken en bij het schoonmaken van het apparaat wat ik erg belangrijk vind.

Matcha - irohaMet het gebruik ben ik met de eerste stand begonnen, ik merkte direct dat dit voor mij weinig deed, de tweede stand licht en de derde stand was eigenlijk wat ik minimaal wil voelen wanneer ik een vibrator gebruik. Wat ik ook meteen doorhad is dat ik ook bij gebruik het materiaal erg prettig vind aanvoelen. De ribbels van de Matcha zijn ook licht voelbaar en zorgde bij mij voor meer plezier. Doordat de bovenkant uitloopt kan je door de vorm een beetje spelen met verschillende plekken en manieren van vasthouden. Ik heb vervolgens ook de interval getest, deze was prettig maar ook voor mij iets te zwak qua trilling. Met de interval alleen zou ik niet kunnen klaarkomen maar ik vond het wel leuk om een ander gevoel tussendoor te proberen. Uiteindelijk heb ik met name stand 3 gebruikt om klaar te komen. Dit gaf op zich voldoening, echter is de Matcha voor mij niet een heel groot hoogtepunt als het gaat om een vibrator. Ik zou de Matcha vooral aanraden aan vrouwen die nog geen ervaring hebben met een vibrator om hiermee te beginnen.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Getest: De Matcha van Iroha.

HomeILVY MagazineGetest: De Matcha van Iroha.

AANRADERS

Schaamte voor zijn seksualiteit

Toen hij me benaderde gaf hij aan dat hij zich erg schaamde voor zijn hulpvraag. Daarom had hij mij ook benaderd, omdat hij had gezien dat ik er al eerder eens iets over geschreven had. Hij hoopte dat als hij met mij in gesprek zou gaan, hij zich dan...

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com