donderdag 18 augustus 2022

De toys van maart 2021

De toys van maart 2021
D

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

Tenga Cups

Tenga komt met een hele hoop nieuwe (en eigenlijk oude modellen) van masturbators. Allemaal verschillende vormenmet telkens een andere ervaringen en een ander gevoel. Tenga is een Japans merk dat gekend staat om hun unieke designs. Ze maken kwalitatieve speeltjes die niet meteen de typische vormen hebben. Geen pocket pussy dus, wel leuke en creatieve masturbators.

Naar mijn gevoel worden speeltjes voor de penis dankzij Tenga steeds wat meer toegankelijk. Ja kan ze als partner ook makkelijk gebruiken om je partner met penis te plezieren en alles ziet er leuk en speels uit. Ik ben echt fan!

Huzzy Vegan Condooms

Condooms… Het is niet meteen iets waar de meeste mensen echt blij van worden. Maar als je condooms kiest die je echt goed passen en die aangenaam aanvoelen, dan wordt het al snel een kleinigheid. Wist je dat je als eigenaar van de penis eigenlijk best zelf condooms aankoopt? En ze dus beter niet laat uitkiezen door je partner? Je penis is uniek, dus het is eigenlijk logisch dat niet 1 rubbertje op alle penissen past.

De Huzzy Condooms zijn nieuw op de markt. Ze zijn vegan en dus niet gemaakt met dierlijke bestanddelen. Er zit telkens een kamasutra-kaart bij in de verpakking, voor wat extra inspiratie. En een leuk detail is dat je ook een QR-code op de verpakking kunt vinden, waarmee je date je meteen een bijdrage kan leven in de kosten voor je rubbertjes. Grappig, maar wel heel goed gevonden!

Lelo Enigma

Duo-speeltjes met luchtdruk lijken vaak een beetje buitenaards! Dat is ook zo met deze gloednieuwe Lelo Enigma. Zoals gewoonlijk bij Lelo is ook de Enigma heel erg mooi van design. Het ziet er allemaal heel klassevol uit.

De vorm is best bijzonder. Voor een G-spot stimulator is het wel noodzakelijk dat het deel dat inwendig gaat wat extra gebogen is, maar dit inwendige stuk is wel heel erg krom. Het lijkt alsof het inwendige deel best flexibel zal moeten zijn om op een juiste manier bij de G-spot te kunnen. Maar dit soort innovatieve designs zijn eigenlijk altijd leuk om uit te proberen.

De luchtdruk functie van Lelo is meestal nogal direct, best krachtig en intens. Dat zal voor de Enigma dus ook zo zijn. Zelf vind ik het fijn om intense luchtdruk met vibratie te combineren, dus ik kijk heel erg uit naar het testen van dit prachtige speeltje.

Strap-On-Me

Wat een fantastisch merk, Strap-on-me! En het is nu op steeds meer plaatsen te koop. Strap-On-Me maakt dildo’s, harnassen en dubbele dildo’s die ideaal zijn om te gebruiken als een “voorbind-dildo”. Of je nu kiest voor een vagina-vagina combinatie, waarbij een dubbele dildo ideaal kan zijn of graag eens pegging wil proberen (waarbij je de anus penetreert met een dildo)… Strap-On-Me biedt een heel gamma aan kwalitatieve speeltjes.

Leuk aan het merk, naast de kwaliteit, is dat ze veel verschillende opties hebben, die allemaal echt goed doordacht zijn. Zo hebben ze harnassen (waar je een dildo kan in vast zetten om te gebruiken bij penetratie) in de vorm van een onderbroek of string. Lekker comfortabel en toch stevig. Oh ja: en ook nog eens echt heel sexy.

System Jo

Glijmiddelen vind je in alle maten en soorten, maar er is ook echt heel veel rommel op de markt. Glijmiddel hoort te glijden. En te blijven glijden. System Jo doet dat echt heel goed! De glijmiddelen voelen super zacht aan en blijven extra lang zijdezacht in plaats van plakkerig. Als je snel last hebt van irritatie, kies je beter voor één van hun neutrale opties. Indien niet, dan kan je kiezen voor een glijmiddel met smaakje. Denk daarbij aan tiramisu of salted karamel,… Echt ideaal als je een zoetbeek als lief hebt!

Yoni eitjes

Ik moet eerlijk toegeven dat ik er zelf niet super veel ervaring mee heb, met Yoni eitjes, maar je ziet ze steeds vaker overal opduiken. Yoni eitjes zijn een soort edelsteentjes die je inbrengt in de vagina, je yoni, en die je helpen om bijvoorbeeld een stevigere bekkenbodemspier te ontwikkelen, maar vaak ook om betere voeling te krijgen met je Yoni.

Het lijkt me iets heel persoonlijks of je hier voor open staat of niet en in hoeverre dit bij je past. Wat ik wel graag wil meegeven, is dat je beter op zoek gaat naar iemand die hier meer over weet, voor je zomaar zo’n edelsteen koopt. Als je hier namelijk echt mee bezig wil zijn en erop vertrouwt dat dit je gaat helpen, dan zijn er best nog wel wat verschillende soorten eitjes en edelstenen beschikbaar. Dus dan kies je naar mijn gevoel best meteen voor een steen die bij je past.
Toch bijzonder allemaal!

je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van maart 2021

HomeILVY MagazineRecensieDe toys van maart 2021

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com