maandag 23 mei 2022
No menu items!
No menu items!

De toys van juli 2021

De toys van juli 2021
D

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Rosy Gold reeks Wand

De Rosy Gold-reeks kwam een anderhalf jaar geleden op de markt. Sommige van de speeltjes in de reeks zijn echt top! En dan vooral de Wand. Absoluut niet duur en de vibraties zijn heel diep en krachtig. Daarnaast is deze Wand ook makkelijk oplaadbaar en waterdicht.

De kop van de Rosy Gold Wand is behoorlijk groot. Daardoor is dit een ideale wand om mee te masseren. En jawel: daarmee bedoel ik gewoon je rug of je armen of benen of wat dan ook. De diepe vibraties noemen we zo omdat ze diep doortrekken in je lichaam. En dat voel je dus ook echt heel goed op je spieren. Dat is heerlijk ontspannend.

Uiteraard kan je de kop ook gebruiken op je intieme delen. En niet enkel als je een Vulva en Clitoris hebt! Een wand zoals deze kan ook heel fijn zijn om bijvoorbeeld onder de balzak of de penis te gebruiken. Een echte aanrader!

Easy Choice Kegel Training Set

Een set zoals deze Easy Choise Kegel Training Set van Easytoys is super fijn om je bekkenbodemspieren mee te trainen. Ik hoor wel vaker dat bekkenbodemspier-training enkel nodig zou zijn als je net bevallen bent ofzo. En niets is eigenlijk minder waar. Het trainen van je bekkenbodemspieren heeft verschillende voordelen: bijvoorbeeld op latere leeftijd, tijdens het vrijen, … Maar wat ik het aller belangrijkste vind, is dat je je eigen lichaam zo echt beter kunt leren kennen.

Je brengt zo’n balletje in (super makkelijk met het glijmiddel dat ook bij in de set zit) en als je er dan mee rond loopt, wil het gewichtje binnenin graag uit je vallen. Logisch, want: zwaartekracht! Zo kun je je spieren subtiel trainen. Wat ik persoonlijk zelf beter en leuker vind, is om er bewust mee bezig te zijn. Kun je het balletje voelen?

Kan je het bewegen met je spieren? Omhoog en omlaag, naar voor en naar achter? Dit zijn super goede oefeningen! Ze geven je een bewuster beeld van je vagina en zorgen absoluut voor meer genot en fijner gevoel.

In de set vind je trouwens 3 verschillende gewichtjes. Hier kan je mee experimenteren. Welke kan je makkelijk inhouden en welke glijden snel weer uit je? Welk gewichtje voel je het best? Doordat je er meerdere hebt, kan je uiteraard makkelijk uitgebreid trainen.

Teazers Orale Masturbator

Sommige goedkopere speeltjes zijn echt heel goed! Zo heb ik me laten vertellen (ik heb zelf jammer genoeg geen penis om dit uit te testen) dat deze Teazers Orale Masturbator echt goed is. Voelt het aan als een echte blowjob? Nee, natuurlijk niet. Een speeltje is eigenlijk altijd anders dan het “echte” werk. Maar daarom zeker niet minder lekker. Gewoon anders.

Je gebruikt deze Teazers met veel (waterbasis) glijmiddel en stimuleert er vooral je eikel mee. Het speeltje is wel gevormd zoals een mond aan de binnenkant: een bobbels zoals de tong en ribbels zoals het gehemelte. Best bijzonder dus qua gevoel!

Gildo Glazen Dildo no15

Glas is geen al te makkelijk materiaal als je weinig speeltjes of ervaring hebt. Het voelt redelijk hard aan en dat kan in het begin best even wennen zijn. Maar eens je het gewoon bent, is het echt een super fijn materiaal om verschillende leuke plekjes mee te stimuleren.

De rode ribbels op de dildo zijn super goed voelbaar inwendig. En vooral bij een in- en uitgaande beweging, voegen ze echt super veel toe. Combineer dat met een speeltje voor de clitoris of een partner die zich daar mee bezig houdt en je ervaart een zalig orgasme.

Glas is trouwens echt een heel veilig materiaal. Zo lang je het niet vanop grote hoogte op een harde vloer laat vallen, kan het echt niet stuk. Op een warme dag kan je het even in de koelkast leggen voor een verfrissend gevoel! Hou je meer van warmte? Kies dan voor opwarmen in een bakje water in de microgolf.

Intieme Douche

Sinds Sex Education wonnen ze heel wat aan bekendheid, de Intieme Douches. Je gebruikt ze om jezelf inwendig mee te reinigen.
Je zuigt het water in de grotere bol of laat die vollopen. Daarna breng je die zachtjes in in de anus of vagina. Je spuit het water rustig naar binnen door de bol in te drukken. Daarna wacht je een tijdje. Zelf vind ik het het aangenaamst om dan een douche te nemen of op het toilet te blijven zitten. Na een paar minuten laat je het water weer uit je lopen. Alle “restjes” worden zo verwijdert.

Is dat nodig? Nee, absoluut niet. Je inwendige flora is zo samengesteld dat zowel de vagina als de anus zichzelf helemaal kan reinigen inwendig. Voor de vagina raad ik dit dus ook echt af. Het is nergens voor nodig en als je al ergens last van hebt, maak je het vermoedelijk enkel maar erger als je je inwendige balans gaan verstoren.

Ook voor de anus is het zeker geen must. Wist je dat ook je anus zichzelf kan reinigen? Als je zelf gezond eet en zelf gezond bent, is er helemaal niets aan de hand. Maar ik begrijp wel dat je graag wat zekerder wil zijn, als het over anale play gaat. Daarom kan je, een tijdje voor je van plan bent om te vrijen, je anus reinigen met een intieme douche. Op die manier ben je zeker dat er geen restjes overblijven tijdens het vrijen.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van juli 2021

HomeILVY MagazineRecensieDe toys van juli 2021

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com