vrijdag 19 augustus 2022

De toys van januari 2020

De toys van januari 2020
D

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website MissPoppie.be.

Gloednieuw! De We-Vibe Wand.

Het is best wel gewaagd van We-Vibe: hun nieuwe speeltje Wand noemen. Niet The Wand ofzoiets, maar wel echt gewoon ronduit Wand. Als je dat durft, dan creëer je natuurlijk heel wat verwachtingen.

Mocht je We-Vibe niet kennen: het is een Duits merk dat al heel wat jaren hele degelijke en vernieuwende speeltjes op de markt brengt. Zo waren ze de eerste die met het typische U-vormige koppel-speeltje op de markt kwamen. En ze vernieuwen en verbeteren nog steeds.

Wand is de allereerste wand-vibrator van We-Vibe.

“Wat een reuzegroot ding!” hoor ik je denken. Ja, klopt, het is inderdaad een behoorlijk grote sekstoy. Wel even belangrijk om erbij te vermelden dat je zo’n wand dus voornamelijk uitwendig gebruikt. Ja, er zijn mensen die het inwendig gebruiken, maar dat zijn echt uitzonderingen.

Je gebruikt de Wand dus op je clitoris. Of op je rug, je armen, je benen, je hele lichaam. Want dat is net het leuke aan zo’n wand-vibrator: je kan er jezelf echt helemaal mee masseren en het is super zalig voor je spieren.

Wat is er zo bijzonder aan de We-Vibe Wand?

Het speeltje is echt behoorlijk vernieuwend. Zo kan je de Wand harder en zachter zetten met een soort joystick. Wand werkt ook enkel wanneer de kop in contact komt met huid (een functie die je kan afzetten als je wil). En het meest bijzondere? Je kan Wand ook besturen met de We-Connect App! Zo kan je vanop afstand spelen met je partner, mocht je dat willen. Of gewoon met jezelf, met heel wat meer functies dan wanneer je alleen de knopjes zou gebruiken.

Is het ook een leuk speeltje?

Ik ben nog volop in test-fase, maar ben momenteel best wel tevreden. De vibraties gaan heerlijk diep door je hele lichaam, ook als je de We-Vibe Wand maar zachtjes laat vibreren.

Mijn volledige review vind je binnenkort op MissPoppie.be.

Womanizer Premium

De Womanizer Premium is al wat langer te koop, maar ik kreeg onlangs 2 nieuwe kleuren. Naast wit, zwart en bordeaux rood kan je het speeltje nu ook kopen in raspberry roos en blueberry blauw. Mooi!

De Womanizer Premium is een speeltje op luchtdruk. Dat wil zeggen dat het met een soort van luchtgolven aan je clitoris gaat zuigen en ook weer loslaten. En weer zuigen en loslaten. In heel snel tempo. Je snapt het wel. Wat dat doet is eigenlijk een klein beetje wat een man bij zichzelf gaat doen als hij zich aftrekt: een op een neer gaande beweging waarbij de voorhuid mogelijk over de eikel glijdt. Zo ook met de clitoris, want dat is eigenlijk ook een kleine penis.

Het gevoel is behoorlijk intens en de meeste vrouwen krijgen er behoorlijk snel een orgasme mee.

Wat is er zo anders aan de Womanizer Premium?

Het speeltje heeft een Autopilot functie. Als je die aan zet, gaat de toy helemaal zelf bepalen hoe hard de luchtdruk gaat. Uiteraard kan je zelf de limiet instellen, maar de rest gaat helemaal vanzelf. Alles begint dus relatief zacht en bouwt langzaam op naar een hardere kracht. Op het moment dat je in de buurt komt van een orgasme, neemt de kracht terug af, zodat je net niet klaar kunt komen. Vervelend? Nee hoor! Op die manier bouw je op naar een ultiem en heel erg krachtig orgasme!

De moeite waard om te kopen?

Ik ben zelf niet de grootste fan van speeltjes op luchtdruk. Ik vind ze vaak nogal passief: je ligt gewoon stil en krijgt een orgasme. Zelf ben ik meer te vinden voor speeltjes waar ik wat meer uitgedaagd wordt. En dat doet deze Womanizer Premium echt heel goed dankzij de Autopilot functie.

De hele review kan je lezen op mijn blog.

EasyToys heeft een nieuwe reeks: Bloom

Qua kleuren is het alvast eens iets helemaal anders: in plaats van de standaard roze en paarse kleurtjes, is de Bloom reeks enkel verkrijgbaar in een soort appelblauwzeegroen turqoise blauw. De speeltjes zien er super stijlvol uit en de verpakkingen zijn prachtig met veel oog voor detail.

In de reeks vind je een gewone rechte vibrator, een rabbit vibrator (met 2 stukjes), een kleine wand en clitorisvibrator met 2 kleine tongetjes.

Wat maakt ze bijzonder?

Zoals ik al zei is de kleur al zeker een puntje dat deze speeltjes anders maakt dan anderen. Daarnaast is ook het design echt heel mooi gedaan: alle speeltjes zijn heel gestroomlijnd en verfijnd.

Heel bijzonder is de manier van bedienen. Je zet de speeltjes aan met de 1e knop op de toy. Daarmee kan je ook zappen doorheen de verschillende vibratie-patroontjes. Om je gekozen patroon harder en zachter te zetten, slide je met je vinger over de gebogen blaadjes. Gewoon touch-gevoelig dus. En dat werkt verrassend goed en heel erg intuïtief!

Waarom zou je ze kopen?

Qua gevoel en vormen zijn de speeltjes van de Bloom-collectie redelijk gewoontjes, maar ze zijn wel prima als eerste vibrator of om uit te zoeken wat jouw lichaam leuk vindt. De kwaliteit is echt heel goed en de vibraties voelen diep en aangenaam. Dit kan absoluut een speeltje zijn dat perfect werkt voor jouw lichaam en waar je jaren plezier aan beleeft. Met of zonder partner.

Mijn review van The Violet van Bloom vind je binnenkort op MissPoppie.be.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van januari 2020

HomeILVY MagazineRecensieDe toys van januari 2020

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com