zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

De toys van februari 2021

De toys van februari 2021
D

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

Aneros Prostaat Stimulators

Eigenlijk bestaan ze al een hele tijd, deze Aneros Prostaat plugs, maar ze zijn zo’n beetje de eerste anaal-speeltjes die met effectieve gerichte stimulans kwamen. Bijzonder aan deze plugs is dat ze anders zijn van vorm dan vele andere anale plugs. Ze zijn langer en smaller en hebben enkele gekke krommingen en verdikkingen.

Naar het schijnt (ik heb zelf geen prostaat, dus dat maakt het testen wat lastiger) weten ze de prostaat en andere delen in de anus op een uitzonderlijke manier te raken. De meeste versies vibreren trouwens niet. Het is voldoende om het speeltje (met genoeg glijmiddel) in te brengen en er dan mee te bewegen (tijdens het vrijen, rondlopen in huis of buitenshuis, …)
Ideaal voor beginners én gevorderden!

Baci Plus Size Lingerie

Lingerie vinden als je geen maatje 36 hebt is vaak moeilijker. Niet alleen wil je graag de juiste ondersteuning op bepaalde plaatsen, maar gewoon al lingerie vinden die past, kan lastig zijn.
Baci heeft een heel assortiment aan lingerie voor grotere maten. Met leuke en speelse setjes die ook echt goed passen als je lekker curvy bent.

Uiteraard zijn de meeste van hun setjes ook beschikbaar in een kleinere maat. Maar dus niet One Size Fits All.
Leuk zijn de bodystockings (een soort nailon-kous waar je helemaal in kan), de body’s en natuurlijk ook de sexy rollenspel-kostuums!

Lovense Osci

Lovense is een tof merk met hele goede speeltjes. Ze zijn misschien wat duurder, maar je krijgt er ook echt wat voor terug. De Lovense App werkt super goed en je kan er al hun speeltjes (tegelijkertijd!) makkelijk mee besturen.

De Osci 2 is een nieuwe versie van hun G-spot vibrator. Heel gericht en goed gebogen, zodat het speeltje de juiste plek weet te raken.


Lush 3

De Lush 3 is nog spannender: een speeltje dat je makkelijk in de vagina kan dragen als je ergens naartoe gaat. Je kan je partner (of iemand anders) controle geven over jouw genot via de App. De Lush 3 ziet er een beetje uit als een hele grote spermacel: het dikke deel gaat inwendig en stimuleert de G-spot, het langere deel blijft uitwendige en past tussen de schaamlippen tegen de clitoris.

Er zijn al ontelbaar veel positieve reviews geschreven over de speeltjes van Lovense! Ze zijn gewoon echt heel erg goed.

Ohnut Buffer Ringen

We hebben het wel vaak over “bigger is better”, maar in heel veel gevallen is dat eigenlijk helemaal niet het geval. Net zoals de penis heel erg kan verschillen van grootte, is dat met de vagina eigenlijk net zo. En zo kan het natuurlijk gebeuren dat de penis eigenlijk te groot uitvalt voor de vagina. Lastig, want dat kan best pijnlijk zijn.

Wist je trouwens dat de baarmoeder zich verplaatst doorheen je cyclus? Zo zijn er momenten waarop de baarmoeder wat lager zakt en diepe penetratie pijnlijker kan aanvoelen. Bij mij is dat bijvoorbeeld tijdens mijn PMS-periode, de week voor ik ongesteld word.

Voor al dat soort situaties, waarbij de penis pijnlijk tegen de bovenkant van de vagina aanstoot, is de Ohnut uitgevonden. Een ring die je op de basis van de penis plaatst. De ring spant niet en is niet storend voor 1 van beide partners, maar ze zorgt er wel voor dat de penis minder diep de vagina in kan. Je kan ook makkelijk verschillende Ohnut-ringen op elkaar plaatsen, om de diepte zo nog te verminderen.
Het klinkt misschien niet zo sexy, maar pijn tijdes het vrijen is dat nog veel minder! En het is echt een makkelijke oplossing zo.

Bovendien ook heel bruikbaar bij anaal, wanneer je liever niet hebt dat de penis te diep gaat. Of op dildo’s of andere speeltjes die misschien wat te groot uitgevallen zijn.

We-Vibe Tango X en Touch X

De Tango en de Touch waren al twee absolute bestsellers van We-Vibe, maar nu is er dus een verbeterde versie van beide speeltjes.

De Touch X heeft een hele aangename vorm. Je kan het speeltje plat op de vulva leggen, tussen de schaamlippen, maar ook de zachte siliconen punt gebruiken om meer gericht mee te stimuleren. Door de licht gebogen vorm past het ook best goed tussen twee lichamen. En die vibratie, die is gewoon geweldig. Zo heerlijk diep!

De Tango X is eigenlijk het meest veranderd tegenover de vorige versie. De gewone Tango was volledig gemaakt van ABS-plastic. Heel handig als je graag silicone glijmiddel op je speeltjes gebruikt (want daarop mag dat wel), maar het maakte het speeltje soms echt bijna onmogelijk om vast te houden. Het knopje zat aan de onderkant en dat indrukken was soms een echte uitdaging.
Tango X is voor de helft gemaakt van silicone, waardoor je er makkelijker grip op hebt. Het speeltje heeft nu ook 3 makkelijk bereikbare knopjes! Echt veel beter.

Beide speeltjes hebben de typische diepe en toch ook erg krachtige vibraties van We-Vibe. Eens je ze gebruikt hebt, weet je waarom je al eens graag iets meer geeft aan een degelijk speeltje!

Petit Opblaasbare Vibrator

Ik roep wel vaker dat het nog eens tijd is voor echte grote vernieuwingen in sextoyland, maar dit had ik niet zelf kunnen verzinnen. Een speeltje dat zichzelf opblaast. En nee, daarmee bedoel ik niet dat het ontploft, maar wel dat er bovenin het speeltje, in het deel dat inwendig gaat, een systeem ingebouwd is dat zich opblaast als een ballonnetje.

Ik kan me best inbeelden dat dat een bijzondere ervaring is, als een speeltjes zich inwendig kan oplazen. Je kan het speeltje als relatief smaller speeltje inbrengen en het dan inwendig breder laten worden. Zo krijg je een behoorlijk “vol” gevoel, zelfs al is het speeltje qua lengte misschien wat korter.

Opblaasbare speeltjes zijn trouwens echt al wel een hele tijd op de markt, maar ze zien er meestal vreselijk uit. Deze Petit is best nog wel een schattig ding!

Uberlube

Uberlube heeft z’n naam niet gestolen: dit is echt een uber mega geweldig silicone glijmiddel.
Voordeel aan silicone glijmiddel is dat het super lang glijdt. Het trekt niet in de huid en wordt daardoor ook niet plakkerig. Doordat het niet intrekt, heb je ook minder snel last van irritatie. Seks in het water wordt ook een pak makkelijker met silicone glijmiddel, want het wast niet zo heel makkelijk weg.
Let wel op: je gebruikt silicone glijmiddel beter niet met speeltjes die gemaakt zijn van siliconen. Het glijmiddel kan het materiaal aantasten.

Wat maakt Uberlube nu zo geweldig? Het glijmiddel is redelijk loperig en voelt super zacht aan. Je kan er dus zalige massages mee geven, maar ook als glijmiddel voelt het echt fijn. De flesjes zijn van echt glas en echt heel mooi. Ze worden ook niet vettig of plakkerig en er komt precies de juiste hoeveelheid uit het pompje. Jep, ik ben fan!

je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van februari 2021

HomeILVY MagazineRecensieDe toys van februari 2021

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com