De toys van februari 2020

Iedere maand krijg je van mij een korte samenvatting van de meest opvallende seksspeeltjes die er momenteel op de markt zijn. Wat is nieuw en helemaal hot! En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

De Mushroom Massager van Cloud 9

Schattige speeltjes, er zijn er momenteel echt heel erg veel! En ik kan wel begrijpen dat het je soms leuker lijkt om zo’n schattig speeltje te gaan gebruiken in je seksleven. In elk geval makkelijker dan met zo’n grote vleeskleurige dildo aan te komen thuis natuurlijk.

Maar het is dan ook wel belangrijk dat dat schattige speeltje doet wat je wil dat het doet. En dat is (meestal toch) heel aangenaam vibreren.

Wat maakt de Mushroom Massager zo schattig?

Welja, ik moet er geen tekening bij maken denk ik! 😀 Het is gewoon een super schattige mini paddestoel! Onderaan heeft het speeltje 1 knopje, waarmee je door de 9 vibratie-standen kan zappen. Het is ook oplaadbaar, waterdicht en gemaakt van een hele fijne en zachte silicone. Het kopje is zacht en gebogen en heeft een hele fijne textuur.

Is het ook een leuk speeltje?

Hier moet ik jammer genoeg negatief op antwoorden. Want voor mijn lichaam is het dat in elk geval niet. De vibraties zijn heel erg dun, zoals we dat noemen in sextoy-land. Dat wil zeggen dat ze enkel heel oppervlakkig je intieme delen zullen stimuleren en bijvoorbeeld niet de volledige clitoris (die zich toch voornamelijk inwendig bevindt). Ook voor massage is de Mushroom Massager niet echt ideaal, want de vibraties gaan dus echt niet diep genoeg om je spieren te kunnen helpen ontspannen. Jammer maar helaas.

De volledige review van de Mushroom Massager kan je hier lezen.

Nieuw speeltje van FUN Factory! De Be.One

FUN Factory is een Duits merk en 1 van de weinige sextoy fabrikanten die nog alles in Europa maken. Ze brengen ook niet zo vaak een nieuw speeltje op de markt. Dat komt voornamelijk omdat ze alles echt heel grondig testen voor ze het uitbrengen. Ze hebben een heel testpannel dat hun nieuwe ontwerpen eerst aan een grondige test onderwerpt voor ze het op de markt brengen. Over deze Be.One hebben ze iets meer dan 2 jaar gedaan!

Wat is er zo anders aan de Be.One?

Toen ik de Be.One eerst zag, begreep ik helemaal niet waarom FUN Factory hiermee op de markt kwam. Er zijn best al wel veel bullet-vibrators en het systeem van iets aan je vingers vastmaken om dan jezelf of je partner te stimuleren is ook niet meteen vernieuwend.

Maar dat is dus net het bijzondere aan de Be.One: je plaatst het speeltje tussen je vingers en hoeft er eigenlijk helemaal geen druk op uit te oefenen, het blijft echt makkelijk zitten.

Je kan de Be.One gebruiken voor directe stimulans, als een 6e vinger dus, maar eigenlijk is het speeltje vooral gedesigned om vibratie door te geven aan je vingers. Op die manier kan je jezelf of je partner dan strelen en stimuleren zoals je gewoon bent: met je vingers, met massage, echt op ongelooflijk veel manieren. En het werkt echt heel erg goed voor alle mogelijke lichamen!

Is het leuk?

De Be.One is momenteel nog volop in de testfase voor mij. Ik heb hem al een aantal keren kunnen gebruiken en tot nu toe ben ik van mening dat ik het speeltje leuker vind met partner dan solo. Maar met partner ben ik echt wel fan! Dit is echt voorspel en slow sex naar een heel nieuw niveau! Puur genieten!

Je leest de review van de Be.One binnenkort op misspoppie.be

Speeltjes van glas

Dildo’s, butt plugs en zelfs ben wa balletjes van glas. Waarom zou je dat nu willen?

Deze speeltjes zijn uiteraard niet nieuw. Ze bestaan al jaren (eeuwen zelfs). En toch vinden we ze vaak angstaanjagend. Want wat als ze breken. Laat ik beginnen met je gerust te stellen: ze breken niet. Tenzij je ze laat vallen van op een zekere hoogte op een harde ondergrond, want dat is logisch. Maar anders breken ze dus niet.

Wat maakt ze bijzonder?

Het materiaal, uiteraard! Glas is heel erg hard, maar ook super glad. Je kan er alle mogelijke soorten glijmiddel op gebruiken en het is sowieso een heel erg veilig materiaal voor je lichaam, want het neemt geen bacteriën ofzo op. Daarnaast is glas natuurlijk een koud materiaal, maar het neemt super snel je lichaamswarmte op. En je kan glas ook afkoelen (bijvoorbeeld in de koelkast) of opwarmen (in een pot warm water).

Doordat ze zo hard zijn, zijn ze vaak ook echt ideaal om specifieke delen te gaan stimuleren. Bijvoorbeeld je G-spot of de prostaat. Probeer ze zeker eens in combinatie met iets of iemand anders: een vibrator of je partner bedoel ik dan.

Waarom zou je ze kopen?

Omdat ze een echte meerwaarde kunnen zijn in je slaapkamer. Je kan er echt bewust mee op zoek naar specifieke plaatsen in je lichaam. Ze zijn ook makkelijker in te brengen dan speeltjes van silicone en je kan ze achteraf makkelijker reinigen.

Op een koude winterdag kan je een glazen speeltje lekker opwarmen en ik kijk alvast weer uit naar de hete zomerdagen met ijskoude glazen dildo!

Let wel op: als je voor een model met veel reliëf op gaat, hou je er best wel rekening mee dat je al die bobbeltjes en ribbels extra hard voelt omdat het materiaal zo hard is. Kan leuk zijn als je daar van houdt natuurlijk!

Je kan mijn review van de Gildo no14 lezen op mijn blog.