De toys van april 2021

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

Satisfyer High Fly Vingervibrator

Waar Satisfyer vroeger vooral gekend stond om hun bijna letterlijke kopieën van speeltjes van andere merken, moet gezegd worden dat ze het het laatste jaar echt goed doen, met leuke frisse designs. Zo ook deze High Fly Vingervibrator.

Een vingervibrator is een leuk speeltje om te integreren in de slaapkamer, zeker als jij of je partner niet helemaal zeker is of je wel zin hebt om er speeltjes bij te halen. Het idee is namelijk dat een vingervibrator iets toe voegt aan iets wat je al doet: spelen met je vingers en je handen. Het geeft een extra, maar het vervangt niet. Een vingervibrator is ook niet gemaakt om inwendig te gebruiken, maar het voegt eigenlijk gewoonweg vibratie toe aan je stimulatie.

Je kan de High Fly perfect allen gebruiken of samen met je partner. Gebruik het wanneer je vingert, uitwendig of inwendig, maar ook voor massages of strelingen, om mee af te trekken, als extra stimulatie voor de balzak tijdens het pijpen, … De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Bootie Bloom

Butt plugs komen in alle vormen en maten! En wat zijn ze soms ongelooflijk mooi. Echte juweeltjes om te dragen in je anus en een mooi zicht voor je partner bij bijvoorbeeld “op z’n hondjes”. Deze Bootie Bloom is een prachtige bloem om je kontje mee op te fleuren.

Waar je best op let als je een speeltje koopt voor anaal gebruik, is dat het zeker niet weg kan. Het moet dus een degelijk breed uiteinde hebben, want in je anus kunnen wel degelijk dingen verdwijnen.

De Bootie Bloom heeft een prachtige dikke flexibele bloem als uiteinde, dus hier zit je echt heel safe! De vorm van de plug is eerder standaard: een spitse punt, zodat het speeltje makkelijk naar binnen glijdt (uiteraard best met glijmiddel!). En dan wat breder, zodat je anus makkelijk kan wennen en genieten.

Le Wand Power Wand

De Le Wand speeltjes zijn echte kunstwerkjes! Het zijn Wand-vibrators (de naam gaf dat al weg, niet? ;)) met speelse, kleurrijke motieven. Ze zijn super stijlvol, krachtig en oplaadbaar.

Leuk aan een Wand vibrator is dat je ze ook prima kunt gebruiken voor massages. Begin met je lichaam, voor een heerlijke ontspanning: je armen, je benen, je rug, je billen.. Langzaam en naarmate je meer opgewonden raakt, kan je de Wand gebruiken op je intieme delen.

Een Wand is ook best Uni-sex. Je kan het speeltje uiteraard op de vulva gebruiken, maar ook onder de balzak is het een echte aanrader. Sommigen vinden het zelfs fijn om te gebruiken op de penis zelf.

Mister Size Condooms

Is kiezen die goed past bij jouw penis. Uiteraard is het best mogelijk dat de standaard maat van een bepaald merk je perfect lijkt te passen. Maar zelfs tussen verschillende merken is de standaard maat eigenlijk zelden gelijk. Bij het kiezen van een condoom is ook vooral de omtrek van de penis belangrijk en dus niet de lengte, zoals wel vaker wordt gedacht.

Mister Size Condooms biedt verschillende maten aan. Idealieter vind je bij dit soort condooms een metertje dat je aangeeft welke maat je best kunt kopen. Als je twijfelt en een eerder standaard penis hebt, koop je best maart 53 of 57. Ben je groter of kleiner geschapen? Kies dan meteen een maatje groter of kleiner. De foute maat is best bruikbaar, ze past gewoon minder comfortabel. Een passend condoom is goud waard, heb ik me laten vertellen.

Icicles vibe plug

Een glazen speeltje dat ook kan vibrereren? Wauw, dat is zelfs voor mij volledig nieuw!
Uiteraard stoppen ze geen vibrator in het glas zelf, dat zou best vreemd zijn en het speeltje zou heirdoor minder geschikt zijn om bijvoorbeeld op te warmen of af te koelen (wat net 1 van de leukere eigenschappen is aan glas). De vibrate wordt toegevoegd door een siliconen omhulsel dat je op het speeltje kan bevestigen. Echt goed gevonden eigenlijk!

Hier door heb je eigenlijk 2 speeltjes! Je kan kiezen om het glazen speeltje gewoon zo te gebruiken, wat ook al super leuk is. Glas is erg glad en daardoor makkelijk in te brengen. Het is een hard materiaal dat verrassend zacht aanvoelt. En het is ook nog eens prachtig! Je hoeft verder niet bang te zijn dat het breekt, want glazen speeltjes zijn echt heel stevig! De vibratie geeft een heel nieuwe dimensie aan het glas. Het voelt echt heel bijzonder!

Fun Factory Nos

De ene penisring is de andere niet. Dat bewijst FUN factory weer met hun nieuwste speeltje. Om te beginnen is de ring zelf niet echt rond, waardoor er bepaalde drukpunten geraakt worden in de penis. Die zorgen ervoor dat de penis nog langer hard en stijf blijft en dat je orgasme intenser wordt.
De konijnenoortjes zijn speciaal gevormd zodat ze mooi rond de clitoris passen. De vibratie is bovendien verrassend diep en krachtig. Bij veel andere penisringen is die eerder hoog en dun en alles behalve intens. Hierdoor kan je de nog ook perfect gebruiken zonder penis. Gewoon de oortjes laten vibreren rond je clitoris zorgt voor meer dan voldoende genot.

Wat een bijzonder speeltje dat er verrassend gewoon uit ziet!

Related