woensdag 6 juli 2022
No menu items!
No menu items!

Wat is ‘ask ilvy’?

Wat is ‘ask ilvy’?
W

‘Ask ilvy’ is het gedeelte van ilvy.com waar jij al jouw vragen kan stellen over seksualiteit, intimiteit en relaties. Vervolgens zullen we proberen om jouw vraag te beantwoorden in een video, welke te zien zal zijn op ons YouTube kanaal. Heb jij een vraag? Stel hem dan via de verschillende sociale media kanalen, of stuur een mail. Voor alle vragen geldt uiteraard dat er verschillende antwoorden mogelijk zijn. Wij proberen je in ieder geval een juist antwoord te geven, maar voor elk persoon en voor elke situatie zal het antwoord net even anders zijn of anders worden geïnterpreteerd.

Mocht jij het ergens niet mee eens zijn, of een andere mening of ervaring hebben, laat het ons dan vooral weten. Want wij hebben helaas niet alle antwoorden op alle vragen, maar doen wel ons best om zoveel mogelijk antwoorden te verzamelen.

Neem vooral een kijkje en laat ons weten welke onderwerpen er voor jou ontbreken. Let wel: we nemen de vragen maandelijks op, met meerdere vragen tegelijk, dus we kunnen een direct antwoord op jouw vraag door middel van een video niet garanderen.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Wat is ‘ask ilvy’?

HomeILVY MagazineWat is 'ask ilvy'?

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com