vrijdag 19 augustus 2022

Relatieproblemen, angst of klachten door Covid-19?

Relatieproblemen, angst of klachten door Covid-19?
R

Covid-19 heeft een impact gehad op een ieders leven en relaties. Voor sommigen is de relatieve rust heel goed geweest om opnieuw prioriteiten te stellen en te investeren in de eigen gezondheid. Voor anderen is Covid-10 vooral een bron van onzekerheid, onrust en stress geweest. Bij aanvang van de eerste golf, werden massaal GGZ instellingen gesloten en werd de zorg geminimaliseerd, waarbij enkel sommigen nog toegang hadden tot zorg via beeldbellen. Pas na enkele maanden werd voor iedereen duidelijk wat de gevolgen van Covid-19 op het mentale welzijn van de mensen waren, maar ook wat de gevolgen van beperkte toegang tot geestelijke gezondheidszorg waren. Gelukkig blijft de toegang tot de geestelijke gezondheidszorg nu beter toegankelijk en bovendien zijn veel zorgverleners beter ingespeeld op het verplaatsen van de face to face therapie naar online therapie.

Een van de partijen die inspringt op klachten die als gevolg van Covid-19 zijn ontstaan, zoals problemen op het werk, angst rondom het krijgen van Covid-19, of klachten als gevolg van ziek zijn, dan wel zijn ontstaan gedurende de periode van Covid-19, zoals relatieproblemen, is Behandeling Coronastress .

Hier kun je terecht voor een diversiteit aan hulpvragen die door een combinatie van gesprekken in de praktijk, beeldbellen en het volgen van online modules binnen een beveiligde omgeving, worden behandeld.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Relatieproblemen, angst of klachten door Covid-19?

HomeILVY MagazineNieuwsRelatieproblemen, angst of klachten door Covid-19?

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com