dinsdag 17 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Netflix: Sex & Love Around The World, Christiane Amanpour.

Netflix: Sex & Love Around The World, Christiane Amanpour.
N

Wat is dit een prachtige en oprechte documentaire zeg! Sex and Love around the world, van Christiane Amanpour. In 6 afleveringen laat ze de ontzettende veelzijdigheid van liefde, relaties en seksualiteit zien in 6 verschillende gebieden over de wereld. Ze komt in Tokyo, Accra, Beirut, Berlijn en Shanghai.

Het is bijzonder om te zien hoe groot het contrast is binnen de gebieden, waarbij aan de ene kant het tonen van liefde tussen twee partners in het openbaar ‘not done’ is, en aan de andere kant het vinden van een juiste partner wordt vergeleken met het vinden van een goede CEO van een bedrijf.

Alle lagen van de samenleving komen aan bod en de documenatiare schetst een prachtig divers en realistisch beeld. Het laat je anders kijken naar liefde, relaties en seksualiteit, maar tevens doet het mij beseffen dat wij zo’n ontzettend grote seksuele en relationele vrijheid hebben in Nederland. Er is absoluut nog sprake van grensoverschrijdend gedrag, maar er is ook al zo veel ruimte om ons op relationeel en seksueel gebied te gedragen naar onze eigen wensen.

Sex and Love Around The World van Christiane Amanpour is te zien op Netflix.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Netflix: Sex & Love Around The World, Christiane Amanpour.

HomeILVY MagazineNetflix: Sex & Love Around The World, Christiane Amanpour.

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com