dinsdag 9 augustus 2022

Apps voor de Seksuele Gezondheid

Apps voor de Seksuele Gezondheid
A

Is dit een goed idee?

‘SexPositive’. Deze app is afkomstig van de Universiteit van Oregon. De app biedt verschillende draaischijven waarbij je verschillende lichaamsdelen met elkaar kan matchen, om zo te zien wat er dan gebeurt op gebied van SOA-risico’s. Ook geeft de app tips voor veiligere seksuele handelingen en communicatie over seks.

Georganiseerd!

‘Ruby.’ Een app die vrouwen helpt om hun seksleven, menstruele cyclus en gezondheid beter te regelen door het geven van –volgens de makers- hoogwaardige informatie en gepersonaliseerde inzichten gebaseerd op de ingevoerde gegevens.

Ter inspiratie.

 ‘Cosmopolitan Sex Position of the Day’.  Weet jij het soms ook even niet in de slaapkamer? Deze app bevat 120 standjes met gedetailleerde instructies en beelden. De moeilijkheidsgraad staat aangegeven, en je kunt per standje aangeven met hoeveel sterren je het standje waardeert.

Weet jij nog meer leuke app’s die het vermelden waard zijn? Laat het ons dan weten via een dm bij @askilvy

je hebt op ilvy.com gelezen:

Apps voor de Seksuele Gezondheid

HomeILVY MagazineApps voor de Seksuele Gezondheid

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com