zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

70% van de Nederlanders verkiest telefoon in bed boven seks met partner

70% van de Nederlanders verkiest telefoon in bed boven seks met partner
7

Tijdens de quarantaine zitten we met z’n allen binnen en voeren we bezigheidstherapie uit met onze smartphones. Niet voor niets staat de smartphone op oorzaak nummer 1 voor seksproblemen tussen koppels. LELO daagt je daarom uit om je telefoon wat vaker buiten je slaapkamer te laten en juist tijdens deze bizarre tijd dichter tot jezelf of je partner te komen.

Een mobiele telefoon heeft veel impact op ons leven. Zo blijkt uit onderzoek van DirectResearch in opdracht van telefoonprovider Ben dat de smartphone op nummer 1 staat als oorzaak voor seksproblemen tussen koppels. We zijn tussen de lakens meer bezig met onze mobieltjes dan met elkaar. 70% van de ondervraagden gaf toe dat het gebruik van de mobiele telefoon in bed de oorzaak was voor het uitblijven van seks. 20% van de ondervraagden jonger dan 30 jaar gaf zelfs toe tijdens de seks te worden afgeleid door hun smartphone. Het mag dus duidelijk zijn dat het gebruik van de smartphone ten koste gaat van het seksleven, en dat terwijl maar liefst negen van de tien mensen zich ergeren als de partner in bed op de telefoon kijkt.

Technologie kan de kwaliteit van je seksleven dus behoorlijk naar beneden schroeven. Uit onderzoek van Libelle uit 2018 blijkt dat 41% van de Nederlandse stellen te weinig tijd aan elkaar besteedt. Laat die telefoon dus wat vaker liggen, want thuis seks hebben tijdens de quarantaine kan heel leuk zijn. LELO snapt dat de verleiding groot is en geeft daarom een aantal tips om je seksleven en hopelijk ook je relatie tijdens de quarantaine een enorme boost te geven.

Daag jezelf en je partner uit

Bekijk de ruimtes in je huis bijvoorbeeld eens op een andere manier en creëer verschillende settings. Doe bijvoorbeeld aan een romantische tijd in de slaapkamer, seks onder de douche, rollenspel in de keuken of luie seks op de bank. Kies aan het begin van de week samen met je partner waar jullie zin in hebben en wat jullie zouden willen uitproberen.

Daag jezelf of je partner juist nu eens uit om iets te doen waarvoor jullie eerst te verlegen waren, of beloon jezelf of je partner met iets waar jullie van houden of altijd al een keer wilden uitproberen. Ook zal het je verbazen hoe leuk het is om een seksspeeltje van LELO thuis te gebruiken. Ideaal voor het voorspel of een beetje plagen om de boel op gang te brengen. Denk bijvoorbeeld aan onze couple toyssexy accessoires of een romantische kaars die verandert in erotische olie.

Maak een seksschema

Een schema hebben tijdens de quarantaine kan superhandig zijn, omdat het je een gevoel van routine kan geven. Hetzelfde geldt voor seks – als je een schema voor de hele week maakt zal je niet alleen het gevoel hebben dat er elke dag iets opwindends op je wacht, maar zal het na verloop van tijd ook werken als een geweldige stressverlichter. Regelmatige orgasmes verlichten de spanningen in het lichaam, helpen bij het verwerken van verschillende pijntjes en houden de geest helder. Vergeet niet wat tijd in te plannen om te masturberen; het zal je helpen om op veel niveaus opnieuw contact met jezelf te maken. Wat heb je nog meer nodig in deze stressvolle tijden?

je hebt op ilvy.com gelezen:

70% van de Nederlanders verkiest telefoon in bed boven seks met partner

HomeILVY MagazineNieuws70% van de Nederlanders verkiest telefoon in bed boven seks met partner

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com