zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Haar man kreeg erectieproblemen en zij kreeg van hem een minnaar.

Haar man kreeg erectieproblemen en zij kreeg van hem een minnaar.
H

Seksualiteit is vaak al lastig genoeg als je gezond bent, een liefdevolle partner hebt, of als je juist een happy single bent. Maar, als je partner ziek is, dan wordt het vaak nog wat lastiger. Vivian haar man kreeg al op jonge leeftijd problemen met zijn prostaat, waardoor de seks nu al ruim 30 jaar een veel besproken onderwerp binnen hun relatie is.

In het begin van onze relatie begonnen de lichamelijke klachten bij mijn man. Hij had problemen aan zijn prostaat waardoor hij ontstekingen kreeg. In principe was de seks toen nog prima. Als hij geen pijnklachten had, functioneerde hij seksueel gezien nog goed. Maar nadat hij een operatie aan zijn blaas kreeg, veranderde dat. Telkens vaker leek hij niet in staat om een erectie te krijgen of te behouden. De focus kwam telkens meer op zijn erectie te liggen tijdens het vrijen en het leek telkens meer op ‘moeten presteren’ van beide kanten, dan dat we zorgeloos konden genieten. We knuffelden ook wel veel, maar we wilden toch ook beide nog dat orgasme ervaren. Zijn orgasme kwam eigenlijk het beste door masturbatie en dus kwam het eigenlijk als vanzelf dat daar ook voor mij de nadruk op kwam te liggen. We masturbeerden, samen of alleen. Het soms was het lekker en fijn, maar ik wilde ook wel eens wat anders. Mijn vibrator leerde ik goed kennen in die tijd, maar ook dat gaat vervelen.

Ik was inmiddels een vrouw van 40 en er ging vanalles door me heen: ‘ Ben ik nog wel aantrekkelijk? Wind ik hem nog genoeg op? Doe ik het wel goed? Wat kan ik nog meer of anders doen?

Maar mijn man had net zoveel frustraties: hij had het gevoel dat hij faalde, omdat hij mij niet kon geven wat ik wel nodig had. Het liep zelfs zo hoog op dat hij twijfels kreeg over onze relatie. Hij was bang dat hij niet goed genoeg was voor mij, en dat ik hem zou verlaten.

Na jaren van ongemak en goede in de slaapkamer, hadden we het samen toch ook best wel goed. We wilden allebei kijken of we er meer uit konden halen en besloten in gesprek te gaan met de huisarts. We kregen erectiepillen voorgeschreven. De erectieproblemen leken hiermee te zijn verholpen, maar de beleving was anders. Bovendien waren de bijwerkingen van de pillen en de prijs voor ons een reden om deze in ieder geval minder vaak te nemen. Mijn man kreeg van verschillende soort erectiepillen flinke hoofdpijn, welke gerust een dag aanhoud. En te stevige vrijpartij met hoofdpijn is ook niet fijn.

Nadat ik stopte met de pil werd het seksuele probleem tussen ons eigenlijk nog groter. Ik merkte dat ik veel vaker zin had in seks. Ik smachtte naar geile seks en hij kon het niet meer bijbenen.

Dat zorgde ervoor dat we 5 jaar geleden op zowel een breek- als doorbraakpunt zaten. Ik wilde niets liever dan gewoon weer eens zorgeloos seks te hebben. De gesprekken waren pijnlijk eerlijk, maar tegelijkertijd bevrijdend voor ons beide.

We besloten regels op te stellen zodat ik mijn seksuele behoeften buiten onze relatie mocht laten bevredigen. Er waren genoeg heren die zich aanboden. Vanaf dat punt, maar nu nog steeds, evalueren we wat er kan en mag, hoe we het aanpakken, en vooral over wat er anders moet.

Mijn man verdient een dikke vette pluim voor zijn ruimdenkendheid, maar vooral voor zijn liefde en vertrouwen naar mij toe, waarbij hij mij dit gunt. Vorig jaar heeft hij een zware operatie aan zijn prostaat ondergaan en sindsdien genieten we samen van een vorm van seksualiteit zonder dat hij daarbij enige vorm van druk ervaart.

Tot nu toe is onze relatie alleen een open relatie vanaf mijn kant, maar mocht hij de behoefte krijgen om met een ander te vrijen dan zal hij daar ook vrij in zijn. Al moet ik eerlijk bekennen dat dat wel even wennen zal zijn. Gelukkig heeft hij die behoefte tot nu toe nog niet gehad, maar wie weet komt dan nog. Dan zullen we samen ongetwijfeld weer een nieuw proces ingaan samen..

je hebt op ilvy.com gelezen:

Haar man kreeg erectieproblemen en zij kreeg van hem een minnaar.

HomeILVY MagazineHaar man kreeg erectieproblemen en zij kreeg van hem een minnaar.

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com